tjokken, d e me d

Hallo alle sammen som fortsatt leser bloggen min, tross etter dårlig blogging! Kanksje det er det grå kjedelige designet mitt? Kan det være av den grunn, så skal det snart bort.

En ting sikkert, og det er at jeg hvertfall ikke har noen modellkropp når sommeren begynner! Heldigvis så er ikke jeg en av dem som "ikke spiser godteri", eller "trener hver dag". Sier ikke at det er noe negativt i det, men jeg kunne virkelig ikke klart det. Jeg spiser jo bare godteri! Hadde jeg vært statminister eller konge i Norge, hadde jeg nok ført inn èn McDonalds butikk i hver miste by! Og påskeeggene hadde vært i alle butikkhyller året rundt! Nå er et dessverre ikke slik, dermed sier jeg som Marius -rart jeg ikke triller!

youcam
Fikk påskeegget mitt i dag, og da blir det enda mere snopspising. Som dere ser, så er forseglingen på påskeeggpakken av, og det er fordi at den selvfølgelig allerde er spist opp! Og i de siste dagene har vel jeg omtrent bare spist godteri, bokstaveligtalt. Så kom ikke som et sjokk. Men i morgen skal jeg og resten av familien i huset gå tur, da for vi håpe at påskefettet disser av! Litt  av det hvertfall.

Dette innlegget hadde vel egentlig ikke noe poeng, ikke annet enn at jeg virkelig er en godtemoms. Q; Har du spist mye godteri hittil i påsken?

15 herlige kommentarer

Kathe Veronica

10.apr.2009 kl.01:25

Ja, alt for mye! Og mere skal det bli :D

Wenche Merete

10.apr.2009 kl.01:27

Fin Blogg du har :) men Tips til flere lesere ? Jo se på sida mi, www.camwenchama.blogg.no :-D

solveigen

10.apr.2009 kl.01:27

Det er så koselig med påskeegg og sånn :D

Elise

10.apr.2009 kl.01:28

ja! munnen min har sikkert blitt et paradis for karius å baktus :ptihi ;)

Silje Helgesen

10.apr.2009 kl.01:28

Gjett om jeg har ! :-)

Benedicte

10.apr.2009 kl.01:29

Har blitt lite med godteri spising her ja :pMen fikk lyst på det nå siden det fristet med bildene dine ^^

Sigurd JL

10.apr.2009 kl.01:53

digg påskeegg du har:D

Nina

10.apr.2009 kl.02:32

Heile tida:D:P

KATRINE PEDERSEN:

10.apr.2009 kl.10:59

Elise: Hehe, jeg henger meg på den! : p

KATRINE PEDERSEN:

10.apr.2009 kl.10:59

Nina: Hahah, søt du er! Da er vi hvertfall to ;)

Ida

10.apr.2009 kl.11:08

alt for mye ;o

henrietteer

10.apr.2009 kl.11:08

Det har faktisk blitt mindre enn jeg trudde!:) Jeg valgte heller og få penger i år så de har gått til shopping :)

KATRINE PEDERSEN:

10.apr.2009 kl.11:08

Ida: Godt å høre, så er det ikke bare jeg som har det : p

C

11.apr.2009 kl.21:30

Rart jeg ikke triller også egentlig :) Haha. Men er sunt å unne seg litt godteri innimellom :) Syns bloggen din er like bra som alltid, fast leser, helt klart! :-D

krusedull

12.apr.2009 kl.21:01

hva solkort er ? ett kort som er fylt opp med penger, som du kan bruke på alle brun og blid solsentre

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits