Påskeferie sier dere?

Hei, natta og god morgen.

I dag (eller i går om du vil), var jeg med Marius, og fikk sove lenge i senga mi. Det var utrolig deilig, men den gode følelsen ble snart borte når jeg fant ut at det enda var en grå dag i møte. Dermed ble planene om å finne på noe ute i "sola" borte. Så vi dro heller på butikken og kjøpte godteri. + at vi leide filmer, "Meet Dave" og "Fatso". Begge var bra, men Fatso får et ekstra pluss. Ellers gjorde vi ikke stort, satt bare inne som vanlig og feita oss opp på godteri og brus forann tven.

At det er påskeferie har jeg virkelig ikke følelsen av.
For meg føles det ut som en helt vanlig helg, med en skoleuke proppa full av tentamer i vente. Men slik er det jo ikke. Så dere som har påskestemningen i dere, gi litt til meg. Jeg blir bare hjemme uansett, så kan trenge litt.
youcam10
Q; HAR DU PÅSKESTEMNING?
i så fall, hva er dine planer for påsken?
Mine planer er ikke annet enn å bare være hjemme, som jeg sa. Skal nok til kjæresten min en tur eller to, og være med vennene mine. Ellers blir det å kapre til seg så mange påskeegg-esker som mulig før det er for sent! Har bare spist 16 esker i år.


FORESTEN; NYTT DESIGN! HVA SYNS DERE?

18 herlige kommentarer

ANN LOUISE

05.apr.2009 kl.01:44

Har ikke noe påskestemming nei. Nyter bare at det er ferie :)

vic

05.apr.2009 kl.10:40

Trenger man påskestemning hvis det er ferie?:D Påskestemning for meg er noen ganger bare metthet av godteri! Men enkelte ganger kan det "lukte påske", og det gir stemning. Heldigvis er det bare andre dagen, så har goood tid på meg!Forresten, du hadde en veldig søt header:)

C

05.apr.2009 kl.10:52

Sv: Akkurat sånn føler jeg det med kjæresten min og :) koselig skrevet! Man vet jo aldri hva som skjer i fremtiden, så det er vel lov til å håpe?:)btw, legger deg til på bloglovin :D

BlondeJulie

05.apr.2009 kl.11:06

jeg har både påskeegg, appelsin og gule sokker men ingen påskestemning!! :/tror det er kvikklønsj som mangler :P

helenepaulsen

05.apr.2009 kl.11:14

jeg har heller ikke påskestemning: )

C

05.apr.2009 kl.11:14

Sv: I ligemåde, ønsker dere også alt godt :DÅååh, tusen takk :) Det var utrolig koselig å høre! Tusen tusen takk for tips :) Du er faktisk også en av de få bloggene jeg leser, så vet du det :D
I ferien skal jeg trene litt, være hjemme og finne på noe med venner :-) Har egentlig ikke noen store planer...

martine kvammen

05.apr.2009 kl.11:47

så utrolig en du er!

Celine

05.apr.2009 kl.13:31

så bra blogg! :-) du og kjæresten var kjempesøte sammen!

Line

05.apr.2009 kl.14:12

Kjempefint design :)Jeg har aldri hatt noen egen "påskestemmning", men jeg har det ihvertfall koselig nå på hyttetur!

Torunn

05.apr.2009 kl.14:17

Fint design! :- D

Sigrid Iselin

05.apr.2009 kl.14:18

Drit fin header!

C

05.apr.2009 kl.16:23

Sv: Så skjønn du er :D Nydelig video under her forresten :)Fint design du har fått :D Gir ikke opp bloggen når jeg har så søte lesere som deg :D

Line M. Kirchner (:

05.apr.2009 kl.17:45

Jeg har ikke noe spesiell påskestemning, men det har vel kanskje noe med at jeg komhjem fra Polentur igår. Håper på å komme i litt stemning seinere i uka da. Skal jo jobbeså det blir vel kanskje ikke så mye stemning men. God Påske da ! :D

Helene

05.apr.2009 kl.20:19

Ditt nye design er veldig fint!

Sara

05.apr.2009 kl.21:11

Based on your birthday ...You are prudent, circumspect and take things seriously. Before you make any move, you will think of a few alternatives that might take a while. You are patient, imaginative and target oriented. You value friendship more than anything else. Your Love, You usually study your partner carefully before making any move. You never demand anything beyond the natural quality of that person. Your sincerity doesn't bring excitement in your love life but it brings deeply grown relationship. Your greatest STRENGTHS ...Humorous, conscientious and principled. Your greatest WEAKNESS ...Being hesitant, they often lose great opportunities. Jobs you should pursue ...Social work, counseling, agriculture, care and prevention of cruelty to animals.

KATRINE PEDERSEN:

06.apr.2009 kl.01:27

Sara; jeg skjønte ikke helt (a)

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.07:30

Designet ditt var kjempe fint :)Jeg har fått påskestemning. Her har sola skint hver dag, å de er kjempe varmt til at det fortsatt er snø og våren akkurat har startet. Trist at du ikke ar fått påskestemning enda, men jeg tror den snart kommer til deg også. Har sendt litt av min til deg :) tehe.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits