tørrprat som du ikke bryr deg om

For det første, så må jeg bare si at jeg ikke bryr meg så utrolig mye om at Sturla er homo. Javel, jeg er hetro? En annen ting jeg bryr meg heller litt mer om, er at lillebroren min på åtte år har tegna inn hitler tegn på veggen over senga. Han har jo ikke anelse om hva det betyr, har bakgrunn til elns.

Ellers så ligger jeg fortsatt rett ut i senga. Har verdens deiligste outfit. Pysjbukse og hvit t-shorte som er alt for stor fra Monter (Marius sin). Også ser jeg på frokost quiz på tv2 mens de andre i klassen min har time på skolen.

Men her er noen gladmeldinger!
På tirsdag slo kjæresten til besteveninna mi opp med henne, men i går kveld ble de sammen igjen! Hun ringte meg tåreglad og fortalte alt! Er utrolig glad på hennes vegne. En annen ting er at Malin lever, jeg tror det går bedere med henne hvertfall, håper det. Også for Marius sin skyld, så levler han snart til level 80.

Dette ble bare tørrprat. Bruker unnskyldingen at jeg er syk og ikke har annet å gjøre.

pff, spiller dette spillet også. just push

3 herlige kommentarer

Marie

26.feb.2009 kl.11:13

Hvis du ser litt nærmere etter så har jeg allerede en annonse for gratismakeup.no, det vil si at jeg allerede er medlem og reklame i kommentarfeltet kan du bare drite i for alle hater det :)TAKK!

Stine

26.feb.2009 kl.11:17

sv: ikke spam bloggen min med slikt dritt.

Marie

26.feb.2009 kl.11:27

Bra for deg. Jeg har verva nesten 100 jeg også, og jeg har ikke spamma en eneste blogg. ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits