Hva skjer med tredjeklassinger som er avhengig av DC?

Sorry meg hvis dere syns det er "kult" at de går med det, eller at de burde få gå med hva de vil. Men jeg syns det er bortkastet penger i grunn. Dette gjelder ikke bare merket DC, men andre merkeklær også generelt.

Når jeg pleier å hente lillebroren min på barneskolen (som går i tredjeklasse), er hele korridoren proppa full med unger som går med DC, volcom osv, fra topp til tå! Føler seg så kule og ser ned på andre som ikke går med det. Jeg syns det er så fryktelig bortkastet med penger, å kjøpe så masse dyre merkeklær til åtteåringer. De vokser jo snart ut av det uansett! Lillebroren min syns DC genseren min er kul og maser noe heftig om å få den. Han maser på mamma også om hun ikke kan kjøpe DC klær til han, og han tegner merket DC.

Greit, hvorfor skal ungdommer på 15-16 år få gå med DC, men ikke åtteåringer?
Jo, fordi at de vokser ut av det med en gang og hva er da poenget med å bruke så mye penger på eks; en genser? Da sier jeg heller som besteveninna mi -Hvorfor bruke så heftig mye penger på en DC hettegenser, når du kan få tre til samme prisen? Og hun har helt rett i det hun sier.

Jeg bruker merkeklær selv, så skal ikke klage. Men jeg vokser hvertfall ikke ut av dem slik som en åtteåring gjør! Jeg hørte jo ikke om DC osv før slutten av åttende - begynnelsen av niende elns. Først da "alle" begynte å kjøpe det.

dc logovolcomstonelogo

Q: Hva syns du om dette?

23 herlige kommentarer

Kari

10.mar.2009 kl.16:34

enig med deg! Utrolig teit.. Spesielt teit å kjøpe noe så dyrt, som barna bare får brukt en sesong - før det er for lite.!

Malin

10.mar.2009 kl.16:35

Hmm. Jeg skjønner ikke at små tredjeklassnger er opptatt av å gå i merkeklær. De tror vell de får status av det. Og det gjør vel kanskje også? ;)

Sandra Marie

10.mar.2009 kl.16:39

Haha, jeg er så enig. Hva er vitsen? er glad jeg ikke visste om DC osv når jeg var åtte år :D

ainalund

10.mar.2009 kl.16:55

Husker jeg syns det var så kult selv, men nå er det utrolig teit. Iallefall når de går i 3.klasse osv liksom.

Toyni

10.mar.2009 kl.17:18

jeg fikk en DC genser i niende klasse, den passer jo enda : ) elsker den genseren btw : )

Henriette L;innea

10.mar.2009 kl.17:38

helt enig med deg, bare teit å kaste bort pengene på det der :)

KARIANNE

10.mar.2009 kl.17:57

endelig noen som får sagt det! haha. har selv en bror på 11, og tror han er SÅ kul med volcom osv. selvom skjorta har farget av nekter han og hive den. han sier "hvorfor skal jeg kaste noe som koster SÅ mye?" herregud, kjenner jeg blir irritert.

KATRINE HELLUM

10.mar.2009 kl.18:44

Helt enig, synes det er bortkasta penger. Vet de i det hele tatt noe om det, eller bare at de bruker det, fordi mange andre bruker det?!

KATRINE HELLUM

10.mar.2009 kl.18:45

Helt enig, synes det er bortkasta penger. Vet de i det hele tatt noe om det, eller bare at de bruker det, fordi mange andre bruker det?!

Marte

10.mar.2009 kl.19:06

Helt enig Katrine! Jeg tror nok de bruker det bare fordi at de som er eldre osv. bruker det, og da må de også. Jeg sier bare stakkars foreldre som blir mast ihjel om en jævla dyr genser som snart er for liten!

KATRINE PEDERSEN:

10.mar.2009 kl.22:07

Marte: Ja, det tror nok jeg også. De "kule" scaterene osv. Jaa, stakkars foreldre. Jeg må kjøpe slike ting selv liksom, men men. Bortkastete drittunger sier bare jeg! :p forresten Marte, kommer ikke inn på profilen din, er det menigen eller ? : p

Sandra Marie

10.mar.2009 kl.22:07

Husker ikke når jeg hørte om det, men glad det tok sin tid egentlig, hihi ^^ Det kan du få :D Hehe!

Toyni

10.mar.2009 kl.22:15

man kaster aldri en DC genser i allefall : )

KATRINE HELLUM

10.mar.2009 kl.22:31

SV; ja det tror jeg også, skjønner ikke helt hva så små skal med det da, skal ikke si jeg har så masse av det, for skjønner ikke helt poenget med å bruke masse penger på bare et merke når du kan få mange andre fine klær til samme prisen.

KATRINE HELLUM

10.mar.2009 kl.22:38

SV; nei, jeg har noen jeg også, men har fått av broren min, og i gave, og hvis jeg har funnet en ting jeg liker i det merke å det er en grei pris å jeg har skikkelig lyst på den, kjøper jeg det, men jeg gidder ikke kjøpe noe hvit med svart skrift på bare jeg heller, det synes jeg blir litt teit, men har nok noe fordi andre har det jeg også :)

Jannekake

10.mar.2009 kl.22:55

Herregud, det er bare trist. Faktisk..

Julie

10.mar.2009 kl.23:19

enig med deg ;S

Eline

11.mar.2009 kl.03:44

Alt jeg har sånn merkeklær som, så si alle har, er en bjørn börg boxer og en wesc tskjorte og ett par dc sko. Jeg er VIRKELIG ikke avhengig av det, men det er jo ikke galt å ha det heller da. Men når små barn kommer trippende på skolen med et barskt smil smurt utover trynet, er vel grensen nådd. Har sett på bilder fra da jeg var liten, hadde jo den morsomme samlingen av klær da :) Hohoi. Se for deg de små barnas barndomsminner; "der hadde jeg den DC skjorta, og det belte savner jeg virkelig." Nei huff.

Marte

11.mar.2009 kl.15:02

;DNå skal profilen funke ;)

Oda

11.mar.2009 kl.21:39

Søskenbarnet mitt som går i 3 er helt avhenig av dc, haha, Det er ganske morsomt egentlig:p.

Karoline

15.mar.2009 kl.16:04

Jeg er så enig i det du sier (: Det er litt teit .. Men de skjønner det vel en gang de å

karoliinen

15.mar.2009 kl.19:03

sv: hahaha, men de gjør vel det kanskje fordi de ser at de eldre bruker det x) aner ikke jeg ..

Rma

07.apr.2010 kl.00:32

Sier det ikke mer om foreldra til 8åringene enn 8åringene selv?!!! At de gidder å kjøpe såå fryktelig dyre klær til unga sine, som de veit godt at de kommer til å vokse ut om 1 måned eller 2-.-"

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits