Scooterkjøring, fotballtrening og en forsvunnet mobil?

Hallo ALLE SAMMEN!

I dag har det vært en veldig stress dag, men alt gikk til sitt utover kvelden!


Fikk vært litt med to av besteveninnen mine. Hun ene, Malin, har fått seg scooter. Og dere tror vel virkelig ikke at den får stå i fred til lappen er tatt og hjelm er kjøpt inn? Film fra kjøringa kan du se under. Gjerne kommenter og?

Og jaaa, vi har hørt og vet at lappen kan bli utsatt hvis politiet tar oss osv, men alle sammen som bare m-å si det ti ganger. Vi vet det. Ikke slemt ment. Men dere trenger ikke si det, vi vet hva vi gjør selvom det kanskje ikke virker sånn til tider.

Ellers har det vært en kjempe koselig dag. Klokka halv sju dro jeg på fotballtrening, og det var virkelig herlig. Etter treningen ble det litt stress, fordi at mobilen min var borte. Dermed måtte jeg bort til Malin og lete der, men selvfølgelig lå den rett innenfor dørstokken. Deretter kjørte moren til Malin meg hjem, fordi at vår bil ikke funker -haha.SPØRSMÅL;

-Noen gang kjørt scooter/moped?
-Hva har du gjort i dag?

→ inalindberg.blogg.no

10 herlige kommentarer

KATRINE HELLUM

27.apr.2009 kl.22:15

Japp det har jeg kjørt, har ikke selv, men kjørt litt ulovelig (A) hehe regler er til for å brytes.I dag har jeg vert med venner og kjørt bil :)

27.apr.2009 kl.22:24

hahahahaha, dere er syke

KATRINE PEDERSEN:

27.apr.2009 kl.22:27

anonym: ler du? ;o vi var jo flinke, hah! :p

Malin

27.apr.2009 kl.22:29

hihi. ja! jeg har kjørt masse - og det er gøy. og i dag har jeg blitt singel:P

Sandra Marie

27.apr.2009 kl.22:34

Hoho! ALLE i risør kjører jo ulovlig nesten, :P kjenner folk som kjører uten bilappen også jeg :D Politiet veldig glad i å ta mopeder her i byen da :P

Snorre

27.apr.2009 kl.22:46

Jeg skulle egentlig ta mopedlappen. Hadde all teorien, men siden jeg skal utveksle til høsten bestemte jeg meg for ikke å kjøpe, fordi det ville være å sløse masse penger på noe relativt unødvendig.

Sandra Marie

27.apr.2009 kl.22:59

sv: haha, for en tulling :p

Christine

27.apr.2009 kl.23:00

Scooter er herlig!

Celine

27.apr.2009 kl.23:24

har kjørt onkelen min sin =)

Camilla Birkeland

28.apr.2009 kl.15:25

nei, har aldri kjørt:p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits