skole, gode venner og fotballtrening

Heisann alle sammen!

I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag! Først var det skole, som jeg ikke hadde annet valg enn å gå på. Etter skolen ble Ina og Katharina med meg hjem. Var utrolig koselig å være med dem begge. Er lenge siden jeg har vært med Ina nå, så det var gøy. Var gøy å være med Katharina og, selvfølgelig. Vi satt egentlig bare hjemme i senga å snakka og kosa med hunden min, som dem begge smelta for. Senere gikk vi bort til Katharina, fordi at vi måtte hente fotballtøy/sko til treninga senere. Ble ikke der lenge, men nok til å helle i oss litt cola og ta med en grandiosa i handa(bokstaveligtalt).

Treninga senere på kvelden var kjempe gøy! Var ikke helt seriøs, men ikke helt useriøs heller. Alle spilite bra sammen, uten å sparke hverandre ned som en gjeng med gale kuer! Slik vi pleier å gjøre. youcam6
ps; se så pene venner jeg har. katharina til venstre og ina til høyre.

-Hva har du gjort i dag?
-Spiller du fotball?


ps en gang til; har jo den konkurransen som jeg avslutte! men vet virkelig ikke om jeg rekker det i dag, krise. skal se hva jeg får til! så dere som enda ikke har blitt med har siste sjangsen nå.

13 herlige kommentarer

signelian

23.mar.2009 kl.21:15

jeg spilte fotball, hvet ikke om jeg skal fortsette :)

Caroline

23.mar.2009 kl.21:29

sv: hehe, klapper for deg;) hehe.. jeg tror det er de knappene dine som gjør at den blir rar i explorer. Jeg skal ikke ta de bort, bare endre plass på de i "maler" å da skal det se bra ut i mozilla også:)

Millah

23.mar.2009 kl.21:31

Jeg spiller fotball på buskeruds beste j16 lag :-) *skryte*

Snorre

23.mar.2009 kl.21:36

Jeg spilte frem til i høst, men jeg fikk ikke tid til å kombinere skole, venner og fotball, så sistnevnte ble sløyfet.

FOTBALL

23.mar.2009 kl.21:56

Fotball er så kjekt ! !

Cl94

23.mar.2009 kl.22:03

I dag har jeg bare ligget syk hjemme

KATRINE PEDERSEN:

23.mar.2009 kl.22:07

Fotball: Jaa : )

j annicke -

23.mar.2009 kl.23:03

jaaa , fotball e kjempekjekt ! :)) beste som finst :)

23.mar.2009 kl.23:33

PENE ALLE SAMMEN HILSEN ANONYM UTELIGGER!

caroline

23.mar.2009 kl.23:33

søte veninner du har ;-*

KATRINE PEDERSEN:

23.mar.2009 kl.23:34

anonym; heh, takk ;p

Cl94

24.mar.2009 kl.01:23

sv: Hihi, tusen takk for den du:)Ja det beste med å være syk er jo alltid at man slipper skolen, men det er jo ikke så korslig når man bare blir liggende å ikke klarer å gjøre noe særlig. Blir litt kjedelig i lengden i grunn

Millah.

24.mar.2009 kl.07:20

Ja, det er gøy å vinne litt å. Spiller håndball og der tapte vi alle kampene i hele sesøngen*flaut*Men ja, vi har blitt kretsmestere 2 år på rad nå. Ubeseira.Ingen som har slått oss. Spiller kvallik til NM nå=)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits