dear daddy, where are you when i need you?

Du har muligens noe ikke jeg har. Men jeg tror ikke du tenker over det til daglig, eller ved middagsbordet, eller de gangene du smeller igjenn døren til rommet ditt, fordi at han kjefter på deg. Kanskje du ikke fikk viljen din, eller muligens at ferieturen ble avlyst, den du hadde gledet deg så utrolig mye til. Bare fordi at han måtte på et viktig møte med jobben, som ikke kunne avlyses, og dermed ble det ingen ferietur til varmere strøk, ingen brunfarge eller billig shopping.

Dere aner ikke hvordan det er, virkelig. Jeg er snart seksten år, og har ikke et eneste lite barndomsminne med min egen far. Om jeg kunne ha hatt et eneste ønske, ville jeg ha ønsket å kommet hjem etter skolen, å rope "pappa, jeg er hjemme. Hva har vi til middag?" Men jeg kan ikke det, aldri. Og aldri har jeg fått gjort det heller. Jeg ønsker meg ikke penger, klær eller en dyr i-pod. Jeg ønsker å få en trygg nattaklem hver natt, spise middag med han og krangle med han. Slik de fleste andre gjør.

Jeg husker alle de gangene jeg har snakket med han, hvis man i det hele tatt kan kalle det anntallet for alle. Men uansett, så betyr det mye for meg. Jeg tror jeg aldri har skrevet, eller noen gang kommer til å skrive et tungere innlegg på bloggen min. Men det er faktisk ikke så gøy, at folk skal spørre meg om faren min. Og selvfølgelig, de som spør er de som har en egen far hos seg. Jeg sier bare en ting; dere kommer aldri, aldri i hele verden til å skjønne hvordan det er. Jeg misunner dere til tusen. Men nå vet dere litt mer om meg, for det er min blogg, om meg og mitt? Er det ikke?
SPØRSMÅL:
-Har du en du kan komme hjem til etter skolen, å kalle pappa?

40 herlige kommentarer

C

08.mai.2009 kl.22:19

Lille venn, jeg vet hvordan du har det. Jeg har mange minner med faren min, og de aller fleste er vonde. Om du vil fortelle hvorfor du ikke har hatt kontakt med han, så må du gjøre det.Uff, ble lei meg nå, på dine vegne. Vet ikke hvordan situasjonen din er, men faren min vil ikke ha kontakt med meg. Det er utrolig sårende. Mange varme klemmer og tanker fra meg til deg! Du fortjener alt godt!

♥ EVA

08.mai.2009 kl.22:22

Uff så utrolig trist.. du virker som en nydlig jente som fortjener alt godt ! Jeg er glad jeg har faren min, jeg klarer ikke å sette meg innn i din posisjon, men jeg kan tenke meg det at det er utrolig fælt og tungt |:

Hannah

08.mai.2009 kl.22:30

Jeg får tårer i øynene og begynner nesten å grine når jeg leser dette innlegget, og skriver i denne stund.Jeg tror grunnen er at jeg tenker på hvordan livet mitt hadde vært uten pappa, og alle minnene jeg har med han er gode.Jeg er totalt pappa jente, og pappa betyr alt for meg.Jeg synes så utrolig synd på deg, og føler meg deg,men du har nok tusenvis av gode minner med andre personer,så vær deg selv, og fortsett med det gode :-)for du fortjener alt godt, stå på :-)Be strong.

Camilla Madelen -Made in heaven.

08.mai.2009 kl.22:31

Så fint skrevet!Føler med deg!sv; takk for det, setter pris på sånn støtte :)

C

08.mai.2009 kl.22:33

sv; Ntå søt du er :-) Ja, har slettet den fordi jeg ikke vil at folk som kjenner meg godt (altså folk jeg ikke vil ha kontakt med) skal lese hva jeg driver med osv, rett og slett :-) Bloggen er mer for meg selv og alle som ikke kjenner meg :-) Klem :-)

NINA

08.mai.2009 kl.22:44

Faren min døde da jeg var 2 år.

Ina Caroliné

08.mai.2009 kl.22:45

Så trist ;-/Jeg kunne virkelig ikke forestille meg et liv uten pappa, er en pappajente til de grader! Huff, synes så synd på deg. Å leve uten en pappa må være helt forferdelig! Men jeg føler med deg, og du fortjener alt godt :-) Stå på!

Camilla Madelen -Made in heaven.

08.mai.2009 kl.22:48

sv; så koselig å høre!Jeg er så enig, alle bloggere kan egentlig se ut til å være perfekte, men er de virkelig det? Nei det tror jeg ikke, Noen ganger kan det hjelpe mye og få det ut selvom man ikke skreiver ''alt''Hadde det ikke vært for att broren min og flere i familien min ikke hadde vist om det som skjer hadde jeg nok skrevet litt mer detaljert om det, men noen ganger bare passer det seg ikke :)

lene

08.mai.2009 kl.23:17

offa, høres ikke godt ut. jeg bor aleine så har ikke noen å komme hjem til. men har heldigvis muligheten til å reise opp til pappaen min før og etter jobb =)

Agnethe

08.mai.2009 kl.23:20

Stakkar, søte Katrine. Tårene mine triller nedover kinnet mitt. Om du vil ha noen å prate med er det bare å ta kontakt!

Marie Holmström

08.mai.2009 kl.23:21

Jeg er på gråten når jeg leser innlegget ditt, for jeg se meg selv der. Hadde vært så fiint om man kunne komme hjem og rope ordet pappa, det hadde vært noe as ! . Jeg føler så med deg ! . Ingen fortjener å ha det sånn egentlig :/

TINA

08.mai.2009 kl.23:35

Ja, men ingen mamma, så vet sånn ca hvordan det er.

Camilla

08.mai.2009 kl.23:40

Nå fikk jeg tårer i øynene! Jeg vet ikke grunnen til at du ikke har pappan din hos deg, men jeg kan forestille meg hvordan du har det. Mine foreldre skilte seg før jeg ble født, og jeg har aldri hatt et slikt far-datter-forhold som jeg misunner hos mange andre såkalte pappa-jenter. Jeg har mulighet til å besøke han, men det er veldig vanskelig også, når jeg vet at jeg ikke klarer å være helt meg selv pga situasjonen vi er i. Kunne virkelig ønske at jeg hadde en pappa å komme hjem til i hverdagen!Jeg føler virkelig med deg, og setter pris på at du deler slike følelser på bloggen. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker det:)

Bettina

08.mai.2009 kl.23:41

Ja, jeg har en pappa jeg kan komme hjem til. Jeg klarer ikke å forestille meg åssen du har det. Det var utrolig trist å lese!

May

09.mai.2009 kl.00:28

Kunne ikke tenkt meg for alt i verden og ikke hatt pappa her til stede.. Skjønner litt hvordan det kan være tror jeg, men såklart så har jeg egentlig ingen aning.. Hva har skjedd med han forresten? Eller har dere ikke kontakt lengre? :/ :)

MARITA GUNDERSEN

09.mai.2009 kl.00:52

for et sterkt innlegg, gjorde virkelig inntrykk.jeg har en å komme hjem til å kalle pappa, selvom jeg kanskje aldri har hatt det beste forholdet til faren min, men uansett så har jeg han og jeg er utrolig glad for det ! Man skal virkelig sette pris på det man har før man mister det osv.http://maritagundersen1991.blogg.no

Stine Sandberg

09.mai.2009 kl.01:34

Dette innlegget fikk meg til å tenke over hvor heldig jeg faktisk er som har en far og en mor som bryr seg om meg og som passer på meg. Jeg er fortsatt ikke stor og av og til er det godt å ha foreldrene å vende seg til.Jeg håper det går bra med deg! Du fortjener ikke noen ting vondt.

Birte

09.mai.2009 kl.02:16

Huffda. Jeg syns det er leit og høre. Jeg vet på en måte hvordan du har det, men samtidig ikke. Jeg har ikke lengre kontakt med min ordentlige far, men jeg har vel egentlig aldri hatt det heller. Siden jeg var lita jente var jeg flau over min far, hvorfor, er av personlige grunner! Etter at mamma giftet seg har jeg på en måte fått en ny pappa. Jeg kaller han for pappa også, og han er vel den eneste jeg kunne sagt pappa til.Jeg håper det går bra med deg, for en så søt og herlig jente som deg fortjener alt godt! :)

janne alice tangjerd : )

09.mai.2009 kl.11:29

Uff , synes utrolig sun på de som ikke har en pappa :-/Forholdet til min far , hm vi krangler alltid , og det er ikke sånne småkrangler , vi så ikke hverandre på 6 måneder fordi jeg var så utrolig sint på han , men jeg er glad jeg kan kalle han min pappa , og om det er noe , så støtter hanmeg :-) Alle fortjener en pappa ..

Helene :-)

09.mai.2009 kl.11:46

SV; Det håper jeg også! ;D

Edina

09.mai.2009 kl.13:27

Jeg har ikke det.

Amanda Alexandra

09.mai.2009 kl.14:41

uff så trist :/Jeg har nok desverre ikke en pappa jeg kan komme hjem til etter skolen å kalle pappa, pappa bor i Oslo, og det er 8 timers tur med bil ellernoe, men han gir meg penger når jeg vil ha men jeg hører kanskje bare fra han hver 3. uke, men jeg møter han i feriene da :p

Monika

09.mai.2009 kl.17:49

Fikk tårer i øynene. Utrolig trist.

Nadja

09.mai.2009 kl.18:03

Så trist, føler med deg! Jeg har ingen minner som jeg husker sammen med faren min og har ikke snakket med han siden jeg var en liten baby...

Lise Nikita

09.mai.2009 kl.18:53

Jeg har også mistet faren min, så forstår VELDIG godt hvordan du føler det. Jeg er ufattelig glad for at jeg har mamma, men savner å ha to foreldre. Utrolig trist innlegg, føler med deg.

Helene Grastveit

09.mai.2009 kl.21:48

Nei, jeg har ikke det. Men jeg har en som er der, som en reserve. Men ja, har en far, men har heller aldri opplevd det å komme hjem og snakke med han som det er det mest naturlige i verden. Tris innlegg.. Men du skriver utrolig bra, og du skal være stolt av at du klarer det!

Tonje Thorvaldsen

09.mai.2009 kl.23:07

Da må du bare prøve hardere, er så herlig å ha det ryddig :)Sterkt innlegg du skrev! Vanskelig å vite akkurat hva en skal si når en ikke kjenner til hele historien. Jeg føler det blir feil å snakke om min pappa nå, siden det er to helt forksjellige historier. pappa jobber veldig mye, òg minnene fra barndommen går veldig mye i at pappa hadde mye kontorarbeid og var mye fraværende, men da han var hjemme var han 120% tilstede. Så jeg skjønner hva du mener til en viss grad. Håper at ting ordner seg. Virkelig! Stor klem fra Tønsberg!

petter

10.mai.2009 kl.00:09

Britney Spears er død :,(Les her: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

Bibbi

10.mai.2009 kl.11:17

Jeg synes synd på deg, men du har i hvetfall en far..begge mine foreldre er døde, og de døde da jeg var 10. Nå er jeg i omsorgshjemm, ikke noe spess gøy det heller. Særlig ikke når ingen fårstår hvordan det når andre snakker om foreldrene sine. "Å, de er så irriterende!" osv.. Skjønner deg jeg..Håper det bli bedre :)

Tine

10.mai.2009 kl.14:32

jævelig tragisk kommenter av "petter" under et slikt sterkt innlegg. Tydeligvis noen som virkelig ikke har respekt for andre, og andres liv.

Caroline Maria

10.mai.2009 kl.15:19

Så trist innlegg.. Jeg har heller ikke en pappa, eller jeg har det jo, men mamma og jeg har ikke så mye konktakt med han lenger. Syns det egentlig er litt greit jeg. Vet ikke hvordan det er å ha en far, så jeg er jo vant til det :)

Malin

10.mai.2009 kl.17:28

Jeg mistet min far når jeg var bare to måneder gammel, så kjenner meg veldig igjen i hvordan du har det. Det er trist! Men life goes on.

elise sorvik

10.mai.2009 kl.22:41

ja, jeg har en pappa å komme hjem til. jeg klarer ikke å forestille meg et liv uten han. jeg synes kjempe synd på deg! :`(

Nina

10.mai.2009 kl.23:26

SV: Takk for hyggelig kommentar, setter pris på det :') Jeg mener faktisk at det er mer synd på andre som har mistet foreldrene sine enn meg, eller som ikke har kontakt med dem. Jeg rakk jo aldri å bli kjent med han, og husker absolutt ingen ting fra den tiden. Det er ikke for å virke slem jeg sier dette, men jeg synes faktisk det er en "fordel" da, for da slipper jeg å ha det så utrolig vondt. Det må være fryktelig å være i din situasjon, jeg klarer ikke tenke meg det, faktisk. Men jeg håper du har det bra, og at du klarer deg uten han! Det fortjener du værtfall :) Stå på!

MARITA GUNDERSEN

10.mai.2009 kl.23:33

sv: jeg har fått en bedre forhold til faren min , er bare at jeg har mye bedre kontakt med mamman din, men sånn er normalt for mange,for hadde jeg veldig dårlig kontakt med pappa, for han hadde en hard periode etter broren min døde. men ting har blitt bedre med årene!utrolig trist at du ikke kan kalle noen for pappa :(

NINA

10.mai.2009 kl.23:40

SV: Huff, det kan ikke være noe særlig gøy for deg kan jeg tenke meg :/ Det er trist, at noen mennesker kan ødelegge veldig mye selvom man ikke kjenner dem.. Ekstra vondt er det sikkert når du vet at det er denne personen som er grunnen til at du lever.. :/

NINA

10.mai.2009 kl.23:48

SV: Virker som moren din betyr veldig mye for deg, og det er utrolig bra :) Bare stå på, det er nok tungt en del ganger, men du kommer deg alltid opp igjen :)

MARITA GUNDERSEN

11.mai.2009 kl.00:01

sv: jess, er nok mere en mamma jente, men blitt mere pappajente i det siste. :)

Kathe Veronica

11.mai.2009 kl.18:08

Huff, så trist :( Jeg kan kanskje ikke si at jeg skjønner hvordan du har det, men det er utrolig trist å ikke ha en pappa. Det kan jeg med hånden på hjertet si. Faren min døde for fem år siden, og er det noe jeg helst vil, er det å komme hjem fra skolen og kunne si Pappa.Fortsatt bra blogg Katrine. Stå på :)

Thea

14.mai.2009 kl.14:47

Uff, så trist for deg : /

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits