nytteløs soling, se så bleik jeg er!

HEI ALLE SAMMEN!

Er veldig glad i dag, eller egentlig ikke mer enn vanlig. Men, jeg er ferdig med skriftelig eksamen, og har fri helt frem til 18 mai, og det skal jeg virkelig nyte, selv om jeg vet at denne uka kommer til å gå kjempe fort, og plutselig skal jeg opp i muntlig eksamen. Men jeg skal nyte den så godt som mulig, så misunn meg dere som skal opp i engelsk og matte skriftlig.

dsc00645

Nok om hvor heldig jeg er ang. uken fremover. I dag har jeg faktisk prøvd å sole meg på verandaen sammen med hunden min, Happy. Jeg er døds bleik, så det tror jeg at jeg virkelig trengte, selv om jeg ikke ser tegn til farge  forandring. Til slutt ga jeg bare helt opp hele solingen, fordi solen forsvant og kom hele tiden.

dsc00649
dsc00647

Viste ikke helt om jeg turte å legge ut de bildene her, men se på beina mine så utrolig hvit jeg er! Ligner på en skikkelig bleik fisk, uff. ps; se på armene mine, de er ikke så bleike, haha. Men beina mine er bokstavligtat hvite.

Men, seriøst. Nå som jeg har fri, skal jeg sole meg masse, hvis jeg har annledningen til det! Og hvis jeg får litt mer farge, som jeg tviler på at jeg egentlig får, i og med at jeg egentlig er en søt rødhette, med lite piggmenter. bu-hu


SPØRSMÅL:
-Har du fri denne uken her?
-Hvordan soler du deg, har du noen tips å komme med?
for dere ser vel at jeg trenger det, haha.

20 herlige kommentarer

Malin Victoria

11.mai.2009 kl.21:43

Har faktisk fri fra skolen denne uken her pga arbeidsuke :) Prøv sololje!

silje

11.mai.2009 kl.21:43

Jeg har fri på onsdag og fredag :D

MARITA GUNDERSEN

11.mai.2009 kl.21:45

blææ. har ikke fri ved mindre jeg kommer opp i skriftlig eksamen :P noe jeg ikke vil.. Jeg soler meg , men blir da ikke brun så har ingen gode tips å komme med dessverre, nyt å ha fri denne uka da :D

Anette

11.mai.2009 kl.22:02

solarium og selvbruning :-) funker alltid.

helenepaulsen

11.mai.2009 kl.22:04

du trenger ikke bli fin og brun da lillesøte, du har alleredeen som syntes du er nydlig fra før , så hva er da vitsen med å gjøre seg litt mere "deilig" da? : )

Freyja

11.mai.2009 kl.22:06

SV: Tusen takk :) Hvis det er noen trøst, så er jeg omtrent like bleik selv :)

Hilde

11.mai.2009 kl.22:17

bleikfis, hihi

KATRINE PEDERSEN:

11.mai.2009 kl.22:21

Hilde: hysj på deg, hehe :p

Karen Austenå

11.mai.2009 kl.23:11

Tihi, jeg har fri på onsdag :-)Babyolje funker alltid bra når du soler deg egentlig ;p ihih

Karen Austenå

11.mai.2009 kl.23:30

Om du ikke har mye farge bør du være litt forsiktig til å begynne med, men når du først har fått litt farge funker det kjempebra :-) Jeg pleier å bruke det, og hår fått en del farge :-D

Karen Austenå

11.mai.2009 kl.23:40

Lykke til med solinga da, du får nok fin farge :-)

Marie Holmström

11.mai.2009 kl.23:45

sv: er ikke digg :Pjas, men det er en drøm som ikke er til å oppfylle :/

Regine

11.mai.2009 kl.23:47

Så fine bilder, og fin blogg. Søt hund:) og kule solbriller.Vel, å sole seg for masse e jo ikkje bra for huden, smør deg godt med solkrem så du unngår å bli solbrent ihvertfall og forebygge mot uvstråling og sånn:) Håper du får ein god natt.

♦ sofie bj

12.mai.2009 kl.00:13

Prøv solarium, funker alltid! Da funker det bedre i vanlig sol etterpå også faktisk! :-)

SANGO

12.mai.2009 kl.07:56

Jeg har fri på fredag. Herlig!

Sara

12.mai.2009 kl.10:11

Du må tenke på hudtypen din også da katrine :)

Katrine

12.mai.2009 kl.11:44

Sara; jeg vet det, og den er for hvit ;(

Sara

12.mai.2009 kl.12:59

Jammen hudtypen, ikke fargen :p Det er ikke sikkert du har så mange pigmenter i huden heller, og da må de varmes opp for at du skal få farge :) Det kan du gjøre ved å være mye ute i solen. Du kan også spise gulerot eller betakaroten, og få økt effekt da =)Så må du huske å smøre deg når du er i skjæra og sånn, du vet jo hvor ille det gikk med meg xD Ikke smør deg med sololje, babyolje osv, for da blir du bare garantert brent og ødelegger huden. Ikke undervurder solen, den stråler selv om man ikke merker det.

KATRINE PEDERSEN:

12.mai.2009 kl.13:08

sv: Jeg vet det : )Hadde masse pigmenter før, men de har fprsvunnet opp i gjennom årene, fordi at jeg ikke har solet meg. Gidder ikke bestie betakoroten altså, det syns jeg er sløsing :p Og for mye gullerøtter gjør det orange, men takk uansett : p Hahaha, ja ;o du ble skikkelig ille! ;ooJeg vet det sara, takk uansett : D

Anna

26.mai.2009 kl.12:41

Jippi enda en blogger som syter over hvor bleke de er. Ikke noe imot deg men bare at inlegg som dette er på alle andre blogger. Det er bare ikke alltid så gøy å leses om. Det finnes sikkert mange som er blekere enn deg og hva tenker de da?

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits