Du blir hva du spiser?

Det dere nå kanskje er på vei til å lese om, gjelder ungdommer, spessiel jenter kanskje?

Er så utrolig lei av å høre og lese om folk som har et mål at de f.eks max skal spise så-så mange kalorier om dagen, eller jogge minst 60 minutter per. dag. Selvfølgelig, det er jo flott å trene og ha et mål om å holde seg sunn. Men enkelte ganger, kan det bli for mye. Og når man f.eks er 15 år, syns jeg virkelig ikke man skal kontrollere hvor mange kalorier man putter i seg!

Jeg mener at man skal spise hva man vil, om det så inneholder 1000 kalorier, eller 10. Å ta seg en kveld en gang i blandt på sofaen forann tven, med en stor godteripose og en cola, ser jeg ikke noe problem i å gjøre. -Bare det ikke blir for mye, for da sier det jo seg selv.

Jeg kunne aldri ha klart å levd på tørt brød og hvetegrøt, uten en gang å ha unnet meg en sjokoladeplate en gang i månden. Er det egentlig noen der ute som gjør det? Alle dere der ute som er så "perfekte" og sier dere aldri spiser godteri, kake eller drikker brus. Klarer dere virkelig det, eller er det bare noe dere sier? Unnskyld meg, men jeg tror enkelte gjør det enten for oppmersomhet, eller for å slanke seg. Er jo virkelig ikke noe galt i det sist nevnte, men jeg syns ikke en jente på f.eks 14 år skal slanke seg. Man burde være stolt av kroppen sin, og den man er. Det er lov til å unne seg en godbit en gang i blandt. Og jeg vet at flere av dere som sier at dere aldri spiser sjokolade, gjør det. Når ingen er der, når ingen ser.

Enkelte jenter; slutt å bry dere så utrolig mye om utseendet! Spis goderi, drikk brus!
pictures17

Q; Er det noen som skjønte hva jeg siktet til, og som er enige?
- Og selvfølgelig, er du en av dem som "aldri" (?) spiser godteri?


→ inalindberg.blogg.no

15 herlige kommentarer

Marianne Monsen

25.apr.2009 kl.22:14

Nyttårsforsettet mitt er å ikke spise godteri, så i hele 2009 spiser jeg ikke godteri ;) Men jeg unner meg selvfølgelig andre søte, gode ting i blandt. Man er jo nødt å kose seg innimellom :) Men snopet skal være borte i år, for jeg liker å sette meg mål jeg skal klare.

watchmoose

25.apr.2009 kl.22:17

Jeg er bare en stor gotteklump!! :)))

torunn

25.apr.2009 kl.22:20

Jeg spiser godteri, men jeg har egentlig sånn halvt sluttet. :-p

Slittejoggesko

25.apr.2009 kl.22:21

Så flott! :-) Jeg synes at man skal spise det man vil, men med måte! Litt feil å trøkke i seg masse etter at man er mett og aldri røre på seg. Jeg er så uheldig at jeg er allergisk mot sjokolade og gumgodterier, så mye godteri blir det ikke her. Potetgull derimot :-D

Stine

26.apr.2009 kl.00:16

Jeg syns man skal leve livet. Ikke telle kalorier og spise tørt knekkebrød med vann til middag!.Lev livet, spis variert, skei ut av og til, tren fordi det gjør deg glad og KOS DEG i helgene :D

Sara

26.apr.2009 kl.13:48

Jeg synes heller ikke at man skal leve på vann og luft, men jeg synes at man faktisk skal tenke på hva man spiser og drikker. Det er greit at man skal kose seg og leve livet slik man selv vil, men dersom man propper i seg til magen er stapp mett med masse usunn mat får det konsekvenser senere i livet. Spiser man for eks godteri flere ganger i uken, og betydelig ikke trener like mye som det man faktisk putter i seg, så ender man jo bare opp med å gå masse opp i vekt. Det er sikkert ikke så mange som vil det. Da blir det bare til at man må slanke seg som voksen, dersom man ikke føler seg vell lenger.Så jeg mener at man BØR tenke over hva man spiser, for kiloene blir ikke borte på magisk vis når man er eldre.Men jeg synes ikke noe om at man sulter seg osv, men man kan begrense seg med godterispisingen.

Marianne Monsen

26.apr.2009 kl.14:56

SV: Hehe, jeg har nok klart det ja. Noen ganger er det skikkelig vanskelig å motstå, men da sier jeg bare til meg selv at jeg IKKE skal spise noe godteri, og det har jeg hvertfall klart helt til nå. Planen er så klart å klare det ut året, og det satser jeg på at jeg klarer :-)

SIGURD J. LINAAE

26.apr.2009 kl.19:39

nå fikk jeg lyst på godteri!:Dsv; hehe:D

biirte

26.apr.2009 kl.20:16

Svar: Takk. Hehe, ja, jeg er bare glad at jeg ikke har møtt på en slik svane. Da tror jeg at jeg hadde svimt av eller noe lignende! I hvertfall så hadde jeg ikke vært så høy i hatten! (:I år har jeg ikke spist godteri på over tre måneder, og ja, jeg gikk ned noen kilo. Etter dette har jeg begynt igjen å spise godteri, men det er kun i helgene. Noen ganger spiser jeg ikke godteri i det hele tatt, og noen ganger velger jeg å kjøpe salat istedenfor godteri. Jeg syns enn burde unne seg noe godt iblant, og det er fordi kroppen trenger det! Vi har alle godt av forandringer, det sammen gjelder kroppen.

Janne

26.apr.2009 kl.21:45

Jeg er helt enig ! :-) Når man er 13 år og oppover , så bør man ikke sulte seg selv og trene flere timer om dagen. Det er USUNT ! ;-) Man må selvfølgelig ikke ta for mye , og trene en gang i blant ;-) Du har en råkul , og inspirerende blogg ! :-)

.

27.apr.2009 kl.03:05

OPPDATER BLOGGEN DAAA, du er så treiiiiigg :p

Rebekka-Jennie

27.apr.2009 kl.11:30

Jeg prøver å spise sunt, men det er ikke alltid lett :(

Snorre

27.apr.2009 kl.13:15

Jeg er enig. Jeg jogger et par ganger i uka, men det er fordi jeg liker å jogge. Ellers tenker jeg ikke så mye på det. Det er jo en middelvei mellom for mye eller for lite, på en måte.

Katrine

27.apr.2009 kl.20:36

"OPPDATER BLOGGEN DAAA, du er så treiiiiigg :p" Malin ? :p

C

03.mai.2009 kl.13:39

Jeg er en sånn person som ikke bryr meg om utseende mitt i det hele tatt når det kommer til godteri, hamburgere, kebab osv. Jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre. Skal man liksom la være å kose seg innimellom bare fordi man skal se dødsbra ut? Etter min mening, nei. Man skal få lov til å unne seg litt godt innimellom. Selv om det ikke bare er "innimellom" med meg da.. Haha :-)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits