Jeg må være verdens lateste person

Heisann, eller god morgen.

Sola skinner, og snøen smelter på utsiden av vinduet, men jeg sitter enda inne på rommet mitt og har ikke fått noe ut av dagen. Sminka ligger enda ubrukt, og klesskapet er ikke åpnet enda. Jeg har rett og slett ikke stått opp, er det mulig? Ja, tydeligvis. Mest sannsynlig har nok mange av dere hatt en kjempe fin dag sammen med venner, famile eller kanskje vært på søndagstur? Mens jeg derimot, ingen av delene.

Det skal ikke virke som om jeg klager. For det har egentlig vært en ganske digg dag. Sove lenge, ikke noe stress og ingen lekser eller noe i den duren. Men, i morgen begynner skolen igjen, og så heldig som jeg er begynner dagen min med to timer styrketrening. Egentlig litt digg det også, så lat som jeg er. Nevnte her om dagen at jeg ikke skjønner meg på folk som virkelig ikke spiser godteri. Men som heller tar seg heller et godt eple og en joggetur. Mens jeg heller holder meg til påskeegg og datan på fanget i senga. Så, må si jeg misunner de folka der ute som er flinke med kostholdet sitt og trener bra. Det er jo tross alt snart sommer og bikinisesong!

snapshot200903288

Q; Er du flink og trener/spiser regelmessig?
Altså, nå må ikke dere få inntrykk av at jeg er en feit 450kg jente som ikke spiser annet enn godteri, og aldri trener. For så ille er jeg ikke. Spiser litt sunt, også har jeg fortballtrening to ganger i uka.


28108631238344714727n400
Forresten, jeg er med på en konkurranse på denne søte jenta sin blogg! Håper virkelig på å vinne et sett clip on extensions! Hun vant 5000kr, og nå er hun så utrolig snill og gavmild, at hun har tidenes konkurranse. Kom deg til bloggen hennes, HER.

22 herlige kommentarer

Torunn

29.mar.2009 kl.18:45

Jogger om sommeren, har vært med på friidrett, danser og spiller volleyball hver uke. Ellers er jeg lat ;D

Lucy

29.mar.2009 kl.18:55

Synes den er fin! Og du skiver bra:p

JennyMaria

29.mar.2009 kl.18:57

sv: du kan ta awardene på siden din, også skal du bare gjøre det som står, nominere noen blogger du liker! er ikke vanskelig;)

Marte

29.mar.2009 kl.19:01

trener alle uke dagene, spiser sunt da. men når helga kommer propper jeg i meg med masse rart ;p

Benedicte

29.mar.2009 kl.19:17

Svar:Okey da, jeg lar meg overtale siden mange var så positive til det. hehe.Så nå er det bare å delta i konkurransen om ClipOns ;)Lykke til om du henger deg på :))

Eline Brevik

29.mar.2009 kl.20:03

Sv: Ntaw, tusen takk :)Hahah, jeg bare liksom.. Kjeda meg :p

Elise

29.mar.2009 kl.20:42

jeg er kjempe usunn (syns jeg) jeg har hund så jeg går tur og sånt, men ikke mer. så jeg er nok verre enn deg når det gjelder det kostholdet. ;)kul blogg by the way :p ;)

C

29.mar.2009 kl.20:49

Hehe, jeg vet ikke helt om jeg tør å svare :p Trener egentlig aldri, men jeg går veldig mye, og når det ikke er snø ute så jogger jeg regelmessig :) Spiser altfor mye dritt, men har ikke noe imot sunne ting heller, så får vel i meg litt sunt og ;p

Benedicte

29.mar.2009 kl.20:56

Svar: Trekker om 3 uker blir det vel! Søndag 19 april :))

C

29.mar.2009 kl.21:06

Sv: Haha, ser den ass :) Jeg startet å jogge for litt over et år siden, fordi jeg kranglet med typen (ex'n nå da), og måtte bare komme meg ut. Etter det har det endt med at hver gang jeg er sint så jogger jeg, og det hjelper faktisk :) Eneste grunnen til at jeg orker å jogge er at jeg har med meg musikk og røyk :p Røykepauser på veien er jo lurt xD

Linda Tollan Berntsen

29.mar.2009 kl.21:11

Hehe, nesten godt å høre at det er flere som er "sånn". Nei, jeg er veldig LITE flink til å gjøre de tingene der. Eller, jeg trener ofte men spiser kjempeusunt.

SIGRID LERBAKKEN

29.mar.2009 kl.21:17

Sv; ja, det går nå (: eller slutter snart da!

karoliinen

29.mar.2009 kl.22:17

sv ; eniig :)

KATRINE HELLUM

29.mar.2009 kl.22:29

Sv: ja, jeg venter til den jeg har ikke funker lengre, så kanskje det kan bli en rosa når den ikke funker lengre, eller så kan jeg ønske meg det til bursdag/jul : ) tihi.

Eline Brevik

29.mar.2009 kl.22:52

SV: Hmm, det går ihvertfall bra med meg. Det er verre med mamma. Bestemor har funnet seg ny mann, og jeg tror de har forlova seg. Mamma føler seg dolket i ryggen. Bare 2 år, og hun har ny mann. Syns utrolig synd på mamma men aner ikke hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg kan gjøre, er å være der for henne og stille opp. Møtte forresten mannen igår..Uansett, takk for støtten :)

frkmalin

29.mar.2009 kl.23:12

sv: Løp å kjøp deg is da ;) mmmmmm ;)meld deg på konkurransen min å vinn gavekort på motehus.no :) http://frkmalin.blogg.no/1237892115_konkurranse.html

marte volden

29.mar.2009 kl.23:27

Nei, det er jeg ikke akkurat spesielt flink til. Jeg dropper ikke godteriet for å si det slik. Pappa har ikke sett folk som spiser mer godteri enn meg. Jeg kan være helt gal. Du må heller ikke få det inntrykket av meg, at jeg er feit, og ligger på sofaen hele dagen. Jeg er ikke slik.Jeg liker ikke å ligge på sofaen hele dagen. Jeg føler meg så slapp, og utmattet av å ikke gjøre noe. Det frister med en joggetur inni mellom, men det gidder jeg sjeldent. Spørs på været.Jeg elsker gym og vurderer idretslinje, til neste år! :-)

Trutten

30.mar.2009 kl.00:11

jeg trener aldri å jeg spiser når jeg er sulten :b Tihihi.

C

30.mar.2009 kl.00:40

Haha, jeg er egentlig ganske stolt over meg selv ja! Hihi :) Jogger 5 km ca, røykepause, jogge tilbake, ferdigrøyk ;D

Lene

30.mar.2009 kl.01:23

nei ikke noe flink til det

Lene

30.mar.2009 kl.01:42

SV: hehe kort og ærlig ja. Men har prøvd en stund med trening og slikt, men det varer i perioder. Sofaen skriker alltid etter rumpen min igjen ;)

Nina.

30.mar.2009 kl.17:26

Tror nok ikke at du er verdens lateste person, altså. :pJeg er helt sikkert like lat som deg, kanskje en smule mer til og med. Jeg må ha min daglige dose av sjokolade, lol.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits