Tangerudbakken *hjerte*

Hei alle store og små!

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg har "Tangerudbakken *hjerte*" i overskriften min? I så fall, så er det fordi at jeg liker "dem" så utrolig godt! Syns de er så uffattelig nydelige! Fetteren min har downs, og han er helt herlig! Blir alltid på godt humør når jeg ser han. Og hvertfall når han småløper mot meg for å gi meg en "lenge siden sist" klem! Blir så glad av slike folk. I motsetning til folk som ser stygt på folk som har downs. Jeg nesten hater dem som dømmer slikt for en sykdom de ikke har bestemt selv. Tenk hvis det var deg?

Ellers i dag så har jeg vært på fotballtrening. Kom hjem for en drøy halvtime siden. Etter skolen i dag dro jeg og mamma ned på el kjeden, som har gått konkurs. Og det betyr salg, salg og mer salg. Sandra var så herlig at hun tipset meg om å gå ned der å se etter rettetang, og det fikk jeg ordnet i dag. Så, hurra for meg som fikk en rettetang i dag! Resten av kvelden skal jeg bruke på å spise kake å se på tv. Hva skal dere bruke resten av dagen på?
youcam8
ps; fikk påskeegg av lillebroen min i dag. Og på skolen var jeg forsatt helt oppspinnet av e-posten fra karpe diem!

Q; Hva tenker du om folk som har dows eller lignende sykdommer?

32 herlige kommentarer

isabellaleikanger

30.mar.2009 kl.21:08

Enig med deg, sitter å ser selv.De er verdens skjønneste:)

- Milda-

30.mar.2009 kl.21:41

jeg syns de har så søt personlighet :)

- Milda-

30.mar.2009 kl.22:05

sv: det er sant, men de fleste er herlige!

karro

30.mar.2009 kl.22:23

gratulerer med rettetang! : p

karro

30.mar.2009 kl.22:25

de fra tangerudbakken er søte forresten!søtt at du har en fetter som har downs, hiihihi

KATRINE PEDERSEN:

30.mar.2009 kl.22:31

karro: Jaa. De er kjempe herlige!tusen takk : ) kommer ikke inn på bloggen din jo ? ;o

Benedicte

30.mar.2009 kl.23:00

da har jeg lagt til deg også :Djeg syns de med downs virker kjempe søte jeg. kjenner ingen som har det. men ser de jo innimellom.

Benedicte

30.mar.2009 kl.23:07

jeg skriver navnet til alle de som er med i konkurransen på små lapper som jeg legger i en skål, ett navn på hver lapp, så trekker jeg en lapp fra skålen, og det navnet som står der er vinneren. hehe:)Så du får to lapper med navnet ditt, med andre ord større sjanse til å vinne enn om du d kun er en lapp med navmet ditt. u see? :)

j annicke -

30.mar.2009 kl.23:10

dette er ikkje for å mase eller noe sånt , men eg bare kom på det no. Da når eg vant skreiv du at vinneren skulle bli linket til i 5 inlegg framover , men det har eg ikkje set noe til .. hihihi (a)

sigrid marton

30.mar.2009 kl.23:16

kjempe bra blogg du har

Benedicte

30.mar.2009 kl.23:22

jupp har sett det :D alle som er deltatt hittil er med, jeg får med meg alt. hehe :)

j annicke -

30.mar.2009 kl.23:27

UNNSKJYLD , EG SÅG IKKJE AT DU HADDE LINKA TIL BLOGGEN MIN , alikvell (a)eg va sikker på at eg hadde sett igjennom alt , uten å se det . eg må ver blind . sorry (a) :)

Eline

30.mar.2009 kl.23:28

Sv: Neinei, men tusen takk for støtten uansett :) *hjerte*

marte volden

30.mar.2009 kl.23:32

Det er jo selvfølgelig synd på dem. De lever et liv som er totalt forskjellig en de vi vanlige mennesker gjør. De har problemer, som de kansje ikke tenker over at de har. Jeg synes de som har downs, er utrolig morsomme og tøffe. Jeg undervurderer dem ikke, og nermest elsker dem. Vi hadde besøk av en som hadde down syndrome en gang. Det var en nær venn av søskenbarnet mitt. Han var i tyve-års alderen. Han var så morsom at alle satt å lo. Han stor koste seg seg. Han sa at min bror og søster skulle gifte seg i en campingvogn, og at pappa måtte dra seg ut av huset vårt fordi han hadde slept en fis. Han ropte "UUUUT av mitt hus nååå, " : )¨De er så utrolig selvsikre. Jeg digger selvtiliten deres! :-)

marte

30.mar.2009 kl.23:42

Ja, det finnes ikke noe vondt i dem. Som du sa, i hvertfall de fleste. De er bare super søte hele tiden, og det virker som om de alltid er glade. I hvertfall nesten. De smiler og har noe morsomt å si nesten hele tiden. De er ikke slike mennesker soom går rundt å stresser og blablabla. Jeg liker dem, de er veldig søte! : )

Camilla Madelen -Made in heaven.

30.mar.2009 kl.23:46

sv; ja hehe :)skal krysse fingrene for deg jeg :D

marte

30.mar.2009 kl.23:51

Ja, de er frytkelig søte, og veldig vennlige! Skjønner godt dine venner som sier det om han. Fetteren din er sikkert helt fantastisk søt! :-) Jeg synes ikke det er noe galt med de som har det, men de er bare litt treger i hodet eller hva man skal si.Jeg ser egentlig ikke på tangerud bakken, men det var en som sa at han tjente en halv million kroner i måneden. Haha, jeg ler. De er så utrolig morsomme og søte! : )

Stine Sandberg

31.mar.2009 kl.00:08

Det er så herligå se på Tangerudbakken. Alle er så sjarmerende og søte!!btw. jeg har utfordret deg på bloggen min :)

marte

31.mar.2009 kl.00:12

Ja, det burde jeg! Har sett reklame for den, og alle er så utrolig søte :') De får oss til å lyse opp, akkurat som dem. Visst alle mennesker hadde hatt et like positivt syn på alt, som det de med downs har, hadde vel ikke så masse vært så negativt lenger heller...

j annicke -

31.mar.2009 kl.00:14

sv : hehe , blei nesten litt flau eg no . hihi (a) eg har tenkt på noke , men har ikkje bestilt det enda. siden eg må kjøpe for meir enn 150 kr. eg skal ialle fall kjøpe den beige hatten som er litt lengre nede på bloggen min , så får eg se om eg finner noke anna :- )

Marita

31.mar.2009 kl.00:14

SV: Har lyst å kjøpe dem :D Var ikke så dyre, så ender vel med at jeg kjøper dem når jeg får penger :DJaa, er alltid sånn med meg også. Når jeg har penger finner jeg liksom ingenting, typisk!Min fetter er også utviklingshemmet, ikke downs da, men han er syk. De er så utrolig søte :D Elsker tangerudbakken!

Caroline

31.mar.2009 kl.00:16

Sv: Aaaah.. Den var pen vertfall:) Hehe, det var faktisk ganske artig å være dær. Mye sminke og slikt:)

marte

31.mar.2009 kl.00:21

Hehe, : ) Ja, men de er det. Veldig flinke. Alle menesker skulle vært litt mer positive. Da kommer de lenger fram i livet, og alt blir ikke bare grått og stusselig.Det er vel litt "farger" som trengs, altså folk som sprer glede og latter! : )

Camilla Madelen -Made in heaven.

31.mar.2009 kl.08:05

:D

KATRINE HELLUM

31.mar.2009 kl.10:39

Sv: ahh så bra. Hvor mye kostet den?Nei, jeg håper ikke de blir så dyre jeg heller. Jeg ville ikke burkt alle sammen, synes ikke alle var like fine. Ja det hadde vert kult om de hadde kommet :D

Oda

31.mar.2009 kl.11:55

folk som har down har jeg ingen problemer med. De er faktisk ganske gode :) Söskenbarnet til mamma har downs, og det er jo ingen feil på verken henne eller andre som har det! :)

Nikky

31.mar.2009 kl.12:14

blir takknemlig for at jeg ikke har det.synes litt synd på vedkomme men ikke noe mer.

CB

31.mar.2009 kl.13:23

jeg synes at de er helt vanlige, det er jo faktisk kromosomfeil. de har et for mye. smarte meg vet alt. men det er så kjipt at de skal bli dømt fordi de ser annerledes ut. men de har jo handikap. de kan jo ikke noe for det. stakkars.

Eline

31.mar.2009 kl.14:13

Jeg har ikke flere kanaler enn tv2 og nrk1 -.-

Nora

31.mar.2009 kl.17:40

Jeg vet ikke hva "downs" er. Men jeg har en sykdom sjøl, som heter "barneleddgikt" Og det verste jeg vet er når folk ser meg som annerledes, pågrunn av det.Mennesker er alle like, og skal bli behandlet likt.Så bare pågrunn av at man har en sykdomså er man ikke annerledes.Ps.Hvar det karpe diem som hadde sendt den e-postmeldingen?Og det glemte jeg nesten, bra blogg:D

andrine

15.apr.2009 kl.22:00

broren min er autist , det er sånn at han ikke kan snakke og gjøre ting som alle oss andre kan. og jeg har ikke noe imot folk som er annerledes, og folk med downs er veldig søte :)

KATRINE PEDERSEN:

16.apr.2009 kl.00:04

andrine: åh, han høres døds søt ut!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits