EKSAMEN -ønsk meg lykke til!

God morgen alle sammen.

Om akkurat en time til sitter jeg, og resten av klassen med norsk eksamen. Jeg både gruer og gleder meg, hvertfall til å bli ferdig! Jeg syns det er litt rart, at jeg snart er ferdig med ungdomsskolen. Er knapt bare en månde igjen, og etter det begynner nye veier, med nye venner og steder. For å være helt ærlig, så gruer jeg meg utrolig mye til å begynne i en helt ny klasse, uten de andre fra ungdomsskolen. Men alikavell, så kan det jo bli litt gøy å bi kjent med nye også.

Men nå må jeg blande meg litt saft for dagen, og løpe av gårde til skolen. Ønsk meg lykke til på eksamen!
 
Forresten, vi tapte 1-3 i går,dessverre. Men syntes vi var veldig finke, til tross for at halve laget ble skadet med brannsår. Vi vinner neste kamp, og de andre etter der. Og når høsten kommer, så skal vi knuse de vi spilte mot i går, skikkelig.

bilde1


SPØRSMÅL:

-Hva kom du opp i eksamen?
-Har du eksamen i dag, kanksje?
-Gruer du deg litt til å begynne et nytt sted, med kanskje nye venner?

(Hvis du har hatt eksamen, eller ikke har hatt det enda. Hva ønsker du å komme opp i da? Og det andre spørsmålet, hvis du har byttet fra ungdomsskolen, eller en annen skole til et helt nytt sted. Hvordan var det? Bare vri litt på spørsmålene)

PS; JEG MINNER PÅ INNLEGGET UNDER, HVIS DU VIL AT JEG SKAL VURDERE BLOGGEN DIN. KOMMENTER DER, IKKE UNDER DETTE.

18 herlige kommentarer

Benedikte Bullshit

08.mai.2009 kl.08:08

Går på videregående så har ikke fått vite om jeg i det hele tatt kommer opp i eksamen. Håper selvfølgelig ikke det da :p

Kjistinpus

08.mai.2009 kl.08:10

lykke til!

ThereseE

08.mai.2009 kl.08:15

Hvis jeg kommer opp i noe blir ikke det før i Juni en gang. Men har tverrfaglig heldagsprøve om en time. Flytter til høsten for å gå 2.året på vgs, nye skole og nye folk. Gruer meg litt ja, men blir godt å kommer seg litt bort herrifra og bli kjent med nye folk:-)

martej

08.mai.2009 kl.08:34

lykke til :)

S

08.mai.2009 kl.08:36

Jeg flyttet rett før jeg begynte på videregående, uten å kjenne noen. Det var litt rart på starten, men det var verdt det da jeg ble kjent med nye folk! :)

LIV HEGE HAGFORS

08.mai.2009 kl.09:18

MASSE lykke til! :D

KATRINE HELLUM

08.mai.2009 kl.09:22

Lykke til søta :D
jeg gleder meg veldig til å begynne på ny skole! Det blir så mye lettere, er jeg helt sikker på!- Jeg kom opp i engelsk til eksamen, og er veldig fornøyd med det! :)

Christina Jeanette

08.mai.2009 kl.10:53

lykketil da !:)

Susanne

08.mai.2009 kl.11:46

Har ikke eksamen før på onsdag.. Og kåm opp i matte, vil ikke si jeg likte det, men er det ikke sånn at øvelse gjørmester? :) Gruer meg veldig, men pytt! Klart jeg gruer meg til ny skole og nye folk, men kommer nåkk til og gå bra :) Bortsett fra at besteveninnen min skal flytte fra byen, og hva skal jeg da gjøre? Er redd får at kontakten skal streike, og alt bare blir fiasko.. men livet må gå vidre, og det må vi bare leve med.. :) Lykke til på eksamen, stå på :) Og jeg misunner deg såm har norsk og ikke matte :o

Therese

08.mai.2009 kl.11:53

Lykke til :) jeg kom opp i engelsk så skal ikke hafør neste fredag (:

Helene :-)

08.mai.2009 kl.12:26

Hadde eksamen i dag ja. Eller, siden vi kom opp i norsk har vi jo både bokmål og nynorsk, så hadde bare bokmål i dag da. Skal ha nynorsk til mandag. Gruer meg til å begynne på videregående, trives her jeg er jeg ^^

NINA

08.mai.2009 kl.12:35

-Hva kom du opp i eksamen?jeg kom opp i engelsk :D-Har du eksamen i dag, kanksje?nei, jeg har fredag neste uke jeg :) hehe-Gruer du deg litt til å begynne et nytt sted, med kanskje nye venner? hm, nei. grunnen til det er at innen for "kretsen" her (lillehammer&gausdal) så er det værtfall 4, hvis ikke fler, videregående skoler, og de er ganske nærme hverandre, derfor er det veldig lett å møte andre venner selvom vi ikke går på samme skole :) også skal kjæresten min starte på samme skole som meg bare en annen linje, og bestevenninna mi skal starte på samme linje som meg :)

Lucy

08.mai.2009 kl.12:56

Lykke til!!!!KOm opp i engelsk:)Har neste uke.Ja. Er helt alene. Og så er det to bither fra paraell klassen som behnner da.... jippi xD

KAROLINE

08.mai.2009 kl.16:53

lykke til :Djeg vasker extensionet mitt med shampo, balsam og hårkur :)
sv: de fleste av vennene mine begynner på samme skole som meg, og mange av de som jeg ikke er venn med bryr jeg meg egentlig ikke noe om. Jeg skal klare å holde kontakten med de uansett skole, hvertfall de beste og nermeste vennene mine :)

NINA

08.mai.2009 kl.18:13

ja, jeg er veldig fornøyd :D fikk 5 på påsketentamen, og det er jo en tidligere eksamen til noen andre, så det kommer sikkert til å gå bra :) ja, jeg er ganske heldig med det, det er veldig bra at man har alle utdanningsmulighetene på et sted, da slipper man å måtte miste så mange venner liksom :P

unni karine

08.mai.2009 kl.19:14

sv: uff da, så kjedelig :-( Jeg kjenner 2 stk. som flytter fra hverandre, som er bestevenner. Det er veldig trist og høre om :-(

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits