jentekveld og søt ros

Hei alle søte, og ikke fult så søte !

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Katharina, mens hun surrer rundt og rydder vilt til i kveld! Hun skal nemmelig ha jentekveld, noe som kommer til å bli utrolig koselig! Får litt dårlig samvittigehet når jeg bare sitter her, men men(a) Får å komme med noe uinnteresangt så hørte vi måker i stad. Ikke at er noe alle må vite, men det gidde skikkelig sommerfølelse. Og hvem er det som ikke savner sommeren?

I det siste har jeg fått flere brev på nettby ang. bloggen min. Og det syns jeg er utrolig koselig! Folk som spørr om hjelp til header, html koder og som rett og slett bare kommer med søt ros mens de forteller meg at de er faste lesere. Og at min blogg er en av dem de innom. Syns dette er utrolig koselig, bare fortsett! Kanskje det er noe dere vil jeg skal skrive om, eller vite min mening ang. noe? Bare å kommentere under.

Senere i kveld blir det jo jentekveld som sakt. Skal prøve å ta noen bilder, men uten både kamera og mobil kan det bli litt vanskelig. Hva er deres planer i kveld?

uten navn

Dette blir nok tre av sangene som kommer til å spilles i kveld, så hvis du er så uheldig at du ikke er her. Kan du jo få litt følelsen her:
 

11 herlige kommentarer

Helene

13.mar.2009 kl.17:04

fin blogg

Gry Kristina Karlsen

13.mar.2009 kl.17:05

sv; tusen takk! :) jeg og mine venner skal også ha jentekveld i kveld! :D

Gry Kristina Karlsen

13.mar.2009 kl.17:08

sv; takk, dere også! :)

Karoline'sp

13.mar.2009 kl.17:11

Den filmen burde du se, den er utrolig spennende og bra :-)

Hilde

13.mar.2009 kl.17:21

mine planer for ikveld, er å slappe av foran tven og datan :)

Oda

13.mar.2009 kl.18:14

Jeg er syk, så jeg må nok bare være hjemme i kveld:P.

EMLE

13.mar.2009 kl.22:41

sv: braa:) håper det gikk bra, rle er et drittfag :(
Spørrerunde på bloggen min, trenger spørsmål, så spør i vei (:http://lykkeblomst.blogg.no/1236987182_14mar2009.html#

Helene

14.mar.2009 kl.08:45

Hadde veninne på besøk, så bare så på tv, snakket og spiste mye godteri : )

Julie

15.mar.2009 kl.13:53

hva heter de sangene ? :D

KATRINE PEDERSEN:

15.mar.2009 kl.14:39

Julie: Maskinen:segartåget elns, det er den siste. Og den første er et eller annent black ;p Jeg husker ikke helt skjønner du, var sånn jallah navn som jeg så på hos Katharina :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits