B for bedre menneske

bloggggggHei alle sammen!

I dag begynte dagen helt herlig! Jeg kikket ut av vinduet, og der skinte solen, noe jeg har ventet lenge på! Dermed løp jeg opp, smørte meg inn i babyolje og la meg på verandaen i et par timer. På toppen av alt, føler jeg at jeg har fått litt mer farge!

I tillegg har jeg et tips til dere pollenallergikere;
dropp maskaraen og ha håret vekk fra ansiktet!

Det er nemlig en pollenfanger.
Heldigvis er jeg en av dem som ikke har pollen, noe jeg er utrolig glad for! Tenk så plagsomt det må være når ting er på det verste og solen skinner, og man bare vil være inne fordi det nesten er umulig å være ute?

Når det gjelder overskriften, har tenkt til å bli et bedre menneske. Ikke at jeg er slem mot andre eller noe, bare kanskje litt mot meg? Jeg har nemlig tenkt til å bli litt snillere mot meg selv, slik som f.eks at jeg unnet meg flere timer i solen i dag til morningen. Ikke nok med det, men jeg laget også en herlig frokost! Fremtiden min består forhåpentligvis av kokkeyrket, dermed må jeg jo prøve meg frem litt hjemme av og til. Dermed ente jeg opp med hjemmelaget eggsalat:blogggggghuhij
Eggsalaten består av; hardkokte egg, majones og rød løk. Som tilbehør har jeg crispisalat, loff og smør. Man kan gjerne ha litt gressløk i eggsalaten og, noe jeg annbefaler på det sterkeste.


SPØRSMÅL:
-Har du pollenallergi?
-Hva består din fremtid av (f.eks min;kokkeyrket)?

27 herlige kommentarer

23.mai.2009 kl.15:44

maten så god ut

KATRINE PEDERSEN:

23.mai.2009 kl.15:47

anonym: det skal jeg love deg at den var og!

Marthe

23.mai.2009 kl.15:48

Ja, jeg er allergiker :o pollen = buuuMin fremtid vet jeg svært lite om, aner ikke hva jeg vil bli :p

julie

23.mai.2009 kl.15:55

så pen du er!

Kari

23.mai.2009 kl.16:02

jeg har pollenallergi, kjedelig!

Jeanett <3

23.mai.2009 kl.16:18

hihi :D bare hyggelig søta ;-*

Marthe

23.mai.2009 kl.20:24

Ikke noe jeg i grunn ikke visste fra før ;p Har jo hatt det hele livet så :oJa, gjør nok det ;)

Katrine

23.mai.2009 kl.20:26

julie: tusen takk! :-)

KATRINE PEDERSEN:

23.mai.2009 kl.20:27

Jeanett: hihihi, søta selv!

Oda

23.mai.2009 kl.21:46

har pollenallergi ja, og det er utrolig kjipt. Men jeg lider ikke så veldig av det ennå, heldigvis! :) Det förste året var ikke så ille, men nå blir det verre for hvert år :(haha, ja du.. Min framtid skulle vel egentlig bestå av det å bli fotograf, men ettersom jeg misliker medie og kommunikasjons linja jeg går på, og dermed mistet litt av interessen for fotografering så har jeg funnet ut for et år siden at jeg vil jobbe med og for barn! Det er noe jeg brenner utrolig sterkt for, så skal ikke se bort ifra at jeg begynner å studere noe innen den kategorien så fort jeg er ferdig med mitt siste år med media ;)Har selv hatt lyst til å bli kokk en gang.. Har fortsatt litt lyst, men pappa er det så har jo fått vite noen negative sider ved det.. Men det er fortsatt et lite interesse hos meg ennå for det :)Jeg lurer på en liten ting.. Hva er det som har fått deg til å bli interessert i kokkeyrket? ^^

catwiphada

23.mai.2009 kl.22:31

Takk for kommentaren du la på bloggen min i går:)SV til innlegget ditt:)1. Jeg er usikker om jeg har utvikklet pollen allergi med aldren min jeg føler jeg er støtt og stadig tett og og snørrete i nesa når pollen er på det værste og ikke minst konsant kløe i halsen og at det kan svi i øynene. 2. Jeg er selv kokkelærling og jeg håper du skaffer deg litt info og veit hva du går til! Det er herlig å gå kokkelinja og ikke minst la mat hjemme. Men å jobbe som kokk er ikke som du tror;)

Kari

23.mai.2009 kl.23:46

visse tipsene fra før, hehe :) tusen takk!:)

NINA

23.mai.2009 kl.23:59

SV: haha, ntaw, så koselig :D:D

Kari

24.mai.2009 kl.00:03

hehe, det er mye mulig! :)

CatWiphada

24.mai.2009 kl.00:09

Nei det jeg mente var at jeg elsker å lage mat ikke sant og etter at jeg begynte som kokkelærling (jobber på Grand Hotel i Oslo) så fant jeg fort ut at jeg ikke klarte å jobbe i sånt stress og pressende og "slem" yrke som jeg trodde. Kokker er virkelig slemme mot lærling jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har brytet sammen på jobb. Det er tøft og derfor har jeg tenkt å bite tenna sammen å gjøre ferdig fagbrevet og deretter har jeg tenkt å fortsette å jobbe med mat men ikek som kokk. Men har tenkt litt på ernæringsrådgiver/fysiolog mayby?? vi får se:) Men samboern min han er udannet kokk og han elsker og har stort lidenskap for kokkeyrket så dette kokk er egentlig så jeg tror at man har enten et elsk forhold til kokkeyrket eller et stort hat:P hehe...did it make any sense?? hehe..

NINA

24.mai.2009 kl.00:09

SV: åå, så søt du er :) hihi

24.mai.2009 kl.00:35

sv; Det er bra :-DByttet fordi jeg faktisk liker wordpress bedre ^^ hehe.

NINA

24.mai.2009 kl.00:36

SV: det er ekstremt kort til å være meg, haha :p men jeg synes jeg kler det mye bedre å, egentlig :) du har sinnsykt fint hår! jeg vil også ha extentions, men jeg gidder ikke ettersom jeg har naturlige krøller, og liker å ha rett hår, men gidder ikke alltid rette det liksom, så vet ikke om jeg skulle kjøpt rette eller krølla da :p hehe

Therese

24.mai.2009 kl.00:48

sv : bra du har hatt en knall kveld :-Dhaha, du hørtes ikke ut som en fjortis ;) takk forresten :)

Nadia

24.mai.2009 kl.00:57

SV; tusen takk for det! :D

Therese

24.mai.2009 kl.00:58

sv: hvorfor ble den det ? :\

AF

24.mai.2009 kl.01:27

sv: tusen hjertelig takk :D hahaha. jeg kjeder meg så finner på mye tull!takk! :) du er pen selv

Therese

24.mai.2009 kl.01:28

sv : åneei, så leit :\ uff, det skal ikke alltid være lett.Håper alt kommer til å bli bra da :-D La merke til å kr.sand, bor ikke dere veeldig langt vekk derfra?:P hehe. Jeg bor en og en halv time fra kr.sand :)

janne alice tangjerd :)

24.mai.2009 kl.01:37

nydelig blogg :-)jeg har ikke pollen allergi , men jeg er alergisk mot nesten alt (katter , høy , støv osv :/) det er veldig kjiptjeg kan nesten ikke se en katt en gang før øynene begynner å renne , og nyseanfallene kommer :S Maten du lagde så skikkelig god ut :-) Mitt fremdtidige yrke ; har ikke peiling. Læreren vil at jegskal bli advokat , men siden jeg hater å gå på skolen så er ikke 10 år på universitet så fristende :S Keep up the good work :-)

Trine

24.mai.2009 kl.01:56

Jeg har pollen allergi, + mye mer allergier. Det er ubehagelig, og utrolig plagsomt,kunne vikrelig ønske jeg slapp all allergi.Mitt yrke har jeg ingen aning om. jeg går helsefagarbeider men føler nå at jeg har valgt feil, så vet ikke hva som skjer seinere. Utrolig fin blogg du hadde!

Julie

24.mai.2009 kl.11:35

så søt du er katrine :))

KATRINE PEDERSEN:

24.mai.2009 kl.11:53

Julie: takk, søta selv! :-)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits