Verdens skjønneste kjæreste :-)

ilubbyAkkurat nå, så er jeg litt ekstra glad i kjæresten min. Han kom til meg for snart en time siden, også var han her i tyve minutter, føre han måtte gå igjen. Syns hvertfall at det var utrolig søtt av han å komme sånn en liten tur innom, og hvertfall nå som jeg er syk! Også kom han med påskeegg til meg. Og der er det er godt bevis på at jeg deffinetivt IKKE er frisk! Til vanlig pleier fire søte egg å gå rett ned på under fem minutter, men i dag ble jeg kvalm når jeg var på det andre og klarer ikke å spise det fjerde!

Ellers så er jeg utrolig glad for kommentarer på innlegget under! Er bare å fortsette å kommentere, svarer selvfølgelig :-) Ble ekstra glad når de jeg faktisk skrev om, svarte.

Her kommer litt tørrprat om dagene fremover, er trossalt bloggen min, så må ha litt med dette også. I morgen skal jeg kanskje på skolen. Er litt usikker, men tror nok det. I helgen skal jeg kanskje til besteforeldrene mine, er lenge siden jeg har vært der. Og de er virkelig noen herlige besteforeldre, ikke noen grinete gamle sure gjerrigknarker!

P.S: Har vurdert å legg ut en video blogg elns, hva syns du om det?

12 herlige kommentarer

Frida Birgitte.

26.feb.2009 kl.21:39

Jeg syns video blogg høres topp ut! =D

Hilde

26.feb.2009 kl.21:40

Takk :-) Fin blogg selv!

Marita

26.feb.2009 kl.22:14

Hei,så fin blogg du har :D.. Og takk for kommentar :) Er så skjønt når kjæreser gjør sånt :D

heleneknudsen

26.feb.2009 kl.23:03

Nhå, så søtt av han (:

LilleTone

27.feb.2009 kl.10:38

Ååå, nam! Påskeegg, endelig entill som ikke blir kvalm av 4 påske egg, alle vennen mine er kjempe kvalme etter 2! =O

neha :')

27.feb.2009 kl.11:06

ja, jeg har tenkt til og legge ut videoblogg :-) det kan jo være litt bra, siden da vil flere stikke innom bloggen :) fin blogg!

KATRINE PEDERSEN:

27.feb.2009 kl.11:09

LilleTone: Hahah, ja slik er det med meste parten av mine også! Unntagen èn tror jeg, hehe :-)

KATRINE HELLUM

27.feb.2009 kl.12:48

Video blogg høres bra ut : )Har litt lyst til å lage en selv også, men jeg blir aldri fornøyd. -.-

KATRINE HELLUM

27.feb.2009 kl.14:39

Sv: Huff ja det er det da. Jeg har veldig lyst men jeg er ikke veldig glad i å se meg selv sånn, eller høre stemmen min på filmer. hehe Men er man tøff nok går det. Driver å syker meg opp til å kanskje prøve, får jeg fine tilbakemeldinger går det jo ann å fortsette.

annikenpia.blogg.no

27.feb.2009 kl.17:25

åå , kor utrolig koselig da :- )

Sofiepus

27.feb.2009 kl.21:24

Egg er jo så godt da^^ For en kjempe grei kjæreste du har : D hihi

KATRINE PEDERSEN:

27.feb.2009 kl.21:46

Sofiepus: Jaa, det er nydelig! Får av mamma i morgen også (a) Jaa, Marius er helt fantastisk!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits