HEI, HERETTER KAN DU KALLE MEG "FRK DÅRLIG BLOGGER"

HEI ALLE SAMMEN, HVIS MAN I DET HELE TATT KAN KALLE DET ANTALLET ALLE.
Okei, skal slutte med caps locken. Men jeg er jo verdens dårligste blogger, slå meg. Neida, eller kanskje? Du for "slå" meg i kommentarfeltet, tror jeg kunne ha trengt det nå.

De to siste døgnene, hvis man regner med det som kommer nå, som egentig er ganske godt i gang, bor jeg hos Malin, besteveninna mi. Jeg spiser opp all maten, drikker all drikken og slår meg til rette i sofaen hennes. Og om kveldene stjeler jeg nesten hele sengen hennes, og jeg er sikker på det at om hun hadde lakt ytterst i natt, hadde hun våknet på gulvet. Men når alt går til sitt, har jeg det veldig koselig med henne. Og i kveld blir det dobbelt opp, to herlige besteveninner, som kommer til å våkne på gulvet i morgen tidlig.

ddfegrht

Meg og Happy i går. Håret mitt begynner å bli orange igjen, men tror ikke at jeg farger det før etter sommeren, slik at den stygge orange fargen som jeg for lengst er lei av, ikke kommer tilbake.

Jeg har hatt det veldig koselig de siste dagene med andre ord. I dag spilte vi fotballkamp borte, (stod i mål i første omgang, for første gang etter kyssesyka). Dessverre tapte vi 5-1, men det vinner vi tilbake! I morgen skal jeg være med kjæresten min + besteveninna mi og kjæresten hennes. Dermed er det helg, og skole på mandag igjen, noe jeg virkelig ikke hadde hatt noe i mot å unnvære.

Over til noe som ikke har noe med dette å gjøre; Petter (og hun greia), vant paradise hotel. Noe sikkert alle har fått med seg. For å komme med litt "fjortis" blogging, så ble jeg veldig glad for det. Men kunne ønske det var Lene som stod med Petter, ikke hun derre andre greia. Hun kom jo akkurat inn, ufortjent.


SPØRSMÅL:
-Skal du noe gøy i helgen?
-Syns du det var bra at Petter og "hun greia" vant Paradise Hotel?

12 herlige kommentarer

Vendela

15.mai.2009 kl.00:55

Skal grille med venner i helga x) Jeg heiet på petter i paradise, litt kjipt att han og benedikte vant. Men så lenge det var petter så ! :DFin blogg:)

Lene

15.mai.2009 kl.07:00

tnåå, søtt bilde av deg og voff voffen :D

Stine

15.mai.2009 kl.07:39

Jeg skal noe gøy i helgen ja:P Ute med venninner i morgen:)Haha, "hun greia" du liksom:P Nei, jeg er enig med deg jeg egentlig men jeg skjønte hele tiden at Petter kom til å vinne:)

Tonje

15.mai.2009 kl.11:28

Åj, kan tenke meg det føltes litt rart. Møtte han tilfeldig eller hadde avtalt å møtes? :)

Stine

15.mai.2009 kl.14:14

Sv: Fordi det virka som om tv3 har lagt opp til at han skulle vinne helt fra starten av:P

Ina

16.mai.2009 kl.23:52

ja, PETTER ER VERDENS HERLIGSTE!!!! "hun greia" heter Benedicte : ))

17.mai.2009 kl.01:14

nydelig hund du har katrine !

KATRINE PEDERSEN:

17.mai.2009 kl.01:27

Anonym: takk :)

17.mai.2009 kl.01:28

hihi, glemte å skrive hilsen ida :)

KATRINE PEDERSEN:

17.mai.2009 kl.01:30

søtnos, ida ;-*

marte volden

17.mai.2009 kl.18:43

Jeg har feiret 17-mai i dag, i går så hadde jeg vennebesøk.. :) Jeg så ikke så veldig på paradise jeg, men det var kult at Petter vant siden han hadde vært med fra starten! : )

Arianrhod

20.mai.2009 kl.16:46

Kva rase er hunden din? :-D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits