Dagen i dag, hvordan var din?

Jeg fikk det nesten som jeg ville. Dagen i dag var ok, men ikke perfekt. Det er det heller ikke mange dager som er heller uansett. Har vært på skolen, og det var greit nok. Holder på å lage film i k&h så gleder meg til å komme skikkelig i gang med den. (Kan legge den ut på bloggen når ferdig resultatet kommer?) Ellers så har jeg vært med mine to besteveninner, Katharina og Malin. Og vi ble rett og slett drita på potetgull og cola. Du hadde ikke merka forskjell på om det hadde med alkohol å gjøre, eller ikke. Akkurat nå snakker jeg med den skjønne kjæresten min, og skal snart ta kvelden. For håpe på en koselig dag i morgen også da. natta bloggere.

venner
Q: Blir du hyper på to sekunder av sjokolade?
det gjør jeg, moohahhaha

11 herlige kommentarer

Camilla Madelen -Made in heaven.

11.mar.2009 kl.22:50

søtt bilde :)

Line M. Kirchner (:

11.mar.2009 kl.22:53

Jeg blir ikke hyper av sjokolade, men av alkohol. Hehe (: Vi har også lagd film i k&h, men det var i fjor da. Fikk ikke lagt den inn på pc'n jeg da, men det er en så utrolig pinlig film så hadde ikke lyst å legge den inn uansett. Lykke til med filmen da ! :D

KATRINE HELLUM

11.mar.2009 kl.23:08

SV; ja helt enig der, synes ikke det er så vits å kjøpe det for at alle andre har det, selv om du kanskje ikke liker den, men hvis jeg liker den veldig godt, så kan det hende jeg kjøper den ja.

Sandra Marie

11.mar.2009 kl.23:13

muhahahaha, nei :P

Eline Brevik

12.mar.2009 kl.00:06

Hmmm, muligens blir jeg hyper på 1,5 sekunder (6)

Camilla Madelen -Made in heaven.

12.mar.2009 kl.00:22

DU har blitt utfordret på bloggen min :)Her er utfordringen: http://camillaamadelen.blogg.no/1236812837_utfordret.html

12.mar.2009 kl.09:35

sv: takktakk ;))

Sara

12.mar.2009 kl.10:24

Jeg savner deg.Igår var grei :) Hard trening, teit skoledag. :p

Henriette L;innea

12.mar.2009 kl.10:46

Sv: vær så god ^^Aww ^^ hihi

Marte

12.mar.2009 kl.15:17

sjokoladeee

Elin

13.mar.2009 kl.09:55

haha, blir hyper av sjokolade ja :pwww.elingullet.blogg.no

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits