Jeg ble utfordret, nok en gang!

Nok en gang ble jeg utfordret! Har takket nei til den samme flere ganger, men siden det var vår alle søte blogger, Katrine. Så måtte jeg nesten ta den, som en leser av bloggen hennes. Har ikke annet å gjøre akkurat nå heller, så hvorfor ikke?

Utfordringen:
1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6 mappen
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Utfordre 6 nye, link og gi dem beskjed
pictures12
Bildet er fra i begynnelsen av sist sommer når jeg var på tur til Danmark med familien. Bildet er tatt av den søte lillebroren min på stranden i Hirtshals. Ser litt tustete ut, men heldigvis så er det redigert. Syns redigerina er ganske bra, hvertfall til å være et gratis program.

ps; Jeg utfordrer ikke noen direkte, men hvis du vil. Kan du jo ta den du også?
Er rett og slett så trøtt at jeg ikke orker å begynne å sette inn linker osv.


Når det kommer til redigering, så har jeg fikset litte granne på bloggen min i dag. Hvis dere ser forskjell, hva syns dere om forandringene?  

7 herlige kommentarer

Qtie

21.mar.2009 kl.03:01

fint bilde.

Charlotte

21.mar.2009 kl.08:46

Fin blogg du har : )

caroline

21.mar.2009 kl.10:19

søtis

Kristina

21.mar.2009 kl.11:03

sv; taakk :)

Line Victoria

21.mar.2009 kl.14:24

jeg pleier også å være i hirtshals : ) fint der

KATRINE PEDERSEN:

21.mar.2009 kl.14:27

Line Victoria: mhm, liker meg der kjempe godt! : )

KATRINE HELLUM

21.mar.2009 kl.22:53

Ahh, så søtt du skrev på toppen : DDu er skikkelig koselig :*Å det var faktiskt et veldig fint bildet.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits