"RIV NED DEN GRÅ MUREN"

Heisann alle nydelige mennesker som leser bloggen min!

Jeg har virkelig begynt å nyte ferien! I går var jeg hos dyrlegen med hunden min, og gikk med han rundt i byen i ca tre timer (kommer film under av han og veninna mi sin hund). Jeg leverte også jobbsøknader til alle restaurantene i byen, er rett og slett desperat etter sommerjobb. Skal også levere på Rema 1000, men aner ikke når jeg får gjort det. I fire tiden kom Marius ned til byen, og da gikk vi hjem til meg. Hadde det kjempe koselig, som vanlig. Satt i senga og så på tv, også lagde vi mat sammen. Skviset sammen et par kyllingfileer som vi skjærte i små biter, og stekte dem. Dermed blandet vi det med ris og en svidd saus som mesterkokken hadde laget (meg).

Senere på kvelden gikk vi ned til byen og møtte noen venner av Marius. Etter det gikk jeg opp til Ina, for å sitte barnevakt sammen med henne for broren. Etter en halvtimes tid kom Malin, Katharina og en kompis opp. Malin har forresten blitt bra i ryggen via healing! Døds kult, fingeren opp for alternativ behandling!

Etter at dem hadde dratt, fant jeg og Ina frem brus og godteri. Og så en film vi hadde leid (husker ikke helt hva den het, men den var bra. Selvom vi ikke skjønte den før på slutten). Det ble til at jeg sov hos henne, og jeg kom nesten akkurat hjem fra Ina nå, så stresser litt med å kle meg. Skal nemmelig være borte i natt også.


Kanskje litt dårlig kvalitet, men slik er det å filme med en mobil fra vikingtiden.

Er allerede lei av det nye designet mitt. Syns det er for grått og kjedelig. Vil ha den lys og livlig igjen! Aner ikke når dette kommer til å skje, for er virkelig stress med alle de html kodene. Sier bare "la oss rive den grå muren en gang for alle!". Så for jeg prøve å ta det i løpet av de to neste ukene.

20 herlige kommentarer

Mari ♥

08.apr.2009 kl.14:26

søt blogg ! :-Dmaarib.blogg.no , blir glad om du kommenterer ♥

oda

08.apr.2009 kl.14:38

sv; Ikke så vidt jeg vet:p

Sigurd JL

08.apr.2009 kl.17:29

sv; syns du burde ha den jeg, den er dritkul:D

shewit

08.apr.2009 kl.17:31

haha, så søt video :)

Eileen

08.apr.2009 kl.17:35

Så søt header du har karine :DHva liker du best, nettby eller facebook?www.eileensohus.blogg.no

KATRINE HELLUM

08.apr.2009 kl.18:08

Sv: hehehe, det er ikke bra. Takk for det :) hadde litt lyst til få noen andre farger :)

Kiri

08.apr.2009 kl.18:42

Designet ditt er kjempesøtt, men litt farger skader vel ikke :)Forandring fryder. Er det ikke det man sier?Søte hunder forresten ^^,

Anna Julie

08.apr.2009 kl.23:19

Så søte hunder : )

Malin

09.apr.2009 kl.00:56

Maiin, bestissss som skrivæ her nå! Høres ut som en koslig dag! :) HAHA, fyfaen for noen bitchæ! Finner frem godteriet når vi drar! hahahaha, Bare tuller :-) MEN! Jeg er helt god i ryggen nå! Skal ha en behandling i dag også. Altså Torsdag. Gleder meg litt, for det er en spesiell smerte. Det er ikke vondt, det er veldig rart. OG det er ikke healing. Men det er alternativ medesinsk behandlings metode som heter REFLEKSOLOGI, så bare å søke på wikipedia :-)

Bestiss nr 2 som skriver her ;**

09.apr.2009 kl.00:58

Han er ikke kjæresten min Katrine : |Vi holder på på ett vis ..

Katrine

09.apr.2009 kl.12:26

bv 2: Ina sa dere var kjærester, og da tenkte jeg at jeg kunne skrive det (a) tihi. dere er jo nesten kjærester daaa (a)

Katrine

09.apr.2009 kl.12:29

Malin: Høhø, men var først da jeg spurte om de hadde noe godteri da (a) Men så godt å høre at du er frisk igjen. For har virkelig vært ille uten deg på skolen og fotballen! Har savnet deg skikkelig, og ekstra ille var det når verken du eller Katta var der! :o Haha, jammen sier det er healing (a) hahahah : p

MargunnSTRAND.

09.apr.2009 kl.12:39

kjempe fin blogg ! :- )

siwert ;*

09.apr.2009 kl.14:58

jeg likte bloggen din:)

Aldina

09.apr.2009 kl.15:17

Utrolig fin blogg du har da, søta :DKan du hjelpe meg med stilsettet?På forhånd takk.

katharina

09.apr.2009 kl.16:09

nei vi er ikke kjærester..

Katrine

09.apr.2009 kl.16:19

katta: Jeg skjønte det, men siden Ina sa at dere var det i telefonen og dere ikke sa noe, så trodde jeg det. Men skal jeg ta vekk at dere er kjærester da? :)

Janne

10.apr.2009 kl.00:05

Du har seriøst dritkul blogg ! :-)Mesunner deg til 1000 ! :-)

Malin

10.apr.2009 kl.01:24

Jeg trur du må ta det vekk, for de er ikke kjærester serru :p

KATRINE PEDERSEN:

10.apr.2009 kl.01:28

malin: okei ; p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits