drit fylla natt til 1 mai as!

Hallo alle sammen

De siste 24 timene har ikke jeg vært verdens beste blogger,
men det er det virkelig gode grunner for!


I går hadde jeg matte tentamen, og jeg vet det gikk dårlig. Senere på dagen, når tentamen var overstått, ble jeg med Katharina, bestevennina mi hjem. Deretter var det grilling hos den andre besteveninna mi, Malin, senere på kvelden! Og det var kjempe koselig! Null alkohol, eller en overfylt hage av 20 åringer. Bare en gjeng med koselige jenter, og kjæresten min.

dsc00048 1
kopi

Senere dro jeg og tre andre på fest hos en veninne av meg, og ingen drikking til tross for at det faktisk var natt til 1 mai. Når alt kom til sitt, og klokka begynte å nærme seg natta for lengst, dro vi hjem til Katharina. Der tilbringte vi også natten. Og morgenen etter, som var i dag til morningen. Da syntes jeg litt synd på kjæresten min. For han ville virkelig ikke opp av senga, og dermed ente det opp med at Malin og Katharina måtte gjøre noe med det. Som f.eks; å dra av han dyna, hoppe på han, spurte vann på han og rett og slett gjøre alt for å få han opp. Veldig morsomt, men stakkars. Senere på dagen dro vi ut i båten, og i den har vi befunnet oss i hele dag! Senere i ti tiden dro en gjeng bort til en kompis av meg, og vi kosa oss litt der. Jeg kom egentlig akkurat hjem, og jeg merker at jeg fortsatt fryser etter å ha vært på sjøen i hele dag.

eventyr

SPØRSMÅL:
-Hva gjorde du natt til første mai?
-Og hva er dine planer resten av helgen?

15 herlige kommentarer

Sofie

02.mai.2009 kl.00:30

Jeg var på ZoberZone natt til 1 mai! Edru hele natten :-)

GARD // DO YOUR WORST

02.mai.2009 kl.01:02

Hadde det gøy fo'sho :D

mona høie

02.mai.2009 kl.01:20

Jeg var på ei strand :)

Marthe

02.mai.2009 kl.02:25

Første mai og natt til den har jeg slappet av, og det skal jeg resten av helgen også, kanskje trene litt ;)

anita

02.mai.2009 kl.10:43

så søtt bilde av deg og kjæresten!

Camilla Birkeland

02.mai.2009 kl.10:57

jeg slappet av med paradise, og venniner. :)

Katrine

02.mai.2009 kl.11:13

anita; tusen takk : )

MARITA GUNDERSEN

02.mai.2009 kl.11:41

jeg grilla med noen venninner og bare slappa av, se innlegget på blogget om natt til 1 om du vil ;) http://maritagundersen1991.blogg.noResten av helga skal jeg i familiebursdag også idag skal jeg i 18årsbursdag !

Eline

02.mai.2009 kl.12:44

sv: litt sent svar menmen :D drømte du om meg? :onatt til 1. mai så døgna jeg med en gjeng :)

Pernille

02.mai.2009 kl.14:58

natt til 1.mai fikk jeg litt for mye i meg, og resten av helgen skal jeg være på hytta siden foreldrene mine er litt sure for det ;p søt blogg!

Sofie

02.mai.2009 kl.21:58

sv: Zober Zone er sånn ungdoms og rusfritt opplegg man kan være med på i Hønefoss. Man kan vinne masse kult, det var ei som vant scooter og spill, solbriller, klær fra skatebutikker osv. Også er det mye man kan gjøre der, snurre i et sånt hjul, hoppe på borrelåsvegg og sitte på sånn okse som slenger deg av x) Og masse mer.

C

02.mai.2009 kl.21:59

Natt til 1. mai var jeg først i Sofienbergparken i Oslo, men så kom snuten og da stakk vi til en kompis :) Var der og ble altfor full, våknet hjemme med tegninger og skrift over hele kroppen, hele magen, ryggen, leggene, armene, halsen, brystet og puppene. Helt ille. Og svimerker på armene fra røyken til folk. En helt forferdelig natt. Neste natt til 1. skal jeg på date med Øystein- uten alkohol ;-D

marte

02.mai.2009 kl.22:49

sv. Det går greit med sent svar, huff ja, slik er utrolig kjedelig! : (

Oda

02.mai.2009 kl.23:21

sv; media overdriver alltid, det vet jeg ganske godt ettersom jeg selv går medie og kommunikasjons linja så :p De er veldig flinke til og overdrive osv.. haha, sent svar gjør ingenting ;) Svarer som regel ganske sent på ting selv jeg så det er null stress :), og natt til 1.mai festa jeg, men var tidlig hjemme og ganske edru så :) Resten av helgen blir bare å slappe av med kjæresten ^^

Susanne Michelle

03.mai.2009 kl.21:18

hei katrine:)hvilket program bruker du for å få sånne runder kanter på bildene dine?:)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits