BITCHING?

Blikk som dreper.
<< Gutter slår, jenter bitcher. Sånn er det bare >>

Tenk deg at du sitter helt alene i klasserommet og jobber. I hjørnet sitter en stor klynge med resten av jentene i klassen og arbeider sammen, fniser og har det gøy. Du går bort til dem for å spørre om du kanskje kan få sitte sammen med dem i dag. Alle sammen blir brått stille og alvorlige i ansiktet. Når du spør en av dem om du kan få sitte sammen med de, ser det ut som om hun nettopp har svelget en sur sitron. Hun sender de andre jentene et megetsigende blikk og sier "ikke spør meg", og du ser på en av de andre som sier "det kan du sikkert, det er ikke jeg som bestemmer". Men kroppsspråket sier noe ganske annet, dermed du går like gjerne tilbake og setter deg på din egen plass. Så fort du for satt deg, finner jentene i hjørnet tilbake tonen. Men i tillegg til å fnise, skuler de bort på deg samtidig.

Jeg tror det lever en bitch i alle oss jenter, uansett hvor snill og omtenksom man måtte være. Innerst inne i underbevistheten ligger det en litt mindre hyggelig person. Tror ikke jeg vet om èn jente som aldri har baksnakket eller sladret, noen som aldri har himlet med øynene eller slengt spydige kommentarer. Vi jenter kan være utrolig bitchy når det kommer til stykket. I det ene øyeblikket har veninna di nettopp lovet deg aldri å røpe en hemmelighet, i det neste øyeblikket er det spredt rundt til hele vennegjengen. Jeg mener at vi jenter tenker ganske taktisk, og vi kan vel egentlig være ganske slue mot hverandre. Noen prøver nærmest å utkonkurrere hverandre. Jentemobbing, vil jeg mene er "spøkelsesmobbing". Ingen ser det, i hvertfall ikke lærerene. Det finnes mange metoder, og bare fantasien kan begrense hvor utspekulerte de kan være.
pictures17
Q; HVORFOR TROR DU JENTER BAKSNAKKER SÅ MYE?
status, polpulæritet, selvtilitt?Og dere som virkelig lurer på hva jeg har gjort i dag, så har jeg vært med kjæresten min. Har ikke gjort noe annet spessielt. Ble en daff dag. Jeg og Marius spiste bare mat og sov, levde katte liv. I morgen skal jeg også være med han, og hvis det blir fint vær skal vi finne på noe gøy ute. Gleder meg. Elles skal jeg bare være hjemme i hele ferien. Skal du noe spennede i ferien?

46 herlige kommentarer

marte volden

03.apr.2009 kl.23:16

Jeg tror årsaken til at jenter baksnakker så utrolig mye er fordi de er missunlige på de de snakker om. De mener at det de gjør er galt, fordi de gjør ting så mye bedre enn de gjør selv. Kansje er de en smule mer populære blant guttene også. Slik er det. Jenter baksnakker som bare det. Slik kommer det alltid til å være, og det er vel ingenting vi kan gjøre for det! :p

Benedikte Bull

03.apr.2009 kl.23:20

Jenter har vell utrolig lite å gjøre, de fleste jenter er bare født til å være bitchy. Jeg tror det er av ren natur at jenter har et lite hat mot hverandre :p Selv baksnakker jeg sjeldent, om jeg ikke liker en person så snakker jeg ikke drit om personen, jeg lar enten være eller så sier jeg det isteden for å være falsk. Hater sånt .p

Trine

03.apr.2009 kl.23:21

Misunnelse er en stor faktor. Jenter er rett og slett misunnelige på hverandre, og klarer ikke at noen er bedre enn deg selv. Gutter gir mere faen de. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var gutt, for jeg kan bli sjalu på andre jenter hele tiden!

Marianne Monsen

03.apr.2009 kl.23:25

Baksnakking er en del av oss jenter, sånn er det bare. Desverre. Grunnen er nok som oftest at man er mesunnelig på den man baksnakker for et eller annet, eller rett og slett fordi man irriterer oss over noe den personen gjør eller har gjort. Det er hvertfall sånn de gangene jeg baksnakker. Det er bare sånn at man sjeldent tenker over at man faktisk baksnakker, før man har sagt noe feil. Som oftest går det videre til denne personen det gjelder, og så blir det enda mer drama utav det. Jenter er drama i seg selv. Utrolig irriterende, og jeg kunne virkelig ønske det var annerledes!

JulieRebecca

03.apr.2009 kl.23:27

jeg aner virkelig ikke hvorfor vi gjør det. Det er sikkert fordi vi er sjalu, og når vi greier å få andre til å se ned på en person vi er sjalu på, så føler vi oss sikkert mye bedre ;D

Sandra Charlotte ;>

03.apr.2009 kl.23:27

Du har så rett, så rett, Jenter er bare sånn, bitching er en del av vår natur.

Trine

03.apr.2009 kl.23:28

sv: Hehe, jeg kan inrømme at jeg baksnakker, men jeg snakker ikke dritt om gode folk og vennene mine. Nå for tiden er det hete temaet om alle de gravide jentene under 16 i larvik. Det er virkelig mange, haha.

♥ Yu Lin

03.apr.2009 kl.23:30

hmm vel .. jenter baksnakker .. det er vel bare sånn, vi er jo jenter :P

martine

03.apr.2009 kl.23:32

jeg vet ikke, kanskje det har litt med sjalusi å gjøre.jeg blir lett sjalu da jeg ser bestevenninna mi være med ei jente jeg ikke liker!

Ingrid

03.apr.2009 kl.23:34

Så sant så sant! Men jeg tror heller det er slik at alle jenter er bichie, men innerst inne er de snille :-D

Anne

03.apr.2009 kl.23:37

For oppmerksomhetens skyld..eller det gjelder hvertfall de saakalte "vennene" jeg trodde jeg hadde..Hadde vaert saa jaevlıg mye bedre hadde de faktısk vaert aerlıge om hva de synes og sa deres menınger med en gang og skulle önske jeg ıkke var redd for aa gjöre det..Men vı er jo jenter,alle baksnakker uansett ;)

Trine

03.apr.2009 kl.23:45

sv: Huff, ja. Da er det bare stakkars hu :( her er det ei jente på 13 som skal få barn med typen til venninna mi på 20. :-p den er lei. men men

Trine

03.apr.2009 kl.23:52

sv: hahaha, ja. nå må vi slutte mens leken ennå er god :-) hvertfall, vi beviste meningen med innlegget just nu!

Elise

04.apr.2009 kl.00:03

dem som gjør det er enten sjaul, eller har bare et veldig stort fritidsproblem ;)

KATRINE PEDERSEN:

04.apr.2009 kl.00:06

Elise: Tror alle gjør det, så er ikke noe dem. Ja, kan være sjalusi. Men også en slags oppnåelse selvgodhet. Er nok veldig mange som føler seg bra når de har baksnakket en de ikke liker og fått det skikkelig ut.

Kathe Veronica

04.apr.2009 kl.00:14

Jeg tror misunnelse er den største grunnen til baksnakking. Misunnelse er en utrolig dum tingsom kan ødelegge et vennskap totalt :(Egentlig må det være ganske greit å være gutt. De sloss, også er de venner igjen med en gang :P

Gina

04.apr.2009 kl.01:00

Synes nå ikke vi skal bruke så mye "vi jenter". Greit, i ungdomsskolealder er det vel mer vanlig at jenter går løs på hverandre psykisk, det er iallefall mer tydelig. Men gutter baksnakker de også. Kanksje bare på en annen måte.Alt er bare en måte å prøve å finne seg selv på, og det går over! :-) (hos de fleste.)Men selvfølgelig kjedelig for den som måtte oppleve å bli holdt utenfor osv..

therese

04.apr.2009 kl.01:11

jenter baksnakker alt for mye , gutter bare gjør det for kødd liksom.Mens jenter sier det bak ryggen. Vi burde så og si slutte meddet, utrolig dumt !

marte volden

04.apr.2009 kl.08:42

sv. Ja, det er sant det. Folk trenger ikke slenge med leppa og si at kjærligheten deres ikke kommer til å vare evig. Trenger du deres mening, spør man jo, ellers har de ingen grunn til å komme med sin mening. Sjalusi er kansje en god grunn til det.. :)

marte volden

04.apr.2009 kl.08:44

sv. Nei, all baksnakkingen er vel ikke pga baksnakking, men en del av det. Folk baknsnakker også mennesker som er litt annerledes, eller gjorde noe helt phsyco.

Lene

04.apr.2009 kl.11:55

Sv: takk takk:) fin blogg

Britney blogg

04.apr.2009 kl.11:56

Sv: Gøy å høre at du vil følge bloggen videre! :-)Flott blogg du har!

Britney blogg

04.apr.2009 kl.12:06

Sv: Så det, hyggelig :-) Jeg pleier sjelden å redigere bildene mine. Er det noen spesielle bilder du tenker på?

Siw Christina

04.apr.2009 kl.12:16

Jenter baksnakker fordi de er SJALU og SJALUE og ENDA MER SJALUE :) ellers hadde de vell ikke giddet å snakke drit ?

Trekløveret

04.apr.2009 kl.12:25

xD ahhh,, Hun blonde eller hun svarthåra? xD Om det er hun svarthåra [meeeg], så syntes du sikkert at jeg likner på Synnøve :D Hun som kaller seg for Tastica? :] We r sisteers :D ~thnx

Karen Kinderegg

04.apr.2009 kl.12:26

Det er jo bare sånn ja !Men gutter kan være like jævlige hvis de vil,Har blitt mobbet og baksnakket siden andre klasse. Altså da var ikke guttene så fæle, men da jeg begynte på ungdomsskolen så var det KUN guttene som mobbet og slengte dritt, De baksnakker ikke, de bare sier drittet rett ut.

anonym.

04.apr.2009 kl.12:29

jeg syns du snakker litt mot deg selv noenganger. Du har jo skrevet i tideligere innlegg atdu har vært i bursdager eller fester som dere baksnakka og at det var koselig ogsånt. såjeg skjønner ikke hvor du vil hen. Ikke klikk nå, bare ta det som konstruktiv kritikk.

Karen Kinderegg

04.apr.2009 kl.12:30

SV: Nei, jeg er jo en ærlig og veldig utadvendt person, så jeg sier ifra og tar igjen,men det ble så mye at jeg måtte bytte skole så nå går det bra :)Kanskje ikke i den klassen jeg gikk i, men for meg gjlr det ^^

KATRINE PEDERSEN:

04.apr.2009 kl.12:33

anonym: okei. Men for det første, så har du missforstått. Jeg mente at bursdagen var koselig, ikke baksnakkingen. Og jeg snakker ikke mot meg selv. Jeg snakker om jenter generelt. Dvs, også meg.

Nora : ))

04.apr.2009 kl.12:57

Jeg har lest bloggen din nå, og det er en av de beste bloggene jeg har lest! :)Jeg er enig med deg, jeg tror alle jenter har en bitch i seg.

anonym.

04.apr.2009 kl.13:00

vel mulig jeg har missforsått. men altså, når jeg hører at i feks maja sin bursdag at du haddesagt; "Hey, la oss baksnakke noen", "la oss baksnakke ******" (nevner ikke navnet, men du skjønner sikkert hva jeg mener :) ) virker ikke det litt sånn, tja tvilsomt ?

KATRINE PEDERSEN:

04.apr.2009 kl.13:08

anonym: Skjønner ikke hvem du hinter til nå? Så du kan skrive navn. Men ja, du missforstod. ALLE jentene baksnakket i den bursdagen, så jeg skal bringe din mening videre til alle, siden jeg regner med at du bare kommer til meg?:) Det var ganske mange som ble hengt ut i den bursdagen, og jeg snakket ikke dritt om dem jeg liker der. Og jeg ser ikke noe problem i å baksnakke dem jeg ikke liker? Og bare sånn at du vet det. Så er det så jævelig overdrevet fra den bursdagen. Folk tror ting som ikke skjedde, og at folk sa ting som aldri ble sakt. Så med mindre du var der, burde du kanksje ikke si noe.

anonym.

04.apr.2009 kl.13:13

hadde jo ikke sagt noe hvis jeg ikke hadde sikre kilder :) ånei, jeg orker ikke komme til deg for å snakke med deg, gidd krangling. kommer jo ingen vei. jeg kan fint leve med at folk baksnakker meg.jeg vet at jeg er en ganske okei person. ville bare komme med mitt synspunkt, og jeg vil helst forbli anonym.

Liss-Ane

04.apr.2009 kl.13:14

jealousy.

KATRINE PEDERSEN:

04.apr.2009 kl.13:19

kjære anonym, å finne ip adressen din er ikke noe problem. og hvis du mener at du har sikre kilder, så greit. men, jeg gjorde som alle andre i den bursdagen og baksnakket dem jeg ikke likte. Og fikk vite masse som den personen hadde sakt om meg osv. selvom jeg viste utrolig mye fra før. Og jeg ser virkelig ikke noe problem i å misslike en person som baksnakker meg og går bak ryggen min? Vet også at noen av de andre som var der snakket om en veninne av meg som jeg virkelig ikke har noe i mot. Syns hun er kjempe søt osv. Da sa jeg ingenting. Og hun vet selv hva som ble sakt der. (Og det kommer ikke fra meg)

Lene wk

04.apr.2009 kl.16:30

Hei , fin blogg ! - www.lenesliv.blogg.no jeg har spørsmåls runde på min blogg nå : http://lenesliv.blogg.no/1238855150_sprsmls_runde_.html

Heléna

04.apr.2009 kl.17:07

Jenter baksnakker for å få seg til å føle seg bedre..

marte volden

04.apr.2009 kl.17:36

sv. Ja, folk kan være litt mere positive. Fordi om man tenker negativt, er det null grunn til å la det komme ut av kjeften synes nå jeg :)

Iselin

04.apr.2009 kl.18:43

Vi jenter er fæle, rett og slett. Jeg er 100% overbevist at jenter i de fleste tilfeller bitcher og baksnakker for at de selv skal føle seg bedre. Trist men sant.Ha en fin lørdagskveld og en fin helg videre;) Bra skrevet!

Maria Stenersen

04.apr.2009 kl.18:53

jeg tror at det handler både om status, popularitet og selvtillit. Det er forskjellig fra hver person. Jenter kan være så utrolig slemme med hverandre! Innimellom så skulle jeg ønske at jeg var gutt, fordi de har mye enklere for å bare gjøre seg ferdig med ting, og være bestevenner igjen etterpå!Bra skrevet :)

Sara

04.apr.2009 kl.22:59

Jenter er noen onde vesner. Rett og slett :)Jenta mi, se på denne linken:http://www.hotblog.no/Du er så flink til å skrive =)

Monika

05.apr.2009 kl.00:25

Enig med det du skriver. :)

KATRINE PEDERSEN:

05.apr.2009 kl.01:20

Sara: Tusen takk!Jeg tittet, mye stilig der : )

Henriette L;innea

05.apr.2009 kl.16:23

fin header ü helt enig med det innlegget ditt, jeg tror jenter baksnakker av natur ;p

Redaktør'n

06.apr.2009 kl.00:00

Hva syns du om at jeg starter en blogg om bæsj? Kul blogg forresten!

Ane Frydenlund.

13.apr.2009 kl.03:54

mangel på selvtillit og sjalusi tror nå jeg. :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits