Hva JEG liker med en blogg

Har vært inne på noen blogger nå i kveld som har skrevet hva de liker med en blogg, og hva de ikke liker. Det gidde meg litt innsperasjon til å gjøre det samme. For det viste seg at jeg var kraftig uenig i hun ene. (oppgir ikke hvem, så ikke spør. da hadde jeg sakt det med en gang)

Først av alt, liker jeg at det går ann å gå inn på bloggen uten å få bakoversveis av hele fargekartet slengt i trynet. Klarer faktisk ikke slike blogger som består av horible farger som blå, lilla, grønn, gul, rød, oransj osv. blanda sammen. Jeg syns egentlig bloggene er finest med lyse og fine farger. Og et lekkert design med eksprimentering av html koder. Hvis man først setter seg inn for å klare det, gjøre man det.

En annen ting som får min oppmerksomhet med en gang på blogg forsiden, er alle innleggene med "outfit" og "dagens shopping" elns. overskrifter. Jeg er utrolig glad i å se hva andre har på seg og hvordan dems stil er, og hva de kjøper. Ellers liker jeg spennende innlegg som bla. åndelighet, og før/etter bilder av et eller annet.

Også selvfølgelig å variere språket og ikke ha 100 skrivefeil i en setning. +ikke fjortisskriving med masse ikoner og hjerter. Greit med noe, men ikke etter annen hver setning. Skrive på en litt spennede og morsom måte, slik at man vil lese videre. Og ha med et par bilder er alltids et pluss mer, gjør innleggene mye mer spennede og gøye.

snapshot200903166
dagens bilde av meg i den heite bilen til mamma. ps. klippe luggen

HVA SYNS DU EN SPENNEDE BLOGG SKAL INNEHOLDE?

20 herlige kommentarer

IRIS ELIN

16.mar.2009 kl.23:20

akkurat det du skrev ;)

Nora Alexa

16.mar.2009 kl.23:22

Bare si om det var meg du var kraftig uenig i altså, det er helt ok! xD

Higi

16.mar.2009 kl.23:28

Jeg orker ikke digre headere som dekker hele siden. Synes det er stygt og unødvendlig. Så er ikke jeg typen som liker dagens outfit, da :P Mate bryr meg lite. Men det er smak og behag. Jeg liker humor i en blogg og bilder. Og ikke tettpakket med tekst. Da gidder jeg ikke lese.

Nora Alexa

16.mar.2009 kl.23:31

Du var jo ikke kraftig uenig da? Og jeg syns outfit-bilder er interessante om det faktisk er noe å se på. Ta outfit-bilde om du føler at du har på deg noe spesielt som andre kan få inspirasjon til. Ikke joggebukse og hettegenser liksom.

Higi

16.mar.2009 kl.23:35

Jeg synes ikke outfitbilder er interessant uansett hva de har på seg. Eneste som kan være interessant er så se hva folk i dag faktisk har på seg, for jeg følger ikke moten i dag. Smak og behag.

Thea

16.mar.2009 kl.23:36

Heilt enig med deg søta :)

Higi

16.mar.2009 kl.23:37

SV: Nei merker det jeg og. Når de går på gata tror de at de er de kuleste i verden. Blir kvalm. Nå har det jo vært snø utenfor, så de har ikke kunnet skate der på en stund, men nå som det har blitt bart igjen, så er det på'n igjen. Om sommeren kan de drive til langt på natt. Da blir det nok en telefon til politiet, ja.

Nora Alexa

16.mar.2009 kl.23:39

Men herre, fint at mennesker er forskjellige. Mitt innlegg var jo hva jeg mente og ditt er jo dine meninger. Det er flott. Men det var jo mye det samme vi var enige i :D

kristina

16.mar.2009 kl.23:41

Helt enig med deg søtis!

IDAMARIA

16.mar.2009 kl.23:42

enig, men kan være kult med masse farger hvis det er sammen satt :)

Higi

16.mar.2009 kl.23:42

Sv: Oooh..! Jeg burde spraye noe på veien der eller noe så de faller og ikke kan skate der mer. Sette opp noen pigger eller noe. :PNora: Jepp. Og det er jo greit det :)

Katrine

16.mar.2009 kl.23:44

Kristina: takk! IDAMARIA: Ja, kanskje. Men jeg kan ikke huske noen som er bra sammen satt med halve fargekartet :)

Higi

16.mar.2009 kl.23:46

Sv: Ja det kunne nok funka. Jeg tenkte ikke så langt XDMen det holder ikke på sommeren da.

maggiee

17.mar.2009 kl.00:22

Ja, gjerne, det høres spennende ut! Eg er lett med :DSøt blogg - akkurat som eg liker de - diskre i fargebruken ^^,

Higi

17.mar.2009 kl.08:08

Sv: Ja kanskje det. Ikke dumt, ikke dumt.

Marthe

17.mar.2009 kl.09:05

En fin header, kombinerte farger, oversiklig side osv ;)

JennyMaria

17.mar.2009 kl.11:30

helt enig med deg her. men jeg liker også godt å lese meningsinnlegg om forskjellige temaer.Outfit kan være gøy, om det er litt spesielt, og ikke bare jobbebukse og hettegenser fra HM. Du har utrolig fint mønster i bakgrunn. Har du adressen til en side man finner slike på?

Barnslige Åse

17.mar.2009 kl.15:32

HVA SYNS DU EN SPENNEDE BLOGG SKAL INNEHOLDE? En spennende blogg skal innholde en god del med bilder så det ikke bare blir tekst. Man skal skrive om ulike ting og ikke om bare seg selv, da blir bloggen ofte kjedelig å lese for andre.Bloggen kan inneholde musikk, klær, sminke og ellers andre ting som interisserer de fleste.Min mening om en spennende blogg.

» adriennee

17.mar.2009 kl.15:32

helt enig! :-)

Solveig Irene.

17.mar.2009 kl.18:08

Enig med deg, ja. Men som flere har sagt over så synes jeg ikke man behøver å ha outfitbilder hvis ikke det er noe litt interessant.Jeg liker også lyse bakgrunner best ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits