Vet du hva jeg missliker?

At enkelte folk mener at et forhold når man er 15-16 år ikke kommer til å vare, uansett!

Jeg skjønner jo at noen sier og mener det. For dere som står for dette, dere tror ikke det er en grunn for det? Kanksje bare vært igjennom dårlige forhold og aldri opplevd å ha en ordentlig kjæreste å holde seg til? Kanskje hver eneste gang dere har trodd det hva noe, gikk alt i stykker? Det er godt mulig, men husk at ikke alle har det slik. Og at du som kankje har vært igjennom dette, forhåpentligvis også vil finne seg en god kjæreste i løpet av tiden. Men kanskje ikke det ble akkurat når du var i ungdomsårene. Slik som jeg håper det vil bli med meg.

Jeg er på vei til å si noe nå som jeg er sikker på at halvparten av dere syns er fjortis. Jeg vil virkelig være sammen med kjæresten min, for alltid! Du kan mene og tenke hva du vil. Gjerne kommenter også. Men jeg håper virkelig jeg og kjæresten min er det. Han er så god, og jeg har aldri truffet noen som han. Flere mener at når man er på min alder, så burde man leve livet uten å være knyttet til en bestemt person. Men hva med hvis jeg vil det? Jeg vil dele ungdommen min med Marius, kjæresten min. Og ikke bare ungdommen, hele livet.

Så slutt å si at ting ikke vil vare. For hva hvis det gjør det? Jeg er sikker på at du vet om noen som har vært sammen siden ungsomsårene. Og hvorfor kan ikke jeg og Marius være en av dem?
kjrlighet
Q; Hva er din mening om dette?
Jeg vil virkelig vite den, for dette er noe jeg irriterer meg over. Også blir litt såret av.

49 herlige kommentarer

Eirin Victoria

03.apr.2009 kl.00:17

Sv: Hi hi! Betala alt sjøl då, so e berre å spare! :)

Bifrost

03.apr.2009 kl.00:17

Jeg tror at for mange vil det ikke gå, men for noen få vil det holde seg.Jeg har ei god venninde som har vært sammen med kjæresten sin siden de var 14 år, de er like gamle. Og i fjor, sommeren 2008 giftet de seg. Så det kan så absolutt fungere for noen, men ikke alle ;)

Eirin Victoria

03.apr.2009 kl.00:19

Sv: Samme her! Men for en gongs skyld har eg klart det! Er fantastisk med jobb, og kunne finansiere seg sjøl :)

mjarty

03.apr.2009 kl.00:22

mann skal jo aldri si aldri, viktig å vite. Kjenner flere jeg, godt voksne mennesker som har vært sammen siden de var 14-15 år gammle. Men det er også viktig å vite at det ikke alltid ender slik. Det er et faktum at de FLESTE ungdomsforhold ikke varer livet ut. Jeg ønsker deg og kjæresten din alt godt, håper det kommer til å holde mellom dere.

Eirin Victoria

03.apr.2009 kl.00:24

Sv: Når du er 16 er det mykje lettare! Fikk min på bursdagen, nettopp fordi eg gikk inn på en bensinstasjon og sa: Hei! No er eg blitt 16, og då veit eg at det er lov å selge røyk. So då lurte eg på om dokke har noko ledig?Det hjelper å ha litt pågongsvilje.. No er eg fast ansatt og sjefen seier sjølv at eg er ein av dei beste! :D

Beate <3

03.apr.2009 kl.00:26

jeg ble sammen med kjæresten min når jeg var 15. vi var sammen i 3 år og bodde sammen i to. Nå er vi ikke sammen lengre desverre.. grunnen til det ier at vi vokste fra hverandre som er veldig vanlig når man etablerer seg for tidlig. Og det var jo et stabillt forhold, men som sagt. ting skjærer seg:/men som sagt, man skal aldri si aldri:)

Beate <3

03.apr.2009 kl.00:32

jada:) jeg har det fint.. nja. jeg mener at det er litt dumt å etablere seg for tidlig. Fordi da er sjansen større for at man vosker i fra hverandre. Jeg har en veninne som har vært sammen med typen siden hun var 13-14. og de bor sammen og er forlovet og alt nå. og de er 19 nå. Og hun ønsker hun kunne ta "fri" fra kjærsten og reise rundt i verden og liksom, være litt fri og slikt. Men det kan hun da ikke pga han. Så det er jo et problem også. At man ikke får prøvd ut forskjellige ting før man virkelig etablerer seg..:)

Lene-Cecilie

03.apr.2009 kl.00:43

Jeg ble sammen med min nåværende kjærest som 13åring, og vi er enda sammen. Og jeg fyller 17år om to uker. Så for mange kan det fungere, men det kommer vel helt annpå menneske og hva man er innstilt på.

Maria Sandslett

03.apr.2009 kl.00:44

Jeg er totalt enig med deg : ) har selv en superfantastisk kjæreste og føler ofte at jeg kunne ha vært sammen med han når jeg blir "voksen" og. MEN man vet jo aldri, ting kan forandre seg, ting kans skje som gjør at fremtiden blir en smule anderledes. Det er bra å skille lag om man innser at det faktisk ikke funker for noen av delene. MEN om det faktisk gjør det, er det jo bare bra. Man får dele livet med en som man har delt sine viktigste år med, nemlig ungdomstiden. Da kjenner man hverandre så godt at man kan stole på hverandre 110%. Men det er også bra å oppleve andre ting som feks. reising. Men det kan man da gjøre sammen også? Og hvis man klarer å reise uten hverandre, me allikevel å holde bra kontakt og være sammen når man møtes igjen. Da er det noe å ta vare på.

Rebecca Eugenie

03.apr.2009 kl.00:46

Jeg har troen på at forhold kan vare. Det finnes ingen fasit på det.Både mamma og pappa, mormor og morfar har holdt sammen bestandig. Mamma var 16 da hun ble sammen med pappa.Mormor var 14 da hun ble sammen med morfar. La tiden vise hva som skjer, og nyt tiden nå:)Klem*

Stine Sandberg

03.apr.2009 kl.00:51

Jeg er enig med deg. Jeg har en kjæreste nå som jeg håper på å være sammen med resten av livet. Syns ikke det er fjortis i det hele tatt. Syns det er litt trist at noen ikke har helt troen på kjærligheten da. Det er jo kjærlighet selv om man er ung!

Stine Sandberg

03.apr.2009 kl.00:52

Kul overskrift forresten HAHA :D Jeg har den samme

G. Marie

03.apr.2009 kl.01:01

hei, hvor finner du sån fine bakgrunder?og hvis det er på google, hva er navnet du søker på da?takk, tilabkemelding til en av innlegene mine?

Eirin Victoria

03.apr.2009 kl.01:02

Sv: eg bur på bygda der ALLE vil ha en jobb.. Det ordna seg sikkert :)

-Heidi-

03.apr.2009 kl.01:08

Synes det er en kjempe fin innstilling jeg :)

Karen &#9829;

03.apr.2009 kl.01:08

Agree! Det funker for for noen, og noen ikke. Slik er det bare. Men det blir feil å si at selv om man ikke er mer enn 15 - 16 år, så kommer ikke forholdet til å vare. Jeg vet om to som nå er gift og har tre barn som ble sammen da de var 11 år :)

Mariah

03.apr.2009 kl.01:20

designet ditt var drit fint. hvordan får du til kategorier osv lengt opp på siden?

Titti

03.apr.2009 kl.01:24

Jeg er 19 år og har vært sammen med kjæresten min i snart 3 hår. Jeg har virkelig tro på at det vil vare! :)

Lisbeth-Camilla

03.apr.2009 kl.06:20

SV: Ja, er herlig og være forelsket! Da drømmer man kanskje spesielt mye om giftemål :)

Lisbeth-Camilla

03.apr.2009 kl.06:23

Forresten, min mamma var 14 år når hun og pappa ble i lag, og han var 18, di er gift den dag i dag, så JA, det kan absolutt fungere :) Skjønner godt du blir irritert. Noen forelskelser varer livet ut! Stå på :)

Lisbeth-Camilla

03.apr.2009 kl.06:25

SV: Såklart! Det er den viktigste dagen i livet ditt! Perfekt er det viktigste ordet! :p

KATRINE PEDERSEN:

03.apr.2009 kl.06:33

Maria Sandslett; Ja! Akkurat slik er det med meg også. Man må bare ha den possetive innstillingen, så kan alt skje! Og selvfølgelig er det bra å gå i fra hverandre hvis alt går på skrå, men da har man jo ikke helt greid å holde sammen, slik som jeg vil. så håper virkelig ikke det skjer. Men skjer det så skjer det. Og ja. Ang. reising som du tok som eksempel, selvfølgelig går det å ha med kjæresten på det! Og hvis man ikke vil det, ser ikke jeg noe problem å reise med vennene sine, noen i familien elns? Tror det vil gå fint jeg :)
Det kommer helt ann på dere, og deres forhold. For noen fungerer det, for andre ikke. Dere får bare prøve sågodt dere kan, åså blir det slik som det blir =)

Lindisirene

03.apr.2009 kl.09:08

Har hatt kjæreste siden jeg var 16, og er 18 nå. Jeg ser ikke på det som at dette ikke er noe som kan vare. Ellers ville jeg jo ikke vært sammen med han, om jeg vet det ikke varer.

Snorre

03.apr.2009 kl.09:30

Foreldrene mine møttes da de var 16, så jeg tror så absolutt ikke det er umulig.

Mariah

03.apr.2009 kl.09:54

åh, om du hadde orket det hadde jo det vært kjempe snilt :) jeg mener først og fremst den der menylinjen helt øverst, der det står om kathrine og forsiden osv :)heter mariah1 på nettby!

KATRINE HELLUM

03.apr.2009 kl.10:56

Er helt enig med deg jeg!Selv om du er i ungdomsårene dine kan du holde deg til en fast person, du kan ha det bra med den personen å det kan vare livet ut, jeg vet om et eldre ektepar som har vert sammen siden de gikk i 7 klasse, å det er ganske lege siden, siden dem hvertfall er over 60 år nå eller noe. Det er bare tragisk at noen folk skal mene dette. Synes det er koselig jeg å ha noen å dele ungdomstiden min med og kanskje resten av livet. Ingen som vet hva som kan skje senere, men jeg håper det varer evig. Folk som sier dette tror jeg heller bare er sjalu fordi noen har vert så heldige å funnet kjærligheten i sitt liv.Du er ikke alene om at dette er irriterende.

Henriette L;innea

03.apr.2009 kl.10:58

Jeg er helt enig med deg. Jeg har troen på at det kan vare. Det er mange som har vært sammen siden de var unge, som jeg kjenner og vet om. Og det gir meg litt ekstra styrke til å tro på meg selv og kjæresten min. stå på ;)
kjempe fin blogg. Men jeg lurer på en ting :b Hvordan klarer du å få liten skrift på texta? Jeg klarer ikke finne noen kode til det, og skjønner ikke hvordan jeg skal gjøre det :b

DonnaLilly

03.apr.2009 kl.13:29

Enig med deg :) jeg er selv i et alvorlig forhold og har hørt at det ikke kommer til å vare osv. men jeg er fullstendig sikker på at vi kommer til å være sammen lenge :)

NINA

03.apr.2009 kl.13:31

Det er bare dødskoselig! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 1 år på lørdag i neste uke. For å være ærlig, så trodde jeg først det kom til å bli sånn, 1-2 mnd's forhold, sånn som alle andre forholdene jeg har hatt. Men neida, vi holder sammen, skulle trodd det var superlim mellom oss! Vi er bestevenner, og han er alt jeg har leita etter i et gutt. Til og med lærerene mine sier at de er så glade for at jeg har funnet en gutt som er så glad i meg og bryr seg så om meg :) hihi.. Jeg vet at jeg og han kommer til å være sammen for alltid. og jeg driter rett og slett i hva andre folk tror og sier. De får bare drive på! Så skal vi se hvem som ender opp som singel, og hvem som fortsatt er i forhold om 10 år :D STÅ PÅ, dere er dødssøte sammen! hvis dere har troa på forholdet, er det alt som skal til for at det vil vare :)

Ingrid

03.apr.2009 kl.13:34

Det er fullt mulig. Men et faktum er at de fleste ungdomsforelskelser ender i brudd, fordi man vokser ifra hverandre. Man kan aldri vite helt sikkert hva framtiden bringer. Men det er ingen grunn til ikke å kose deg med kjæresten din nå:-)

Marita

03.apr.2009 kl.14:16

SV: Ja, det er veldig synd.. Men vi ser på han som en vanlig gutt uansett, og han har det bra til tross for at han er syk :)

Stine Sandberg

03.apr.2009 kl.14:16

SV: Jeg og kjæresten har vært sammen i 5 mnd akkurat i dag faktisk :) hehe.

Maria Stenersen

03.apr.2009 kl.19:38

For de fleste vil nok ikke forholdet vare når de er så ung når de blir sammen. Men for noen går det :)

Stine Sandberg

03.apr.2009 kl.19:51

SV: takk :)ha en god ferie du også! :)

Ünni

03.apr.2009 kl.20:33

sv: ja, har nettby. Bare søk etter "Unnish" :-)

Liiilliii

03.apr.2009 kl.21:51

SV: Takk, jeg er helt hekta!Kan funke like bra det, psykiske alderen spiller jo større rolle enn den psykiske. Ser bare niesen min.. Helt utrolig hvor mye mer voksen hun er i hodet enn hva jeg var da jeg var 15!

Ane

03.apr.2009 kl.22:16

Sv: Aw, så søtt av deg å si det :) Tusen takk!

Ane

03.apr.2009 kl.22:20

Du er søt, da :)

Lene;*

03.apr.2009 kl.22:32

Søt du er! Jeg vill og være sammen med kjæresten min for alltid.

marte volden

03.apr.2009 kl.22:40

Jeg synes det er teit. Alder har noen ganger svært lite og si. Man kan være tretten år og finne kjresten som man vil dele resten av livet sitt med. Hvorfor skal alle andre tro at dette ikke kommer til å vare? Kansje en krangel skal ødelegge et forhold som egentlig var ganske bra, men hvorfor gå ifra den man elsker bare for en krangel? En krangler kan diskuteres oppigjen, og fikses. Mange mennesker finner ikke kjærligheten før de er langt oppe i årene. Det er spørst hvor tidlig i livet man finner den rette for hver og enkelt av oss. hvorfor skulle det være galt å ha en kjærest når man er femten? Skal man ikke kunne ha kjærest da, bare fordi alle andre tror at man ikke kommer til å dele resten av livet sitt med den personen? Det er det ingen som vet, og det er bare å finne det ut. Man kan få kjærest med den man elsker, mennesker som elsker hverandre skal ha rett til å leve hele livet med hvernadre uten at noen andre skal hindre dem i det.

NINA :)

04.apr.2009 kl.00:20

Ja, sånn var det med oss også. Han gikk i klassa til bestevenninna mi før, også fikk jeg vite at han skulle starte på skolen min fordi han flyttet, også hadde jeg skikkelig lyst til å bli kjent med han, og tok kontakt andre dagen etter han startet på skolen, følelsene var der med en gang liksom! vi klikket så fint sammen :) selvom folk rundt med bare "å, herregud, du har kjent han i en uke og er allerede sammen med han!" og noen dreiv å snakka bak ryggen min og sa sånn "jeg gir det to uker" og sånn. er så sykt deilig å vise dem at DE tok feil, bare se hvem som har hatt fast forhold i et år nå liksom. ikke dem værtfall! :D hihi. tjaa, vi skal vel feire, men jeg har ikke penger til å kjøpe noen gave til han, så jeg skal lage noe :D men tanken som teller, hihi :D hva gjorde dere på 1 års dagen deres da? ^^

ANJA TVEIT

04.apr.2009 kl.00:26

Jeg er enig! fikk alltid høre '' snart blir det slutt '' men akkuratt i det tilfelle hadde folk rett også.Syns ikke det betyr at det gjelder alle !

NINA

04.apr.2009 kl.00:37

aww, så koselig! :D det er så morsomt å se folk på min egen alder som har de samme følelsene som meg, og som vet hva jeg snakker om liksom! :D lykke til videre med gutten din, dere er superfine sammen, og dere kler hverandre! :D

Camilla Saltvedt

04.apr.2009 kl.01:16

så sykt enig, alle klager alltid.men vet du hva, det kan veldig ofte bli vellykket !søt blogg :)

Siw Christina

04.apr.2009 kl.12:18

Det som er normalt i 15 års alderen er jo korte forhold, men herregud, de kan jo likegodt vare. De som sier det, er bare veldig veslevoksene..

Sarah

04.apr.2009 kl.13:00

Bare ta det helt med ro du Katrine, bare drit i alle de som sier det ikke kommer til å vare :) Jeg kjenner MANGE som har vært sammen i åresvis, som ble sammen i den alderen der. Det er ingenting som tilsier at forholdet til deg og Marius ikke kan vare lenge, så lenge dere vil det begge to :) Jeg tror i hvertfall dere kommer til å være sammen lenge, dere er så søte sammen :)

C

05.apr.2009 kl.00:57

Skjønner deg godt jeg. Ekte kjærlighet kan oppstå selv om man er 15-16 år. Jeg elsker kjæresten min selv om vi ikke har vært sammen så lenge, vi har kjent hverandre i flere år likevel. Jeg klarer ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å ville ha noen andre, men det vet jeg jo ikke i fremtiden. Tror kanskje folk tenker på statestikken og sannsynlighet, for de fleste er jo ikke sammen fra de er 15 til de dør, selv om noen faktisk gjøre det :-) Besteforeldrene mine ble sammen da de var 14 og 15 år gamle, og har holdt sammen til nå, de er snart 70 begge to, og forguder hverandre. Selv om forelskelsen kanskje ikke er det lengre, så er det kjærlighet og avhengighet. Tror ikke de klarer å se for seg et liv uten hverandre, og tror heller ikke at når den ene dør, at den andre klarer å holde ut lange stunden etter det. Kjærlighet finnes i alle aldre :-DKlem:)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits