spørsmål, spørsmål, spørsmål

Jeg har èt spørsmål til dere alle! Bloggere, anonyme og lesere.

Når dere legger ut bildet på nettet (tar nettby som eksempel, kunne også brukt facbook elns og), hva tenker dere på da? Hva er grunnen til at du gjør det? For at folk skal se hvordan du ser ut, eller for å få kommentarer på hvor pen du er elns? Vennene dine vet jo hvordan du ser ut (de fleste hvertfall, hvis du ikke møter dem over nettet. Men da kunne du ha sendt et bildet i tilfelle) Så, hvorfor legger du ut bilde av deg selv på nettsteder som nettby osv?

snapshot20090210
kopi

Vet ikke hvorfor jeg gjør det selv. Kan jo ikke akkurat si "fordi alle andre gjør det" heller. Men jeg vet faktisk om en som gjør det for å høre hvor "pen" hun er. Haha.

8 herlige kommentarer

Tonje J

16.feb.2009 kl.18:04

Det var et godt spørsmål, som det egentlig er ganske vanskelig å svare på. Når jeg tenker over det, aner jeg egentlig ikke hvorfor jeg gjør det. Ikke at jeg gjør det særlig ofte, men likevel..Kanskje det er fordi man vil vise hvordan man ser ut denne eksakte dagen? Eller for å gjøre det hele mer personlig og interessant. Nettbysider uten noen bilder av eieren er iallefall ikke så veldig spennende. Nei, jeg veit ikke helt...

Christina Jeanette

16.feb.2009 kl.18:34

hmm, er vel kanskje for at folk skal se hvordan du ser ut da, bli kjent med nye folk osv. Og det er jo også ganske morro å se på bildene til andre folk og se så mye dumt folk komenterer osv.Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg legger ut bildene jeg.

Åse-Linn

16.feb.2009 kl.18:48

Godt spørsmål! :-)har egentlig ingen aning om hvorfor jeg gjør det. men jeg har liksom bare 1, har ikke peiling på hvorfor jeg gjør det.

anne marit

16.feb.2009 kl.19:01

SV: Jeg kjøpte et Olympus Mju850SW og jeg kjøpte det på expert. Søt blogg!

Renate

16.feb.2009 kl.20:22

Synes det jeg og :D De kosta bare 200, var 50% på en mengde sko.

Emma Mobakk

16.feb.2009 kl.20:30

hehe, nei - er ikke jeg som synger :p

Christina Jeanette

16.feb.2009 kl.20:43

sv: jo , men kamera er litt klikk. Skal prøve å få det til , kanksje idag eller noe. Blir vel sånn svar på spørsmålsrundenjeg hadde. ;)

Cecilie Våbenø

18.feb.2009 kl.03:33

Hmm , sant det der.kanskje mange ikke har så veldig god selvtillit å vil se hva andre syntes om den personen? jeg får jo bedre selvtillit av at folk kommenterer positive kommentarer på bildene jeg har lagt ut.og hvis noen sier noe annet negativt så er det jo ikke akkurat noe bra tegn det heller . da får man jo dårlig selvtillit.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits