hore i dag, bestevenn i morgen

Jævla hore er vel noe de fleste har fått slengt midt i trynet, forann de så kalte vennene sine av den så kalte besteveninna si. Og hvis ikke akkurat du har slengt det i trynet til noen, eller fått det slengt i trynet selv. Kan jeg tenke meg 100% at du har hørt noen si det om en.

Det er en ting her i livet som jeg virkelig ikke forstår. Det er hvorfor i hellvette(sorry),folk baksnakker bestevennene sine? Det skal ikke virke som om jeg aldri baksnakker noen. For det gjør jeg, bare ikke alle. Men det er dem jeg ikke liker, og jeg kaster meg ikke inn i armene til dem dagen etter heller. Men, jeg vet om noen, faktisk en del som sitter og baksnakker besteveninna si forann en hel gjeng. Sier alt mulig dritt om henne og at dem aldri mer kommer til å bli venner igjen! Og hva skjer dagen etter? Jo, de er bestevenner som aldri før.

I byen jeg bor i, kaller alle det for en rykteby. Men hva gjør ikke nabobyen og de i Alta? Jo, de sier akkurat det samme. Så jeg er egentlig ganske dritt lei av at folk skal bruke det som unnskyldning og at "vi bare er sånn".

Hvorfor er det slik at vi mennesker har en så stor trang til å baksnakke andre? Hvorfor er vi sånn at vi bare må baksnakke andre og lage et surt miljø? Hva er det som gjør at vi ikke kan la være? Er vi bare sånn eller er dette et resultat av miljø? Da må det jo være slikt miljø over hele landet. Og jeg er jo like ille selv, men vet om folk som er verre. Jeg sitter ikke sammen med to av besteveninnene mine og baksnakker en av de andre bestevennene mine. Det finnes grenser, det er jo en grunn til at hun/han er bestevennen min. Og hvorfor skal jeg være falsk mot han/henne? En ting til, det er en grense til spøk og kritikk.

Jeg tror ikke på en jente på 15 år som sier til meg at hun aldri har baksnakket noen
, det er fysisk umulig. Og det finnes jo utrolig mange grenser når det gjelder baksnakking. En annen ting jeg ikke tror, er at "vi" baksnakker pga. sjalusi. Jeg kan gi et eksempel; Det er en jente jeg ikke er så begeistret over. Og jeg er virkelig ikke sjalu på henne! Men klart, noen gjør det nok. Men ikke alle.

img7259
ps: vet det mangeler noen på bildet. men har ikke et med alle på så prøvde å finne et med flest mulig med på samme bildet.

Og forresten, når du baksnakker bestevennnene dine, sier jo det litt om deg og ikke dem. Sier heller litt om hvor falsk og kald du er. Og en som virkelig ikke vet hva en bestevenn er og går ut på.

Kanksje dere bloggere har en historie eller to å dele med oss andre om akkurat om dette?

25 herlige kommentarer

Thea

06.mar.2009 kl.18:50

dritbra innlegg!!!! :) heilt enig med deg søta!

Sara

06.mar.2009 kl.18:52

Enig med deg :)Jeg baksnakker ikke deg heller =)

Thea

06.mar.2009 kl.18:57

sv; du klarte det kjempe bra! :) du er kjempe flink til å skrive òg :)

Gina

06.mar.2009 kl.19:10

Sv; Nei,vi gjorde ikke noe spesielt :/ Tar det når det er 1 årsdag:)

Kristina Andersen

06.mar.2009 kl.19:19

enig"

anja

06.mar.2009 kl.20:00

sykt teit når folk baksnakker bestevenninnen sin!!

Maiken

06.mar.2009 kl.20:14

utfordret deg på bloggen min! ;)bra innlegg

Sara

06.mar.2009 kl.20:22

Ja, jeg kan tenke meg hvem :pJaja, folk er teite. Men det er faktisk generellt mer baksnakking på tettsteder, bare at man merker det veldig mye lettere der. Det er jo mye i byene, men da hører man det ikke like lett.

Oda

06.mar.2009 kl.21:11

sv: Tusen takk ^^, Tror ikke vi skal gjøre noe spesiellt akkurat, blir vel bare at vi går ut og spiser eller noe sånt :) tihi

C

06.mar.2009 kl.22:18

Er helt enig med deg! Du skriver utrolig bra :)

Elin

06.mar.2009 kl.23:11

sv; tror ikke det hadde brydd meg å ha en , men det bryr meg ikke så mye å ikke ha en heller :)

C

07.mar.2009 kl.00:38

Sv: bare hyggelig :D jeg fyller 17 i juli :) liker orginalen best selv egentlig, den er mest fengende :)

Linda Tollan Berntsen

07.mar.2009 kl.00:40

Sv; Jeg VET. Overlykkelig for det, ja.

kine

07.mar.2009 kl.00:48

sv:trist og høre at du har opplevd det. Men godt og se at du har gått ut av det med hevet hodet, og jeg ønsker deg det beste for fremtiden!

Nora Alexa

07.mar.2009 kl.02:23

Sv; Om du liker de så syns jeg faktisk du har et lite problem. Menmen xP

Nora Alexa

07.mar.2009 kl.02:23

Sv; Om du liker de så syns jeg faktisk du har et lite problem. Menmen xP

Nora Alexa

07.mar.2009 kl.02:23

Sv; Om du liker de så syns jeg faktisk du har et lite problem. Menmen xP

Sandra Marie

07.mar.2009 kl.02:31

Haha, fikk bare lyst å teste det ut :P Takki :) Jeg hadde tenkt å bytte det ut nå men vet ikke om jeg orker og sette meg inn i alle kodene :P haha. Ditt design er sikkelig fint btw :D

Maiken

07.mar.2009 kl.08:57

Hihi, fordi jeg er fast leser av bloggen din, og da kunne det være arti og utfordre deg! ;-)

Maiken

07.mar.2009 kl.17:08

SV: tusen takk :)

Marte

07.mar.2009 kl.19:51

Du er flink til å skrive Katrine :DDEnig med deg!

Vaino

07.mar.2009 kl.21:20

You go girl!

Julie

08.mar.2009 kl.00:37

hei!fin blogg:) besøke min? www.juliea.blogg.nokommenter til meg og jeg kommenterer tilbake:)

Henriette L;innea

08.mar.2009 kl.15:59

SV: så bra da ^^jaa, er sånn her å, folk kaller Ålesund rykteby, men jeg vet jo at det er sånn overalt..jeg hadde det faktisk sånn en periode. De vennene som jeg trodde var noen av minebestevenner, gikk å baksnakket meg, og holdt meg utenfor ting osv. men når det kom tilat de trengte hjelp eller trengte noen, da satset de på at jeg var der med engang.. men sånn er det vel bare :)

Sara

08.mar.2009 kl.17:14

Jeg savner deg også, bestevenn

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits