"de er ikke mennesker, de er modeller"

God kveld bloggere og anonyme lesere!

Akkurat nå sitter jeg og ser på søndagsfilmen på tv3, 13 snart 30. Hvis det er noen som har sett den før (som jeg regner med noen har, i og med at den begynner å bli litt gammel?), har dere vel sett at hun jenta (hovedpersonen) vil være populær slik som noen av de andre jentene. Så hun bestemmer seg for å holde fest, og i det hun steller seg kommer moren inn osv. Etter hvert tar hun opp et blad med modeller i og roper ut gråtkvalt at hun vil være som dem, og da sier moren  -de er ikke mennesker, de er modeller! Da begynte jeg å tenke, for er ikke det litt slemt å si? "de er ikke mennesker, de er modeller". Modeller er da mennesker de også? Syns det var litt frekt jeg. Eller hva syns du?

Hvis du lurer, eller i det hele tatt bryr deg. Så har jeg vært litt med Marius i dag, og bare vært hjemme. Senere skal jeg slappe enda mer av, før jeg må rydde litt over rommet og samle sammen en klesvask av klær jeg helt har glemt.

glamourjentene
Hva syns du om det ang. det over at noen mener modeller er umenneskelige?
kanskje jeg tok den setningen litt for seriøst, men det var slemt! enig?
-Greit de fleste er pene, tynne osv. men mennesker er de da alle!

22 herlige kommentarer

Kari

15.mar.2009 kl.21:27

enig med deg!

JOsefine Gaski

15.mar.2009 kl.21:27

sv; Du må smake den. Den er veldig god =)

Johanne

15.mar.2009 kl.21:44

fin blogg :D johaaanne.blogg.no

Caroline

15.mar.2009 kl.22:28

sv: ja den er kjempestilig:) i allefall til et par støvletter, og et rått slips:) bare si ifra om du er interessert:)

Lotte

15.mar.2009 kl.22:34

Modeller er mennesker med god selvtillit og tror egentlig ikke de bryr seg noe særlig om det der. Men de som helst vil ligne på modeller kan det vel være godt og høre det. At man er naturlig, selv om man ikkeh har helt flat mage? Men det stemmer jo ikke. Mange modeller er gode mennesker.

Jeanett

15.mar.2009 kl.22:48

Katrine om Søndag 15 Mars. I morgen er det mandag og prøve eksamen :(Eksamen i morgen ? Uffda :/ Lykke til :)

S K R I S T I N E

15.mar.2009 kl.22:55

SV: Takk for kommentaren, og bare tenkte at jeg skulle si det finnes noe som ligner, det jeg har er en high waist buske. Men har også ett bare som er litt lysere, det er en bukse tights som er kjøpt på Vero Moda, kjempe herlige å ha på og kjempe fine:)

Oda

15.mar.2009 kl.22:56

Helt enig:).

Rebecca Eugenie

15.mar.2009 kl.22:58

SV. Jeg er helt enig me deg. Jeg er sikker på at det finnes mer mellom himmel og jord. Så bra at du er åpen! Har du opplevd noe slikt før? Jeg liker åndenes makt, noen av de klarsynte tror jeg er flinke - mens noen ikke like flinke. Jeg snakket med en idag som hadde vært med der, og han var veldig dyktig. Klem ifra 'Beccy*

15.mar.2009 kl.23:13

sv: Tuuusen Takk for det:-)

Eline :)

15.mar.2009 kl.23:25

Sv: Takk :D

Agnethe

15.mar.2009 kl.23:39

med mange av dem er det sant, men mange også ikke sant.

Eline

15.mar.2009 kl.23:58

:)
SV: God natt til deg og :)

Camilla Madelen -Made in heaven.

16.mar.2009 kl.00:05

"de er ikke mennesker, de er modeller"Det var teit :p

Hanne

16.mar.2009 kl.00:34

svar: Tusen takk :D ilige måde:d

Kamilla Haaland

16.mar.2009 kl.00:48

Syntes ikke det var spessielt slemt sakt. Egentlig syntes jeg det var godt sakt. Vi har altfor høye forventninger om oss selv, og vi må alltid se bra ut. Og alle modeller er syltynne! Det er ikke gode forbilder ass, selvom det er kjempefint! Men når man ser hvor mange som har spiseforstyrrelser og slik, så syntes jeg det er skremmende mange, iallefall når det rammer dem du er glad i! Men jeg skjønner jo poenget med at de er mennesker fordiom! :)
Det jeg TROR er ment med den setningen, er at bildene osv ikke er menneskelig. De er redigert til de grader, og de prøver å få personen på bildet til å se så perfekt ut at personen blir umenneskelig til slutt. Tror ikke det var rettet mot at modeller personlig og på fritiden, ikke er mennesker, for de ser jo helt vanlige ut, slik som oss. Men hvis vi tar et bilde, og de tar et bilde så ser man jo hva slags bilde som ikke er redigert, det er jo lett :)Forresten, konkurransen min går ikke ut på å skrive FLEST kommentarer, det blir tilfeldig trekning ;)

Heidi

16.mar.2009 kl.09:59

sv: Takk :) Det var bare sånn der lite område med rest salg :P

Marthe

16.mar.2009 kl.12:02

Ja, jeg er enig :p

helenepaulsen

16.mar.2009 kl.15:37

jaa, masse enig :b

Stine!:D

16.mar.2009 kl.22:24

haha, bra du er enig!:) Det liker jeg;) utrolig bra innlegg det her. Er SÅ enig!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits