øøh, disney slut?

hannahmontanads105mileycyrus5331

Miley Cyrus også kjent som Hannah Montana har ikke akkurat verdens beste rykte. Googler du henne opp kommer det en hel hau av "naken bilder" av henne. Men altså en ting få tenker på når det gjelder Miley, er at føre hun ble Hannah Montana hadde hun et helt "normalt" liv slik som de fleste andre 14-15 åringer. Og hvor mange av dem er det ikke som tar bilde av seg selv i bh. undertøy eller naken? Jeg vet om flere av vennene mine som har gjort/gjør det og noen av dem har til og med kommet ut til "samfunnet". Syns ikke det er noe billig jeg. Eller, det kommer jo ann på i hvilken grad. Tar du bildet av deg selv til kjæresten i undertøy, syns jeg det er helt ok. Men da innebærer det å stole helt og fult på han, for i de fleste tilfeller blir det en gang slutt. Og da kanskje de bildene kommer ut en gang? Da må man være klar for å ta konsekvensene av det.

Slik som Miley, mange steder har jeg lest at en hacker har fått tak i bildene og at noen av dem var til "kjæresten". Men hva så? La jenta være. Det står så synnsykt mye stygt om henne når det gjelder dette. Hvor mange av oss er det som ikke har gjort en feil i livet eller noe de angrer på? Jeg tror at alle har gjort èn ting, de godt kunne ha spart seg for.

Jeg leste dette på en norsk side ang. bildene, "Miley Cyrus er et forbilde for mange yngre jenter, er det ikke da noe umoralsk av Cyrus å la slike bilder lekke ut på nettet når hu selv vet at millioner av småbarn ser opp til hu?" Selvfølgelig, men det er jo ikke Miley som har lakt dem ut, det andre! Tror dere ikke at hun vil ha dem vekk? Men hva skal hun gjøre, det er synnsykt mange steder de bildene ligger. Jeg gidder ikke legge ut noe "eksempel" bilde av henne her, for det gjør det ikke akkurat noe bedere for henne, tvert motsatt.

> miley cyrus/hannah montana fan

 

10 herlige kommentarer

Torunn

22.feb.2009 kl.12:06

Jeg er enig. :p

22.feb.2009 kl.12:12

jojo , men jeg har nytt kamera og har ikke funnet ut hvordan jeg gjør det med selvutløser enda:P

22.feb.2009 kl.12:12

jojo , men jeg har nytt kamera og har ikke funnet ut hvordan jeg gjør det med selvutløser enda:P

Ploy N.

22.feb.2009 kl.13:33

Okei, takk :) Fin blogg

Marthe

22.feb.2009 kl.14:33

Buksen er fra nudie, og kjøpt på tatler i bogstadveien.

Agnethe

22.feb.2009 kl.14:46

helt rett. Dessuten jeg digger henne litt jeg, spesielt dubbet Z.z :D

Andrea

22.feb.2009 kl.21:47

Fint skrevet! :-D

Ina Caroline

26.feb.2009 kl.00:57

Du fikk meg akkurat til å goole Hanna Montana. og fy det hørtes ekkelt ut igrun!

SARA

27.feb.2009 kl.00:41

Enig ;)

Annika

28.feb.2009 kl.00:13

Syns folk tar litt for mye av når det kommer til en kjendis....Enig med det du skrev !Bra blogg :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits