tyv, ta heller sminka

I går var tiendetrinnet på Gautefall. Det var veldig gøy bortsett fra at Malin fikk en god smell i hode på siste turen. Jeg kjørte med henne, men var rett bak så fikk ikke helt med meg hvordan hun datt. Vi kom oss ned og jeg fikk hentet lærere. Ble litt drama, siden alle kom rundt. Kom en gjeng med fremmede gutter bla, som stod der og, men jeg ba dem gå vekk :-)

Etter hvert ble jeg litt dritt lei av at alle spurte om hva som hadde skjedd, så sorry hvis jeg var litt frekk da. Var rett og slett bare dritt lei av det maset. Dårlig var jeg også. Og dårligere ble jeg. I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Var skikkelig dårlig i går, spydde og lå bare i senga hele dagen. Er litt bedere nå, men orker ikke stort. + at jeg er skikkelig støl.

Btw, i går på Gautefall var det noen idioter som sjelte kjeksa mine, haha. Noen hadde seriøst vært i bagen min og tatt kjeksa mine. Hvorfor tok de ikke sminka mi heller? Kunne heller ønska det, for har skikkelig lyst på de kjeksa. Hadde det i går også, hadde glada meg til å gomle på de på veien hjemover :-) Tror det var noen fucka gutter som gjorde det, siden de ikke tok sminka.

snowboardfriflyt

Q: står du på snowboard ?

16 herlige kommentarer

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.14:17

JAA, jeg står på snowboard!elsker det !! ; )

Mia Bakken Olsen.

25.feb.2009 kl.14:21

åh, så kjipt. Nei, jeg står ikke på snowboard, men har prøvd det mange ganger når jeg er så heldig å få låne brett av ei jeg kjenner. Synes det er litt vanskelig å komme seg opp i heisen med snowboard, men ellers er det kjempegøy. Jeg står på snowbleades. Det er kjempegøy :-D Du får ha en god bedring da! (:

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.14:30

SV: hhe flink? ;p kan jo si jeg har kontroll siden jeg har stått i over 5-6 år : ) hhea..du daa? : )

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.14:36

sv: okaii, men bra det da :D:Dja, jeg hopper da litt, men ikke så mye i det siste for i fjor landet jeg helt feil og holdt på å brekke benet, så har ikke hoppet så mye etter det, for det var drit vondt. men skal nok begynne igjen : D heha..

Torunn

25.feb.2009 kl.14:38

Nei, jeg suger i snowboard kjøring altså. Er elendig. :p

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.14:51

SV : mhm, var veldig heldig.mhm vet! det er skikkelig kult, og helt SYKT jaa :D:D heha..

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.14:58

sv:ja, kan prøve på det :D:D tihi..men hoppene mine er ikke så gode nå tror jeg, føles ut som en evighet siden jeg har hoppet : p menmen, bare å hoppe i det :D

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.15:03

sv: hhea.. :D:Dneidaa, du er sikkert flink daa ; ) når du har stått i 3 år begynner du jo å få det til liksom : )

GinaLarsen

25.feb.2009 kl.15:26

sv: bra du begynner å få det til daa : )

Kristin

25.feb.2009 kl.16:39

er ikke den beste filmen jeg har sett nei.. Men en helt greit fjortis film å se når man er sliten en søndag;)

sara

25.feb.2009 kl.16:49

Stakkars Malin=/ Er hun bedre? :)God bedring jenta mii :DDu har ikke gjort som du sa du skulle =(

KATRINE PEDERSEN:

25.feb.2009 kl.16:58

Sara: masekopp :-) skal gjøre det NÅ :-)jaa, det går bedere men hun har hjernerystelse, og vondt i nakken. så hun kan ikke se på tv elns, må bare kikke i veggen som hun selv sa :-p tusen takk jenta mi "k)

Kristin

25.feb.2009 kl.17:03

kjempe kult bilde:D

KONGSHAVN

25.feb.2009 kl.18:05

Kjeks i stede for sminke er vel bedre? :DHar aldri stått på snowboard ;o

Jonas Enoksen

25.feb.2009 kl.21:27

ja, hva ellers? : D

Henriette

02.mar.2009 kl.19:33

Står på snowboard ja, supergøy : D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits