jeg blogget ikke i går

fordi at jeg øvde på samfunnsfag prøve og tegnet en tegning til k&h, hadde aldri rokket å bli ferdig med det i dag på skolen, er ikke ferdig med maleriet en gang. Akkurat nå er jeg faktisk ferdig til å gå på skolen, sitter bare hjemme og hører på drit gamel trance sanger fra åttende klasse. Haha, vekker mange gamle minner. Her kommer hvertfall tegningen, det er liksom parradi av madonna til edvard m.

snapshot20090219


oppgaven er å male et bilde,  og da valgte jeg originalen av madonna. Også skal du lage en annen tegning/maleri av det bildet jeg valgte. og, egentlig så er jo madonna "grovere" enn min tegning, for på min holder hun hvertfall over puppene! bloggast, skole på g.

4 herlige kommentarer

Idea

19.feb.2009 kl.07:57

bra blogg :-)

Torunn

19.feb.2009 kl.15:07

Haha, kjempe bra bilde ;D

Tonje

19.feb.2009 kl.17:23

bra blogg (-:du var sikkelig flink !

Sara =D

19.feb.2009 kl.20:37

Hahah ! :D Konge Madonna!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits