fotballcup på valentinsdagen

1000isne
> jeg har dessverre ingen bilder fra cupen, hadde nok hatt det hvis kameraet mitt funka,
   men her er et bilde av noen av de herlige jentene fra fotballen.


Cupen i går var kjempe gøy! Utrolig koselig å treffe folk som jeg ikke har sett på år og månder. Laget jeg var på kom på en delt 5 plass. Men det er jo bra. Vi slapp bare inn et mål av fem kamper elns, så er fornøyd jeg. Alle var skikkelig flinke! Gleder meg masse til vi skal spille kamper igjen, og når snøen forsvinner.

Akkurat nå sitter jeg og Marius på hver vår data og Happy ligger ved siden av. Er litt stressa for mamma og dem kommer om noen timer, og det er masse å rydde på her hjemme. Ellers har dette vært en kjempe koselig helg, bortsett fra at jeg kanskje har fått blærekatar, igjen.

Q: Hva gjorde du i går på valentinsdagen?

5 herlige kommentarer

Bentes salgsblogg

15.feb.2009 kl.14:45

Takk for det! :)

Karoline

15.feb.2009 kl.15:05

så herlig bilde! Dere var flinke :-)

Karoline

15.feb.2009 kl.18:20

svsv: Tusen takk! Har dessverre ikke det, nei.. :-S

annA

16.feb.2009 kl.18:13

for et herlig bilde ! : )

The Nam

18.feb.2009 kl.16:12

Så kjekt det så ut på bildet :) Jeg var på "anti valentines-date" på Lørdag. Overraskende koselig det der.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits