DEN PERFEKTE JENTA? - ikke meg hvertfall

Du skal ha platina blondt hår, store lepper, vakre øyne (gjerne blå). Puppene skal være minst C-cup, om de faktisk er ekte. Og kroppen skal være i stl. smal. Du må muligens ha et stort hår, som er presset til det ytterste av det som kalles volum. Og selvfølgelig, ha popularitet. Med alt dette vil du komme langt her i livet! Eller vil man egentilig det? Er jo det mediane fremstiller, eller?
1388
Jeg tror bla. denne jenta var, og kanskje er et stort forbilde for noen.

Jeg vet at der ute et sted, finnes det utrolig mange pene jenter, som føler at de ikke er bra nok. -Helt uten grunn! Nettopp fordi at de har fått et inntrykk av at de ikke er "perfekte" nok, eller kanskje føler dem er for tjukke. Noe som ikke stemmer. Det er akkurat her jeg mener, og tror at media har gitt disse jentene en vrangforestilling. Før i tiden så var det omvendt. Da skulle man ha fett på kroppen, og hofter til å ta tak i. Tenk litt på det.

Jeg er jente selv, og klart at jeg har følt mange ganger at jeg ikke er bra nok. Dårlige hårdager, og bukser som plutselig ikke passer mer. Klart dette påvirker, og det er akkurat da man kanskje glemmer litt virkeligheten. For finnes det egentlig en definisjon av den perfekte jenta?

Jeg tror folk veldig ofte glemmer det dem har her i livet. Kanskje en gjeng gode venner, en trygg familie og en god kjæreste. Hvis ikke det er bra nok, vet ikke jeg. Men selv, så kan jeg glemme det en gang i blandt, og føle meg som verdens styggeste jente.

SPØRSMÅL:
-Hva er din mening, ang. den "perfekte" jenta?
-Har du noen gang følt deg som verdens styggeste jente?

21 herlige kommentarer

KONGSHAVN

05.mai.2009 kl.21:20

Perfekte jenta er bare oppskrytt. Alle er perfekte vil nå jeg si, på hver sin måte.Jeg har følt meg stygg, ikke dødsstygg. Da var jeg sjalu fordi kjæresten syntes Triana Iglesias var så peen. Hahaa

Kristine Aga

05.mai.2009 kl.21:23

-Hva er din mening, ang. den "perfekte" jenta? Den perfekte jente er en illusjon akkurat som monsteret er under sengen. Nei men seriøst. Ingen er perfekt. -Har du noen gang følt deg som verdens styggeste jente? Alle føler seg vel litt som enten verdens styggeste, uheldigste, rareste, klossete og teite etc. noen dager.Kjempe bra innlegg!:) Men må si meg litt uenig med at media framstiller den perfekte jenta som platinablondt hår og store pupper -de framstiller ikke akkurat linni meister som et stoooort idol.....heller ikke lene alexandra heller når jeg tenker meg om. Tilogmed i mediaene så går de litt framogtilbake på hva so mer perfekt.Ta f.eks msn.com som nå hyller store hofter osv. Så kan plutselig bladet D! komme med en uttalelse om hvor stygg lindsay er som er blitt tynn og neste dag så sier msn.com at jessica simpson er blitt feit. SKjønner du hva jeg mener?klem

elin

05.mai.2009 kl.21:27

Jeg tror at den perfekte jenta, hvis den finnes, Det finnes ikke et fasitsvar på den perfekte jenta eller den perfekte gutten. Alle jenter (og homser) har ikke samme drømmemann. Jeg vil si det varierer fra person til person. Finnes det en jente som aldri har følt seg stygg? Jeg har følt flere ganger at jeg er stygg
som så mange andre har sakt før: Ingen er perfekte, men man er spesielle. Ingen er lik deg, du er super på din måte!

anonym

05.mai.2009 kl.22:38

slik du beskriver innledningen, ser jeg på som perfekt.

KATRINE PEDERSEN:

05.mai.2009 kl.22:43

anonym: Jeg er sikker på at du ikke er alene om det. Jeg syns slike jenter er døds pene selv. Men det som er viktig, er at du er fornøyd med deg selv. Og aksepterer deg selv for den du er. For alle er perfekte, på hver sin måte.

05.mai.2009 kl.22:48

Det finnes ikke en perfekt jente, for alle gutter liker forskjellige ting. Det kommer helt an på øyet som ser. Selvfølgelig kan de synes at den blonde bimboen ser fin ut, men det betyr ikke at han vil være sammen med den type jente, for når alt kommer til alt så har ikke utseende så mye å si.

Camilla Madelen -Made in heaven.

05.mai.2009 kl.22:50

takktakk :)

Marie Holmström

05.mai.2009 kl.22:56

SV: ja, herregud ! Det er jo et unntak, da prøver du å bruke pervansjon for å ikke bli gravid, og om du da blir det så har du jo fult rett te å ta abort. Og selvførgelig vil man ikke ende opp som alene mamma osv ! Så må jo være klar for det :)

Maria Stenersen

05.mai.2009 kl.22:58

Ingen er perfekte. Alle syns forskjellige ting med jenter er "perfekt".

KATRINE PEDERSEN:

05.mai.2009 kl.23:12

anonym: Ja, enig : )

Gøril

05.mai.2009 kl.23:16

Tusen takk for kommentaren :3Som mange andre sier, så er jeg enig i det at ingen er perfekte. Men kanskje det er akkurat dét som gjør oss pittelitt perfekt?Jeg kan tenke ganske..ondskapsfult noen ganger, å si til meg selv; Vel... jeg er iallfall ikke den styggeste i verden.. Høhø.. snilt.

Gøril

05.mai.2009 kl.23:17

Oh, og så vil jeg si; Kjempe søt header!

SIGURD J. LINAAE

05.mai.2009 kl.23:28

haha:D ja hu er jo et flott forbilde:Psv; nei, jeg tror ikke svineinfluensaen hadde kommet til trondheim alikavel:P men jeg vet ikke..:S

Marie Holmström

05.mai.2009 kl.23:33

Sv : jas, det er fint det ^^jas, det er syke greier, skulle ikke vært looov!omgaaad, fikk sjokk av det bilde der ! det var noe sterkt ja ! SYKT !!

Marie .

06.mai.2009 kl.07:18

sv ; Det synes jeg virklig as ! Det er alt for sykt at det er tillatt ! . Glad det ikke er sånn i Norge.

saxen

06.mai.2009 kl.11:18

sv: Tusen takk for kjempe fin kommentar :-D Jeg tror jeg kommertilbake 29.mai ( min siste eksamensdag!).Kjempe bra at du tar opp dette temaet, tror nok mange setterpris på det! Jeg har følt meg stygg mange ganger - tror de fleste har det en eller annen gang :)

janne alice tangjerd : )

06.mai.2009 kl.13:25

Først må jeg bare si , du har så utrolig bra blogg , og duskriver om viktige ting ! :-) Den perfekte jenta ; hm , det er nok mange folk som ser på henne som et blondt puppedyr , men når man er en perfekt jente (etter min mening) da er man helt fornøyd med segselv ! :-) Skal ikke si jeg er det fordi jeg har mange ,mange , mange dårlige dager , men en dag vil jeg bli en "perfekt jente" :-) elsker bloggen din! :-)

Agnethe

06.mai.2009 kl.19:36

Jeg tror aldri Lene Alexandra har blitt sett på som et stort forbilde akkurat. Men vi skjønner hva du mener. - Den perfekte jenta er en fiksjon vi har laget, alle prater om henne, men ingen har noen gang sett henne.- Den styggeste ever, ja selvsagt. Det tror jeg alle jenter på et eller annet punkt i livet har syntes, tilogmed de som har det vakreste utseendet en kan tenke seg. Jenter er slik.

06.mai.2009 kl.20:47

syns du er pen jeg .......

KATRINE PEDERSEN:

06.mai.2009 kl.20:52

anonym: takk ? :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits