hun er helt alene, men ingen bryr seg

Hun sitter alltid alene. De eneste vennene hun har, er de ingen andre vil gå med. Hun ser alltid helt lik ut, og lei seg. Når hun ler, er det akkurat som ren falskhet. Ingen vil være med henne, ingen vil være der for henne. Alle bare ditcher hun, ser dumt på henne og slenger inn en kommentar om hvor stygg og teit hun er en gang i blandt. Du sliter, du går for langt. Men du skjønner det ikke, vi skjønner det ikke. Vi bare ler av det dumme du gjør. Selvskading, slankediett og lett på tråden. Ingen hjelper deg. Vi bare ler. Uansett om hun gjør det for oppmerksomhet eller ikke, så trenger hun hjelp. Men ingen bryr seg. Hun er alltid i sitt eget selskap, og ler av sine egene ord. Selv ensomheten har en stemme for henne. Hun kan være i et rom med 100 mennesker, og likevel føle seg så uendelig alene.

Hun går rundt hver dag, later som alt er bra. Men inni seg kjemper hun en bitter kamp, som allerede er tapt. Ingen våger å spørre. Ingen våger å hjelpe. Se på henne og fortell meg hva du ser, alt du kan se er en jente som ler. Du ser hverken inni eller gjennom henne, det er derfor det er så lett for deg å lure oss. Vi tror hun kan og vet alt, men alt hun gjør er bare å prøve. Prøve å passe inn, prøve å gjøre sitt beste. Prøve å være noe, en alle andre kan respektere. Uansett hva hun gjør, kommer hun alltid til en lukket dør.

lonely

Q: Vet du om en som har det slik, eller føler du deg truffet selv?

7 herlige kommentarer

L I N N K R I S T I N

16.feb.2009 kl.17:08

nei :)

L I N N K R I S T I N

16.feb.2009 kl.17:14

jeg svarte ikke på innlegget ditt, jeg svarte på om det kostet penger å melde seg på den konkurransen, og det koster ingenting. :-)Jeg vet om folk som absoulutt ikke har venner, og det er utrolig trist og se de. Meg og bestevenninnen min har snakket med mange utav de, sånn at de skal få en litt bedre dag. :-)

martej

16.feb.2009 kl.17:16

sv. snowboard er også gøy :D

Renate

16.feb.2009 kl.17:32

Takk, de er kjøpt på salg på Europris.

Elise

16.feb.2009 kl.17:35

SV; neij, jeg har laget den selv ;)

anonym

19.feb.2009 kl.00:56

jeg vet om en. og jeg er uheldigvis en av dem som mobber henne. så jeg skal prøve å slutte me're :)

Katrine

19.feb.2009 kl.07:44

så søtt av deg, det er bra :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits