dette har vært en tung dag

egentlig så vil jeg ikke skrive om dette på bloggen, men et sted må det ut. og jeg vet ikke hvem jeg skal dele det med. heldigvis har malin vært der for meg, noe jeg vet flere også ville ha vært. men akkurat da var malin der. vi snakket, og jeg fikk mye ut. jeg har snakket med marius, skolen i dag var dritt, er så lei. jeg savner å ha en pappa, jeg lovet deg å ikke grine mere i kveld, men jeg kunne dessverre ikke holde det. det er så alt for mange som skal vite alt, og når de først vet noe, driter de i det. i morgen skal jeg bort å besøke skolen jeg skal søke på, noe som minna meg på at jeg må søke. men hvertfall, er ikke helt på humør til det en gang. jeg er rett og slett skikkelig lei meg uten grunn. eller har jeg grunn?

ellers så hører jeg rykter om at hannah montana er gravid og jeg ønsker meg en grå dongri bukse. mobilen min er helt ødelakt og bursdagen til broren min er ferdig. jeg skal opp i fem tiden i morgen, og må gå hjemme fra klokka seks. har ikke lyst til noe. selvom jeg vil hilse på en venn av meg som går på den skolen, også blabla. dette ble bare jallah. sorry. må liksom bare få noe ut. så btw. bildet av stian i avisa i dag. vurderer seriøst å sete meg ned å se igjennom gamle bilder å bare klikke helt. uff, mensen

sorry, haha. måtte bare få ut noe. det jeg skal frem til er at min fredag den 13 kom i dag

3 herlige kommentarer

Mirjam

19.feb.2009 kl.21:27

OMG! Jeg har også mensen nå! :o

Ver0

19.feb.2009 kl.21:32

Uff, kjipt med slike dager.Men når alt går ned, er det bare en vei. Og det er opp; )

Ploy N.

20.feb.2009 kl.10:34

Bare lurte på hvordan du får til småbokstaver her, altså størrelsen på tekstene :) ?

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits