Clip on extensionsene mine lukter bål, hjelp meg!

uten navnffffffffHei alle sammen,

Først vil jeg bare si at jeg er utrolig takknemmelig for alle kommentarene og medfølsomheten som jeg fikk på innlegget under. Og det er godt å se at jeg ikke er den eneste, og at noen andre kan forstå.

Ellers så har vel kanksje noen har merket at jeg har vært litt borte fra bloggen, eller kanksje ikke. Men, det har jeg. For i går til morningen begynte alt veldig brått, og jeg hadde bokstavligtalt 10 minutter på meg til å stelle meg for dagen, føre jeg måtte løpe av gårde å rekke bussen til Tvedestrand sammen med besteveninnen min, Malin.

Planene som lå forann oss de neste fem timene når vi kom frem til Tvedestrand, var å selge kaker og vafler for Røde Kors sin 150års dag på senteret. Selvfølgelig var ikke vi de eneste, det kom også noen andre fra Risør og Tvedestrand. Der borte hilste jeg på en "ny" jente fra Tvedestrand, og hun var veldig koselig. Det som var ekstra kos å høre når jeg hilste på henne, var at hun leste bloggen min. Og hvor gøy er ikke det? Hvis du leser dette nå, hei til deg!

Klokken tre var vi ferdige, og dermed dro jeg til kjæresten min, Marius. Noen timer senere dro vi ut i skjæra sammen med en hel hau andre, nærmere 30 stykker tror jeg vi ca. var tilslutt. Var både kjent folk der, og noen nye som jeg snakket med. Vi var ikke hjemme føre i to-tre tiden på natten, det vi også si at jeg er temmelig utslitt her jeg nå sitter og updaterer dere, mine kjære lesere.

Jeg var også så dum i går at jeg hadde på extensionsene mine. Eller dumt var det jo ikke, men jeg angrer litt nå, for de kan umulig lukte mer bål enn det de gjør akkurat nå! Jeg er helt ny med det der extensionsgreiene, så hvis noen har et par tips til hvordan jeg kan oppbevare dem som best og godt som mulig, sleng igjen en kommentar!

SPØRSMÅL:
-Hva har du gjort i helgen?
-Har du noen tips til hvordan jeg kan holde extensionsene mine så bra og gode som mulig? (kan jeg vaske dem med vanlig shampo osv.)


Forresten, jeg har nynorsk eksamen i morgen! ønsk meg masse lykke til!

30 herlige kommentarer

Nina.

10.mai.2009 kl.22:21

Det går jo an å vaske dem da, sjampo og balsam liksom.Men jeg vet jo ikke jeg, har aldri hatt extensions,hehe.

Helene :-)

10.mai.2009 kl.22:30

Jeg har også nynorsk eksamen i morgen! :OLykke til :)
Extensions lukter alltid i begynnelsen,det er jo trossalt ekte hår. Du kan behandle det akkurat som vanlig. Så vask det med en god shampoo og ta litt kur eller balsam i. Da skal lukten forsvinne :)Lykke til på eksamen! ;D

elise sorvik

10.mai.2009 kl.22:35

jeg fikk besjked om å ta hår kur og gjøre akkurat det samme som jeg gjør med mitt vanlige hår. :)så det kan jo være et tips, men det spørs hvilke clips du har å sånt ;)

♥ EVA

10.mai.2009 kl.22:37

UFF, det høres såå trist ut ! :/ jeg håper virkelig alt ordner seg for deg :) du virker som en herlig jente og du fortjner alt bra :)
Sv; Aha, okei. men det pleier alltid å lukte. hehe :)Ja, jeg er helt sikker. Jobber på frisørsalong. Hvis det er click on/of så går det helt fint ann å vaske.

hallaaaaa

10.mai.2009 kl.23:02

http://halllo.blogg.no/1241949851_wwwtikronerbloggno.html

esg.blogg.no

10.mai.2009 kl.23:02

de kan vaske og pleies akuratt som vanlig hår!lykke til på eksamen, det går nok kjempe bra. fin blogg!

helenepaulsen

10.mai.2009 kl.23:33

ja, vask med shampo og balsam : )lykke til da søta! : )

10.mai.2009 kl.23:52

sampo og balsam funker fjell

KATRINE PEDERSEN:

10.mai.2009 kl.23:58

Anonym; okei, da prøver jeg det. Men skal prøve å spørre hun jeg fikk de fra, muligens smart det:)

Benedicte

11.mai.2009 kl.00:05

Hei!Jepp du kan vaske de normalt!Du må gjerne bare bruke vanlig shampoo og balsam, siden det er clips.Men kjøp for guds skyld en god hårkur (ikke define og andre merker fra den lokale matbutikken) Synes Wella sin hvite kur i en firkantet boks er sinnsykt god.Etter du har vasket håret i vasken (det er lettest og gir minst floker) så klem forsiktig ut vannet av håret med ett håndkle, og gre gjennom det til det er flokefritt, så kan du henge de opp til tørk, da holder de seg finere lenger enn om du føner det.Husk å gre ut alle floker før du vasker det:)

Benedicte

11.mai.2009 kl.00:09

ja er mange som ikke tenker på det og ender opp med ett stort fugle rede. hehe:)en liten ting, men gjør syk forskjell.

Silje / Slettis

11.mai.2009 kl.00:27

tror den videoen heter det ja :)likte utrolig godt designet ditt foressten :)

caroline

11.mai.2009 kl.00:55

sv: hei:) jeg har gått fullført frisørutdanning, men jobber ikke som frisør. Kunnskapen sitter der iallefall:) når det kommer til extensions har jeg bare grunnleggende kunnskaper pluss en del erfaring etter eget bruk:) bare spør så skal jeg svare så godt jeg kan:)

andrea

11.mai.2009 kl.00:57

Hvor ofte du kan ha i extensionsene foreksempel;-Det kan du jo så ofte du vil, bare husk å ta dem ut før du sover for å forlenge livet. Utklippet moduler kan vare opp alt fra 6 måneder til ett år, avhengig av hvor ofte du bære dem. Også burde du henge dem opp fint om kvelden og når dem ikke brukes! :)

KATRINE PEDERSEN:

11.mai.2009 kl.01:00

andrea: tusen takk! men varer de virkelig så lenge? Har hørt det er ca. 3 mnd jeg ;s men men, takk uansett! :D

A

11.mai.2009 kl.01:12

så pen du var!

caroline

11.mai.2009 kl.01:14

jeg har et innlegg om extensions. Her er linken: http://carolinebjerkan.blogg.no/1235608758_26feb2009.htmlI tillegg kan jeg fortelle at du bør være forsiktig med vask av clip-on-of. Bruk minst mulig varme på de (føner, glattetang, krølltang) da holder de seg lengre. Bruk også varmebesyttelse om du skal rette/krølle de:) uansett extensions burde du bruke spesialshampoen som ikke inneholder bl.a silikon. Slike får du kjøpt hos frisøren. Hva du kan gjøre med extensionene er egentlig basert på om det er ekte hår eller ikke. Uekte hår bør du holde unna all form for varme. Ikke sov med clip-on på. Ta de av før du legger deg:) du bør heller aldri børste de når de er våte. La de tørke før du gjør noe som helst. Bruk også en god leave-in-balsam, da holder de enda lengre:) Håper dette hjalp litt:) bare spør om det skulle være mer du lurer på:)

Angelica M. A. Steen.

11.mai.2009 kl.01:19

Sv; Det er det vettu^^I helgen har jeg ikke gjort noe fornufuftig. brukt opp lønningen min:/du bør flette det om nettene, het ikke bruke det om nettene, bruke minst mulig hårspray etc. du kan vaske det med vanlig shampoo ja, men husk å vask det ordentlig. bruk extension børste:)ha en din kveld:)www.sessan91.blogg.no

Siw Christina

11.mai.2009 kl.01:22

jeg var i risør :o

Angelica M. A. Steen.

11.mai.2009 kl.01:30

Ja, du ser slike over alt hvor det selges extension på nettet:)

Lene

11.mai.2009 kl.06:28

lykke til ;*

Amanda Alexandra

11.mai.2009 kl.07:11

sv: ja det skjønner jeg virkelig at du vil !

✮Hannajenta

11.mai.2009 kl.07:39

Du hadde kjempe fint design :D

ISABEL GUNDERSEN

11.mai.2009 kl.14:51

lykke til!:D

Bibbi B)

11.mai.2009 kl.15:01

Lykke til med nynorsken i dag ;) Hvordan gikk det? :P

marius smeberg ( sersten din)

01.jun.2009 kl.01:11

adu må ta og vaske di i lonka van men sampo og balsam og så etter du har gjort det så må du ta og sylle de i kalt vanvann og så tar du og skviser ut så mye vann som mulim med nevene og etter det så henger du de i et rom som har 39.9 grader og lar de henge der i 4 t og 37 min det er måten du kan bevare de lengst ;)

marius smeberg ( sersten din)

01.jun.2009 kl.01:11

elsker deg av hele mitt hjere jenta mi

Katrine

01.jun.2009 kl.19:32

marius: haha, så søt du er! noe av det stemmer, men kanskje ikke alt? :p hohoho, elsker deg også gutten min, av hele mitt hjerte ;-*

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits