mamma har røyka

Denne helgen her skulle bli skikkelig bra! Men ikke så bra!

De egentlig planene for denne helgen:
Etter skolen på fredagen skulle jeg bare rett hjem, og senere skulle Marius komme, og litt senere skulle jeg i bursdag til Trine. På lørdagen har vi vintercup i Risør hallen, og skal selvfølgelig vinne den. På søndagen skulle jeg bare være med Marius.

Helt til dette skjedde:
Men i går, etter at jeg kom hjem fikk jeg denne nyheten av mamma: "Jeg og Geir drar til Danmark i morgen føre du kommer hjem fra skolen". What? Hva med meg da liksom? Og Marius? Han skulle kanskje sove her. Så det ente med både ja og trippelt ja, han fikk sove her hele helgen! Og i morgen (lørdag) blir det fotball som planlakt. (Dette er veldig stort for meg at han skal sove hos meg, siden han aldri har fått lov før. Så dette blir første gangen han kan bruke døra inn)

Dessverre kunne jeg ikke burdagen til Trine, siden jeg måtte hjem å passe bikkja og etter eller annet andre greier. Men helgen kommer til å bli døds koselig. Jeg og Marius hjemme alene hele helgen, bare oss! Mamma har kjøpt inn pizza, nudler, påskeegg, brus og noe annet godteri. Også fikk jeg 200kr av mamma'pus som jeg kunne bruk på hva jeg ville.I dag (fredag den 13, ulykkes dag du liksom. hahaha) på skolen gikk det skikkelig bra. Hadde norsk prøve som jeg svare overdosende mye på! Senere fikk vi tilbake matte prøven som jeg var et halvt poeng i å få 5 på! Seriøst, lå på 2 i matte for et halvt år siden. Eller så vi film og hadde èn vanlig time.

Akkurat nå sitter jeg i ført rødt forkle, lager nemmelig kake til gutten min som er på vei. Han hadde jo burdag i går, og jeg er veldig glad i å lage mat. Ellers etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg luften Happy (hunden vår) og spist tre påskeegg, sparer det siste til Marius. Selvom jeg hater å gi fra meg de egga.

snapshot20090213

Q: Har dette virkelig vært fredag den 13 for deg, eller ser du på det som en helt vanlig dag?14 herlige kommentarer

Agnethe

13.feb.2009 kl.16:41

Som oftest er det aldri en vanlig dag. Lykkedagen min har det vært i mange år.

kine

13.feb.2009 kl.18:55

liker du konkurranser? ta en titt på konkurransen på bloggen min:)http://kinesdiv.blogg.no/1234468705_12feb2009.html#comment

kine

13.feb.2009 kl.18:56

liker du konkurranser? ta en titt på konkurransen på bloggen min:)http://kinesdiv.blogg.no/1234468705_12feb2009.html#comment

marlene angell

13.feb.2009 kl.19:32

Tusen takk! :DHelt vanlig dag for meg. Har det alltid vært.

Åse-Linn

13.feb.2009 kl.19:53

så koslig. ha en fin helg! :-)btw ; fin blogg!

Sara

13.feb.2009 kl.19:58

Min har hvert ulykke siden skolen sluttet ;(

Caroline

13.feb.2009 kl.20:21

Deilige nyheter da! Jeg har faktisk hatt en ganske fin dag i dag jeg også, selv om det ikke har skjedd noe spesielt :)

Melinda Christin

13.feb.2009 kl.20:24

Åh, vet akkurat hvordan det er å eeeendelig få lov til å ha overnattingsbesøk:D Håper dere får en kjempe søøt helg:):) Hehe, påskeeggene er jo til påske, fyfy:D ..jeg sparer de hvertfall, tror jeg.. hvis jeg ikke sprekker og kjøper de i morgen:P Fredag den 13. går smertefritt, til og med kjøretime gikk uten smell-bang-krasj-og-knus;)

Caroline

13.feb.2009 kl.20:32

Hvordan er det forresten å bo i Risør? Jeg synes det er utrolig koselig der på sommeren, men nå er ikke jeg der så lenge av gangen.

Anette

13.feb.2009 kl.20:50

Har vært en helt vanlig dag for meg, da, jeg og venninna mi fleipet om at jeger et lykketroll på fredag den 13:)Fin blogg du også.

Thea Oskarsen

14.feb.2009 kl.00:13

sv: Åh, så sykt kjedelig! Når har dere vinterferie da?Du er jo kjempe heldig da :-D Så deilig det høres ut å bare slappe av med kjæresten helt alene en hel helg. Misunner deg!Dagen idag har egentlig vært helt normal som alle andre dager, så jeg ser på denne dagen som en helt vanlig dag.

Edina

14.feb.2009 kl.12:36

jeg visste ikke at det var Fredag 13 før noen sa det til meg. og jeg vil ikke si det har gått galt på noe vis ;)

Melinda Christin

14.feb.2009 kl.21:18

Takk for kommentar på outfit:D Håper du koser deg masse i kveld:):)

malle

16.feb.2009 kl.11:32

tnx for comment (:fredag den 13. er en helt vanlig dag for min del, det som er moro er at det er en i mars også. håhå : p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits