jeg savner deg, bestevenn

Jeg savner deg. Egentlig alt jeg ville si.

Jeg vet du ikke leser bloggen min, men om du tilfeldigvis kom til å gjøre det, vil du ikke skjønne at det er deg jeg hinter til. Jeg savner å være med deg. Høre latteren din, og se deg smile. Jeg savner at du gir meg en klem og jeg savner alle samtalene vi hadde. Det var helt utrolig hvordan ting gikk så fort, men så bra. Du var virkelig en av mine bestevenner, og det tror jeg du vet. Fortsatt later jeg som om du er der, og det går sjeldent en dag uten at jeg tenker på deg. Vi opplevde mye gøy sammen, og det er jeg virkelig glad for. Glemmer aldri stundene jeg fikk dele med deg.

Jeg er lei av å miste venner. Jeg er lei av at nesten alle oppfører seg som noen raringer jeg aldri har kjent, og jeg er lei av at folk forandrer seg med tiden. Kanksje ting er litt min skyld og. Eller rett og slett bare min skyld. Men jeg beklager for det som skjedde. Kommer aldri til å glemme deg, du skal alltid være en del av hjertet mitt.

cimg0980
kopi

SPØRSMÅL; Har du noen gang mistet en god venn, eller to?

37 herlige kommentarer

JULIATN

29.apr.2009 kl.16:15

japp! :-( triste greier det.

IRIS ELIN

29.apr.2009 kl.16:22

har vel på en måte mistet noen ja, er ikke med dem lenger :p

dorthea moen :)

29.apr.2009 kl.16:22

utrolig fin blogg (:

Lene

29.apr.2009 kl.16:23

jeg har netopp mistet en venn, eller en *venn*en som jeg trodde var en person jeg kunne stole på..men det viste seg det atte hun var gjennomsiktig og falsk.gjorde masse dritt mot meg, kjæresten og venna mine! ;s

marte volden

29.apr.2009 kl.16:27

Nei, jeg har ikke mistet noen venner. Det høres utrolig trist å miste en venn. Det blir tomt uten vennen sin. Uansett om jeg høres fjortiss ut eller ei, hadde ikke jeg klart meg uten min beste veninne. Det har alltid vært oss to. I andre klasse var tiden vi begynte å henge sammen fast. Etter det har vi vært til hverandre nesten daglig, sover over. Ja, vi bor liksom til hverandre, og det er så utrolig koslig! :-) Jeg hadde ikke klart meg uten henne, hun fyller halve meg!

Henriette L;innea

29.apr.2009 kl.16:29

Jepp, var bestevenner med ei i to år, helt til vi dessverre vokste fra hverandre.. Men jeg savner henne,jeg ser henne på skolen hver dag, og nå sier vi ikke hei til hverandre engang. Det er veldig kjipt :/

Josefine

29.apr.2009 kl.16:54

Ja, uheldig vis ;(

Agnethe

29.apr.2009 kl.17:30

Det er mye mer at folk mister meg. Jeg gidder ikke være venner med folk som behandler meg som dritt eller respektløst samme om vi har vært bestevenner i 13 år eller 2...

Sara

29.apr.2009 kl.17:42

Hvem er dette? ;O

Sara

29.apr.2009 kl.17:48

Nå vet jeg hvem du snakker om, menne bildet forvirret meg. Jeg må ringe deg snart :)

Anette

29.apr.2009 kl.18:01

Jeg har mistet en bestevenn ganske nylig! men vi er fortsatt venner da, så hvem vet kanskje vi blir bestevenner en dag igjen? Og min aller bestevenn flyttet til afrika for noen år siden, og nå er det snart to år siden sist jeg snakket med henne. Det er så trist! og du mister en del av deg selv..:)

Camilla Madelen -Made in heaven.

29.apr.2009 kl.18:43

DU er utfordret :Dhttp://camillaamadelen.blogg.no/1241022503_utfordring.html

Susanne

29.apr.2009 kl.20:01

haar mistet ev av mine beste venner, men det var pga død. .

KAJA HELENE

29.apr.2009 kl.20:18

Ntaw, så trist :/

Maren

29.apr.2009 kl.20:40

skjønner hvordan du har det. Jeg har nå innsett at min bestevenninna gjennom fire år, ikke er bestevenninna mi lenger. Det er sykt trist, og innimellom forestiller jeg meg at vi fortsatt er bestvenninner. Men sannheten er at i nesten bare er på "hei - hade" greia. Og at grunnen er fordi vi har vokst fra hverandre, i den grad det er mulig.. Håper det ordner seg for deg :)

KATRINE PEDERSEN:

29.apr.2009 kl.21:11

Susanne; åh, trist å høre ;/ kondolerer på det sterkeste.

marte volden

29.apr.2009 kl.21:12

sv. ja, det er godt å ha alle vennene sine i god behold! :-) Jeg har jo hatt venner jeg har fått mindre kontakt med og slikt, men aldri så de har blitt borde fra meg, eller at vi har mistet kontakten! :-) Venner er noe fint noe! :-D

marte volden

29.apr.2009 kl.21:17

sv. Huff, det må vøre leit. Jeg mister sikkert kontakten med en del venner når jeg starter på videregående, selv om man ikke vil. Når man ikke ser hverandre på llenge, blir det så dere får mindre til felles, eller at man ikke har så mye mer å snakke om. Da blir vennskapet sakte borte...

marte volden

29.apr.2009 kl.21:20

sv. Ja, det er fælt å må miste kontakten, i hvertfall visst det er noen som står deg veldig nær...

Camilla

29.apr.2009 kl.21:24

innlegget fikk meg til å gråte, tenke på min bestevenn.men vi har ordnet opp det meste, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er.. Selfølgelig det kan jo kanskje ikke bli det samme, man går forskjellige veier, forskjellige hobbyer og venner. Men de tidene vi har sammen er herlige, for meg til å tenke tilbake til "gamle" dager, de beste dagene i mitt liv. Jeg leste i den gamle dagboka mi, og boka var sånn halveis om henne. Hun fortjener det beste, og skulle ønske hun fikk vite helt hvordan jeg tenktejeg føler meg deg, har opplevd det samme og det er derfor jeg sitter her med våte øyner. Har du snakkt med henne om det? lykke til søta!!!!

marte volden

29.apr.2009 kl.21:25

sv. Ja, ikke sant! Vi føler at de ikke bryr seg lenger og slikt, men det kan også være på grunn av reddhet, redd for reaksjonen dere får, eller liksom om dere fortsatt kan han den samme gode kontakten, eller om dere har "vokst" litt i fra hverandre....

marte volden

29.apr.2009 kl.21:35

sv. Da er det nok bare dine veninners skyld. De forandrer seg, og finner andre venner og tror de er så jævlig kule, mens de driter i sine ekte venner. Jeg kjenner til det der. Er noen på skolen vår som har forandret seg ganske, og mistet sin bestevenn som er utrolig grei. Det var hennes valg. Jeg irriterer meg over slike, fordi man skal ta vare på de vennene man har, og de som er greie. : )

S

29.apr.2009 kl.21:48

Mistet den personen jeg stolte mest på for ikke så lenge siden, så vet på en måte hvordan du har det ;(

Henriette L;innea

29.apr.2009 kl.21:54

sv: virkelig trist : ((

CB

29.apr.2009 kl.22:11

bra skrevet. steike, jeg vet hvordan det er. det føles helt forferdelig. man tenker på gamle stunder og alt man gjorde sammen. man klaer ikke glemme en god venn, de setter alltid merker. men på en god måte. håper det går bedre med deg etter hvert.

Maren

30.apr.2009 kl.09:05

sv: vi har allerede vært veldig mye frem og tilbake, så jeg tror nok det desverre er for sent :(

Hege

30.apr.2009 kl.09:46

Ja, alle har vel mistet en venn ei gang "/ Det er trist :-(

Malin

30.apr.2009 kl.14:19

sv; det går greit, var bare ille første dagen liksom. vi prater som før - bare som venner. så det er en deilig følelse!jeg har mistet mange venner. er litt kjedelig å tenke tilbake på..

julie

30.apr.2009 kl.15:45

hvem er det ? thomas hansen ? :)

Katrine

30.apr.2009 kl.15:54

Julie; Sier det ikke. Da kunne jeg like så god ha nevnt navn :p

Snorre

30.apr.2009 kl.23:51

Jeg slutter nok, ja. Jeg har bestemt meg. Føler ikke at jeg får noe ut av det, og jeg har ikke lyst til å fortsette heller. Men jeg fortsetter med blogglesing, da.

Oda

01.mai.2009 kl.00:17

sv; skjønner det med at du er redd for å miste noen nære. Men et lite tips når det gjelder det, ta ikke sorgen på forskudd ;) Vent å se om svineinfluensaen skulle komme til Norge, da kan man fint få bli litt nervøse og sånn, men ellers tror jeg det bare er å leve livet som vanlig og håpe på det beste og prøve å ikke tenke så mye på det! :) Det er jo så mange som blir hysteriska pga av dette nå for tiden, men man behøver ikke være urolige ennå ;)

SIGURD J. LINAAE

01.mai.2009 kl.15:19

jeg har ikke mistet noen venner, heldigvis..sv; nei, han lille gutten hadde ikke svineinfluensa, så den er ikke kommet til norge.. ennå.. :P

S

03.mai.2009 kl.01:04

sv; Det er definitivt ikke noe gøy hvertfall. Var helt tom den første uka eller noe. Hehe, det går bra :)

S

03.mai.2009 kl.14:51

sv; Jepp, noe annet er vel nesten unormalt xD

Signe

12.mai.2009 kl.12:54

Jeg har mistet 5 bestevenner, jeg... Føler det er meg det er noe feil med, i og med at jeg har mistet så mange.To av dem har jeg kommet over, en begynner jeg å få igjen litt kontakt med, og to sørger jeg over...Hun ene flytta, og alt skjedde så fort. Mista kontakten med en gang. Bare jeg tenker på alt det fine vi hadde, kommer tårene. Har ikke felt så mange tårer for noen som henne.Hun andre mista jeg pga ekskjæresten min, egentlig.. Vi prøver HARDT å få tilbake det vi en gang hadde. Jeg var nok litt for dum, og litt for glad i kjæresten min. Men jeg skjønte for sent at han tok over livet mitt helt... Han styrte meg, og hvis jeg ikke gjorde som han sa, ble han kjempesint og truet med å slå opp.Utrolig trist å miste venner, dem man deler ALT med...!

Ragnhild

07.jan.2010 kl.15:31

skjønner hvordan du har det, jeg mista mit aller beste venn noengang for to år siden, og jeg savnet

henne så sykt, hun var liksom det som gjorde livet mitt vert å leve, også bare ble hun borte.

deprisjons fase delux. sommeren 09 fikk jeg henne tilbake, eller vi starta å prate igjen, å alt har vært

fint frem til nå, nå er hun nok en gang på vei ut av livet mitt. jeg vil virkelig ikke miste henne enda engang

da aner jeg seriøst ikke hva jeg gjør. jah.

kjempefin blogg btw ^^.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits