Grå dager, kommer solen i morgen?

Både i dag og i går har vært en grå dag. Jeg orket ikke skrive om hva jeg hadde gjort i går, for dagen ble helt mongo. Begynte veldig bra på skolen, og etter. Var med Malin litt rundt forbi osv. Men senere spilte vi fotballkamp mot jentene som er et år mindre, og det gikk rett i dass. Kunne skrivd mye negativt nå, men egentlig er småripsa på trinnet under en herlig gjeng. Unntagen når det gjelder å spille mot dem. Jeg gidder heller ikke skrive hvor mye vi tapte, er tross alt jeg som er keeperen og "får skylden". Uff, nå begynner jeg å sippe over kampen igjen. Ble heller ikke bedre etter kampen når jeg hadde konferanse på skolen. "Molofunken(?)", var det læreren min kalte meg i de hele 15 minuttene jeg satt å hørte på at jeg hadde gått ned i enkelte fag. Og nazitegnene på pulten fra tilvalgen, var ikke til serlig stor hjelp mot orden og oppførselskarakteren min. Altså, er ikke nazist, men hvis noen lurer kan jeg forklare, er heftig innviklet. ps; senere på dagen fant vi ut at hitler hadde bursdag, tillfeldig?

Det var dagen i går, den i dag var ikke akkurat noe å skryte av heller. Hadde nynorsk tentamen. Trodde det gikk bra, men når jeg kom hjem å leste den forje nynorsk tentamen min. Fant jeg ut at jeg nok en gang hadde gjort de samme flaue feilene. For bare håpe på at jeg består i hvertfall. Etter skolen var jeg barnevakt for broren min, og kjæresten min kom på besøk. Veldig koselig! Nå har jeg akkurat sett paradise hotel, og ble døds nyskjerring på neste episode. Ellers håper jeg på sol i morgen, og at det blir en bra dag!
       pictures16
brd
Jeg linker den bloggeren som klarer å gjette hva jeg hadde på brødskiven min etter skolen i dag, på to innlegg fremover!


Q;HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

21 herlige kommentarer

KATRINE HELLUM

21.apr.2009 kl.22:41

Min dag har vert helt grei :) Det har vert fint vær her helt siden lørdagen. Utrolig deilig med sol. Håper det blir sol der du bor i morgen også da. Hørtes ut som du ikke hadde hatt en så enkel dag. Det på brødskivene så litt ut som kylling på den ene og rekesalat eller noe på den andre. hehe

Linda Tollan Berntsen

21.apr.2009 kl.22:43

Her er det strååålende sol!

GARD // DO YOUR WORST

21.apr.2009 kl.23:30

I hovedstaden er det så chill vær ass! Går med solbiller og uten ytterjakke jo! Haha :-)Så veldig ut som kylling, og sånn rekesalat? (a)

KATRINE HELLUM

21.apr.2009 kl.23:36

Sv: Akkurat det tror jeg på, spiller ikke noe fotball men. hmm, hva kan det være tro ? en riktig hvertfall, er litt urikker på den andre nå.

sofiepus

21.apr.2009 kl.23:36

sv: takk! jeg bruker den enkleste måten, altså www.picnik.com :)

KATRINE PEDERSEN:

21.apr.2009 kl.23:38

sofiepus; åj, så flink du var til å bruke picknik da! Prøver selv også på det, men klarer det ikke helt. Kommer vel med tiden : )

SANGO

21.apr.2009 kl.23:41

Dagen min har vært fin den. Var på skolen i en halv time (fantastisk!), trent og sett Frustrerte Fruer :)

C

21.apr.2009 kl.23:52

sv; Takk :-D Elsker de skoene! Pluss at jeg som har ganske lange føtter, i de skoene ser de mye mindre ut! I tillegg bruker jeg egentlig 40-41 i sko, i de bruker jeg 39 :p Haha :-)

Sandra Marie

22.apr.2009 kl.00:51

Det var da sol idag :p

Sandra Marie

22.apr.2009 kl.00:54

ja, jeg tenke igrunn det :p hehe.

Marthe

22.apr.2009 kl.11:22

Min dag i går var helt grei i grunn :D

biirte

22.apr.2009 kl.12:10

Svar: Hehe, har jeg rett er det mange som vil kjenne seg igjen!Tusen takk ^^Min dag har ikke vært som forventet, jeg sliter litt med å puste. Det er akkurat som om jeg bare får puste igjennom ett nøkkelhull. Det er skikkelig ekkelt, og samtidig litt skummelt. Denne uken på skolen har vi en uke som kalles for Olsweek, det er en uke der vi skal feire skolens 30-årsjubileum, og denne uken er preget med aktiviteter hver dag. Det var jo kjekt, helt til jeg ikke fikk puste sikkelig!

Ia Karita

22.apr.2009 kl.14:52

sv: hehe, alle er forskjellige! takk :D

Ina

22.apr.2009 kl.14:56

makrell i tomat, og rekesalat eller noe sånt kanskje ? : p

Ida

22.apr.2009 kl.17:41

Rekesalat og fisk? :P

Lene

22.apr.2009 kl.18:31

makrell i tomat og noe reke greier:D ehaheha

Sofie M

22.apr.2009 kl.20:19

Her er det sool :D:DMen tidligere i dag var det bare grått, så litt overraskende at solen kom frem ;D

Siw Christina

22.apr.2009 kl.20:37

Kjempefin blogg du har gull:)misunner deg sååeee :(( savneeer deg og nå

Helene Grastveit

22.apr.2009 kl.20:54

SV: Tusen takk ^^Min dag har vært veldig fin, med fint vær! : D

Alena

22.apr.2009 kl.21:08

søtt smykke du har ^^

jeanett :-)

22.apr.2009 kl.22:04

Sv: Gøy, jeg vil også ditt ! skikkelig fint der, :) og til hawaii der er det fint :-D hihi, københavn er fint det og:o Hahah :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits