Hvordan ser din fremtid ut?

Lys, mørk eller helt blank?

I KRL timen (eller RLE som det så stygt heter nå), sist uke snakket vi om hvordan fremtiden til noen av oss enkelte så ut. Jeg var en av dem som bestemte seg for å dele den med 20 andre elever, men kom litt ut på jordet. Dermed tenkte jeg å fortelle det en gang til her, og høre med dere om hvordan akkurat din fremtid ser ut! Men først, kommer min;

Etter tiende klasse som det knapt bare er 2mnd igjen av, krysser jeg fingrene for å komme inn på restaurant og matfag i Arendal. Hvis alt går som planlakt, kommer jeg til å gå to år skole der og to år lærling. Det vil også si at om to knappe år, sitter jeg i en svart russebukse med Norge flagg forann, uten anelse om hva jeg gjør, og hvor jeg er. Etter å ha gått de fire årene, skal jag kanksje gå påbygg (studiespessalisering). Når både russetid og skole er over, går jeg ut i jobb som kokk. Drømmen er å ende opp på et av Color Line sine cruiseskip, men en fin restaurant i nærheten av hjemstedet mitt sier jeg heller ikke nei takk til.

Jeg håper også at om fem år til vil jeg fortsatt være kjæresten til Marius. Det første vi gjør når begge er klare til det, er å flytte på hybel eller leilighet. Senere når alt har roet seg, både med jobb og hvor vi er i livet. Bygger vi oss hus, eller han bygger. Dermed flytter vi inn der og slår oss til ro. Et halvt år etter at vi har flyttet inn skaffer vi oss to hunder, en Rottweiler (Pluto, blir navnet) og en Japansk spisshund (Poco Loco, skal han hete). Skal også ha en pusekatt, og han skal hete Lurven.

Jeg går gravid med mitt første barn når jeg er 23, dermed kommer det andre når jeg er 25. En jente og en gutt. Kanskje Alexandra og Dennis? Jeg vet ikke, alt trenger vel ikke være planlagt enda?

Innredningen i huset er enkel og søt. Ikke masse fager og dill, men mer hvit innredning med kanskje en del brunt rundt seg. Og badet består selvfølelig av fliser. En ting jeg glemte å nevne, er at jeg ikke vil bo i en storby. Jeg vil at barnene mine skal vokse opp "på landet", slik som her i Risør (kaller Risør "landet", sammenlignet med Oslo). De skal ikke bli noen hasjhøner som sluker alkohol like lett som enkelte gjør med vann etter trening. De skal bli naturglade og klare å ta egene valg.

Vi gifter oss ti-femten år senere, når jeg mellom 35 og 40. Deretter går livet lykkelig fremover til vi en gang blir besteforeldre, og slekten går videre. Vi skal også ha en hytte forresten, den skal ligge litt for seg selv og i nærheten av naturen.
flasch
Jeg har ikke noen høye krav i livet som dere kanskje skjønner. Alt jeg ønsker er å bli en flink kokk, og kjæresten til Marius resten av livet. Ganske så normalt liv; kjæreste, barn, hunder og et eget hus. Dette høres kanskje ikke så vanskelig ut?
Q; HVORDAN SER DIN FREMTID UT?

20 herlige kommentarer

elisemariebildoy

06.apr.2009 kl.01:23

jeg er veldig usikker på fremtidenmin, og begynner å bli rimelig stressa:SJeg har ikke dårlige karrakterer eller noe. Jeg søkte almenfag, men har ingen anelse om hva jeg vil etter vgs =/

Lindisirene

06.apr.2009 kl.01:38

SV: koster bare 100-lappen ;)

» s i l j e

06.apr.2009 kl.01:39

huff, tror ikke min fremtid går så bra.. med mindre jeg blir verdens mest leste blogger da. og får flere mill i året på det;P for med mine kerakterer kommer jeg nok ikke inn som kassadame på nille engang :o

» s i l j e

06.apr.2009 kl.02:02

Sv. neida, så ille går det nok ikke, men hvem vet ;P mihi

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.07:28

Min fremtid er ikke så veldig anderledes enn din, ha hus, barn, være med kjæresten resten av livet, og slikt. Men tror jeg kutter ut den kokke tingen, hadde lyst til det en gang i tiden, men ikke nå lengre. tehe. Men jeg tror du kommer til å bli en bra kokk :D

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.09:39

SV: det er nok en del da ja. Jeg skal krysse fingrene for deg å håpe på at du kommer inne : ) Det er ille det der skole greiene, må vente på svar å vet ikke om man kommer inne og slikt. Er litt skummelt.

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.09:47

SV: bare koselig det. hehe jeg tror nok jeg bare sender påskestemning. hehe Påskeeggene beholder jeg selv. hehe : )

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.09:49

SV: Ja det synes jeg også altså. Får håpe du kommer inn da : D

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.09:57

SV: hehe sender ingen. hehe :D Vet ikke hvor mange det er igjen jeg, 17 kartonger eller noe. hehe : D Har ikke spist så mange enda, har vert sår i halsen. Men nå er den bedre å jeg skal momle i meg egg resten av påsken. hehe : D

KATRINE HELLUM

06.apr.2009 kl.10:04

SV: huff gruer meg jeg også til det. Men det er litt kjekt de ikke blor solgt hele året for da hadde de ikke vert like gode som de er når påsken kommer, for da hadde vi spist de så masse at vi hadde gått lei. De er liksom spesielle til påsken :)

Celine

06.apr.2009 kl.11:04

det hørtes spennende ut :)jeg har store ønsker om å bli journalist innen sport eller mote, men har også veldig lyst å bli fotograf.. noe mer ut i fra det har jeg ikke tenkt på.

Ida Elisabeth

06.apr.2009 kl.12:05

Åh så søt den kjærlighetsvideoen under her var :)

Sara

06.apr.2009 kl.13:09

Så søtt :)Også pluto da! :oPoco Loco, det er så søtt :)

LykkeSmil

06.apr.2009 kl.13:37

Jeg har alt klart når det kommer til studier og yrke. Jeg håper kunne reise mye som "voksen", og at jeg har en familie. Jeg ønsker meg maks to unger, men kanskje finner jeg ut at jeg kan leve fint uten barn også. Hvem vet? Framtiden kan by på så mye. Lykke til med din framtid ;)

Marte

06.apr.2009 kl.17:45

Jeg har den klappet og klart ;D troor jeg:p hehe*Politi på meg ;D

SandraLinn

06.apr.2009 kl.20:31

Tusen takk:) Synes hun er nydelig jeg også;)

KATRINE PEDERSEN:

06.apr.2009 kl.23:38

Sara: hih (a) Pluto het den gamle hunden til Marius, og han vil kalle den neste det også :p Hehe, poco loco ja :D Husker du "vi" (du, meg og kenneth) fant på det!? :D

LykkeSmil

06.apr.2009 kl.23:43

SV: Mhm, enig, men det er viktig å jobbe for det man ønsker. Så om du virkelig vil bli kokk ved cruise skipet du snakket om er det bare å jobbe for det ;D

LykkeSmil

07.apr.2009 kl.00:37

SV: Høres spennende ut, men også stressende. Journalist? Nei, det var hun som kommenterte ovenfor som skulle bli det, tror jeg ;pJeg ønsker å bli psykolog eller advokat. Sistnevnte er yrkesdrømmen, og jeg ønsker å jobbe med familiesaker eller være forsvarsadvokat.

LykkeSmil

07.apr.2009 kl.20:11

SV: Ja, ikke sant. For det er jo det som er det viktigste, at du finner et yrke du trives med.Takk :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits