RESULTAT AV VURDERTE BLOGGER!

Nå har jeg endelig tatt meg tid til å se og lese litt igjennom alle bloggene, som ville være med på en vurdering av bloggen sin fra min side. Var nærmere 40 stykker som ville være med på utfordringen, men det var et lite unntak. Det du måtte gjøre var selvfølgelig å slenge igjen blogg linken, og si noe possetivt enten om meg, bloggen eller noe som hadde med meg å gjøre.

Grunnen til det var ikke noen andre, enn at det dermed er litt hyggeligere å gå inn å se på bloggen. Og når anntallet ble nærmere 40, slik jeg sa, så fikk de possetive og søte kommentarene fra dere meg til å fortsette å lese. Er også litt hyggelig å høre deres meninger om bloggen min osv.

Men nå, til de fem heldige som jeg likte best;

På en klar første plass kommer,

INA CAROLINE;
Enkelte av dere har kanskje sett denne jenta på bloggshout før, eller kanksje rett og slett bare vært innom bloggen tidligere? Min mening om denne jenta, er virkelig possetiv. Jeg liker måten hun skriver på, og designet hennes er veldig fint. Hun legger ofte ut outfit bilder, noe jeg liker. Hvertfall når det kommer fra henne, for hun virkelig en fin stil! I tillegg har hun virkelig utseendet med seg.


På andreplass,
STINE SANDBERG;

Stine virker som en utrolig søt jente, hvertfall via. bloggen! Hun er en flink blogger, og skriver mange fine innlegg. Hun skriver både om hva hun gjør og legger ut fine bilder, men i tillegg skriver hun om ting i samfunnet som kan være viktig å ta opp. Stine har også outfit bilder, og hun har fine naturbilder fra forskjellige vinkler, som gjør det spennende.


Tredjeplassen,
AGNETHE;
Annbefaler alle til å titte innom bloggen hennes! Jeg blir virkelig fasinert av det fargerike språket hennes, og designet. Agnethe er 13 år, og har en utrolig bra blogg. Og det beviser litt at alder og blogg, ikke spiller noen rolle. Denne søte jenta har også konkurranser som gjør ting litt mer spennende! I tillegg har hun kjempe fine bilder og vidioer.


Fjerdeplass,
BIRTE;
Denne jenta her er virkelig fink til å skrive! Og gir possetiv inspirasjon. Jeg syns Birte virker som en utrolig herlig jente! Hun har fine naturbilder fra forskjellige vinkler, og hun lever seg rett og slett ut i bloggen. Virker hvertfall slik, for hun skriver om så mye og mangt. Men det er jo possetivt! Bloggen blir bedre om man virkelig viser hvem man er, slik jeg føler Birte gjør.


Femteplass,

NYVOLL;
Hun her virker som en flott jente! Jeg har aldri vært borti i bloggen hennes før, noe som godt kan bli snudd nå. Hun har herlige bilder, og skriver kjempe bra. I tillegg kjente jeg meg veldig igjen i et av innlegge hennes, noe som jeg syns var utrolig morsomt. For det var akkurat som om jeg skulle ha sakt det selv.

Det var de fem beste bloggerene jeg fikk samlet sammen av dem som var med, men i tillegg har jeg tre andre som jeg vil annbefale.


BENEDICTE, KATRINE OG ELINE!
Virker som tre nydelige jenter, og jeg liker bloggene dems veldig godt. Jeg er ofte innom disse tre jentene sin blogg, og de fanger alltid oppmerksomhet. Spennende bilder, tips og bra skriving. Jeg annbefaer virkelig alle til å klikke dere i gjennom disse bloggene!


SPØRSMÅL:
-Hvem er dine favorittbloggere?
-Har du noen gang vært innom bloggene til noen av dem jeg nevnte ovenfor?

22 herlige kommentarer

Silje Hesthagen

08.mai.2009 kl.20:32

Favorittbloggeren min.. hm, det må bli Sigurd :) www.sjl.blogg.no! han skriver kanskje ikke så utrolig mye, men han har masse videoer, og de er morsomme!Tror ikke jeg har vært innom noen av dem. Kan hende jeg bare har vært innom å tittet, men ikke som jeg kan huske.Fint design :) Sommerlig!

Ina Caroliné

08.mai.2009 kl.20:34

Ååå, nå ble jeg glad! Rødmer i hele ansiktet ;o heheUtrolig koselig at jeg er kom på første plass, virkelig! Gir meg masse positiv energi til å blogge mer :-) Tusen takk!

Anonym

08.mai.2009 kl.20:39

Den beste bloggen er helt klart, Ina Caroliné sin :-)elsker henne og stilen hennes sinnsykt!

KATRINE PEDERSEN:

08.mai.2009 kl.20:39

Anonym: Ja, hun er kjempe flink! Er ikke for ingen grunn at jeg ga hun førsteplassen! : )

Helene :-)

08.mai.2009 kl.20:55

Sv; Ja, det er skikkelig irriterende! Håper egentlig også på noe sånt, men vil bare ikke ha for høye forventninger ;P

Marthe

08.mai.2009 kl.21:04

Å, tusen takk :D Nå ble jeg skikkelig glad da! :D

KATRINE HELLUM

08.mai.2009 kl.21:05

Ahh, takk : DSå søt du er !
Fy søren, du er nå lagt til mine favoritter på pcen, skal følge deg søta! NÅ BLE JEG DRIT GLAD !

Helene :-)

08.mai.2009 kl.21:24

Sv: Ja, er jo det. Skjer alltid slik med meg, føler jeg det går bra, går det dårlig, også omvendt. Det er så irriterende! ;P

Camilla Madelen -Made in heaven.

08.mai.2009 kl.21:27

sv; bare hyggelig :)Det er noen familie greier, det kommer ikke til å ordne seg desverre!
sv; tusen takk :)

Marthe

08.mai.2009 kl.21:29

sv: Hehe, ja, den er en klassiker blant oss poor people ;)

Camilla Madelen -Made in heaven.

08.mai.2009 kl.21:32

sv; sånn er det, moren min har gjort noe dumt å jeg håper hun lærer av det og aldri gjør det samme mot broren min!Jeg skal ihvertfall ikke ha noe mer med henne å gjøre :)

Camilla Madelen -Made in heaven.

08.mai.2009 kl.21:37

sv; nei altså tror ikke det passer seg så bra og ta det over bloggen.Familie som ikke skal se det på den måten ihverfall.Er egentlig ikke noe å snakke om eller, gjort er gjort.Ikke mitt tap :)

Camilla Madelen -Made in heaven.

08.mai.2009 kl.21:44

sv; takk for det :)Såklart det går jo innpå meg, men jeg prøver å skjule det så godt jeg kan :)Jeg er litt den typen som er sterk på utsiden lenge, selvom jeg kanskje er helt øderlagt innenifra om du skjønner.Men takk :)

Helene :-)

08.mai.2009 kl.21:52

Sv; Jepp, får håpe det ;-D

C

08.mai.2009 kl.22:17

Gikk glipp av utfordringen jeg :-( Blæ! Jaja. En av mine favorittblogger er så absolutt din søtis!

S

08.mai.2009 kl.23:23

sv; Hehe, det går bra så lenge man er åpen for å bli kjent med nye folk, og ikke trekker seg unna :D Lykke til uansett^^

Stine Sandberg

09.mai.2009 kl.00:43

Åh, så sinnsykt koselig! :D Hehe

biirte

09.mai.2009 kl.01:15

Jeg har bare en ting og si; jeg er beæret! :) Tusen takk, Katine! :)

Miss0 - svensk tjej i Oslo

09.mai.2009 kl.13:34

Jag har inte läst nån av dem bloggarna men kanske borde göra det :) Alltid kul med lite tips om nya bloggar :) Hoppas du får en fin dag! :)

MARITA GUNDERSEN

10.mai.2009 kl.23:34

min er hilde:D http://hildegranum.blogg.no/hun er utrolig dyktig!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits