sorry kjetil og kjartan

Jeg har helt glemt å blogge om at vi (ungdomsskolen) var å så på Kjetil og Kjartan show i Risørhuset i går! Sorry, men hvertfall det var drit gøy! Og jeg har hatt helt dilla på en sang etter at vi var der, og den kommer selvfølgelig under her takket være skjønne Malin som hadde funnet link til den ;-* Hvertfall, etter showet ble jeg, Malin og Katharina igjen. Fikk klem ogsånn. Også fikk jeg han til å ta den gunnar parradien med torettsyndom for meg og Malin. Herregud å vittig! Fikk seriøst tårer i øynene og klarte ikke å la vær å le! Digger de guttene, de er best! (så JA Edina, du skulle ha vært igjenn! Han gjorde det opp i trynet vårt, du hadde tissa på deg!)

Her kommer et bilde av guttene, sangen Erick Sermon - I'm hot, digger den,
og et par filmer av de som falt i smak hos meg.

kjetilkjartanjpg11180dQ: Liker du Kjetil og Kjartan?

3 herlige kommentarer

ANN LOUISE

19.feb.2009 kl.21:03

En gang opptredde dansegruppa mi sammen med dem. Og de er like morsome bak scene også. Husker de satt bak scenen når vi kom dit i bare boxere. Det hadde blitt litt varmt for de :-p kjempemorsome typer!

Malin

19.feb.2009 kl.21:19

hahaha, dette er kjempe morro ! Husker jeg alltid så på dette før.

LYKKEBLOMST

20.feb.2009 kl.18:14

De er GENIALE ! Fin blogg, btw.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits