SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2! -videoblogg

Her folkens:

7 herlige kommentarer

Lene

01.mar.2009 kl.18:18

Er ikke noe å takke for at vi leser bloggen din, den er utrolig bra så selvfølgelig gjør vi det! ;) Hehe. Du er virkelig en nydelig jente og jeg håper du aldri dabber av på bloggingen, heller omvendt. Kom deg opp på topp 20 litsa jente!

Lene

01.mar.2009 kl.18:18

lista*

mia

01.mar.2009 kl.18:22

Jeg er helt enig med Lene : ))

Sara

01.mar.2009 kl.19:47

Du svarte joo =D Neste gang må du filme med kamera eller noe

Sara

01.mar.2009 kl.19:48

så ble resten av det jeg skrev borte xD Jaja, du er så flink!Skrev hvertfall at jeg ville videoblogge!=)

KATRINE PEDERSEN:

01.mar.2009 kl.20:27

Lene og mia: herreland for noen søte jenter dere er! Tusen takk! Det tar jeg som en skikkelig godt komplemang:'-) Sara: haha, selvfølgelig svarte jeg! Et spørsmål er et spørsmål :) Og jaa, du må videoblogge! Takk for at du syns jeg er flink ;-* og JA, jeg må filme med kamera elns. cammen er helt fucked'up !

Frida Birgitte

01.mar.2009 kl.20:42

Søting!=D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits