ER DU BARNSLIG, ELLER BARE DEG SELV?

img2139
kopiÅ være barnslig vil ikke si å være teit eller umoden. Det betyr at du enda lever livet som barn eller ungdom, og ikke bryr deg hva de andre "veslevoksene" sier. Det er dem som er barnslige.

Jeg er barnslig jeg, jeg døds barnslig. Jeg ler og sier de teiteste tingene du kan tenke deg, og gjør de rareste bevegelsene. Og når jeg ler, må jeg regne med å ha mitt eget latterkor, alene. Jeg er hyper 23 timer i døgnet og har mark i rompa hvert sekund. Gir du meg en sjokolade bit, må du regne med å sovne med hodeverk. Ikke bare sjokolade egentlig, alt annet med litt ekstra sukker i og. Jeg er rett og slett drit barnslig. Eller, er jeg bare meg selv? For de andre syns jeg er teit og barnslig-unntagen de teite og barslige vennene mine, så klart.

SPØRSMÅL:
-Er du barnslig, eller bare deg selv?

-Og hva syns du er barnslig?

15 herlige kommentarer

karoline

25.mai.2009 kl.01:45

hahah, bildet passet bra til teksten! xD bra og morsomt skrevet, hehe

KATRINE PEDERSEN:

25.mai.2009 kl.01:47

karoline: haha, tusen takk! og var jo litt meningen med bildet :-p

Stine

25.mai.2009 kl.02:26

Jeg er 100 % meg selv, det vil si ganske barnslig:) Men jeg tør nok å være mere barnslig hjemme enn jeg er ute blandt folk. Jeg synes drittslenging og mobbing er barnslig, og så synes jeg det er barnslig med folk som synes det er teit å være barnslig:P

Lene

25.mai.2009 kl.06:41

Jeg er bare meg selv! og om noen syns jeg er barnslig! så er det virkelig dem sitt problem ! =)

Marthe

25.mai.2009 kl.08:59

-Er du barnslig, eller bare deg selv? Jeg er begge deler jeg!-Og hva syns du er barnslig? Barnslig er å ha det gøy og å ikke ha forhastet seg inn i voksenrollen. Men for meg er det to typer barnslig; de som har det gøy og de som oppfører seg som en drittunge!

A N E T T E ;D

25.mai.2009 kl.11:24

alle er nok barnslige engang iblant.. om de så er 10 eller 50 år...

KATRINE

25.mai.2009 kl.17:32

Jeg er barnselig. Å jeg er ikke redd for å innrømme det.Jeg liker å være barnselig å det er ikke noe teit med det. Alle er barnselig uansett hvilken alder, å man er ikke voksen før man er barnselig. Man skal ikke være helt alvorlig og kjedelig!

janne alice tangjerd :)

25.mai.2009 kl.19:07

Jeg er meg selv. Jeg tror kanskje jeg er litt barnselig ja ,kan le av hva som helst :-) Og latteren min kan hørest tilmånen :-) Men hvorfor bli flau ? Det er bare teite folk somer får flaue til å være med meg . Når jeg er midt i sentrumkan jeg begynne å snakke eller brøle eller le :-) Jeg synesdet er supermorsomt jeg :-)Men det jeg synes er litt barnselig er når 9.klassinger leker med dukker osv. Men man må være seg selv :-)nydelig blogg - janne ;-*

Celine

25.mai.2009 kl.19:16

ehe, jeg er nok barnslig ja :)

Lisa :)

25.mai.2009 kl.19:49

Litt enige med mange av de som allerede har blogget som sierdet går en grense mellom drittunge-fakter og barnslig-morro! ;)Skal være lov til å være seg selv på alle mulige måter ognye det man har igjen av barndommen :)Selv russetida er en form for barnslighet ;)

Tonje

25.mai.2009 kl.20:23

Det er bra å høre! Hadde en kjempefin 17 mai selv :)Åja, jeg skjønner. Kan se den at det er litt kjipt han ikke spurte om hvordan du hadde det eller noe sånt, men du får bare prøve la det gå :) Jeg kan være barnslig, ler av det jeg ler av og sier det jeg sier :) Jeg syns det blir for dumt å være såå voksen hele tiden!

Maiken

25.mai.2009 kl.23:15

Jeg innrømmer at jeg er barnslig. Jeg er veldig barnslig, men jeg er jo bare meg selv da ;-)Jeg syns de som alltid snakker om ikke å være barnslig og prøver å oppføre seg voksent, er barnslige.

25.mai.2009 kl.23:38

haha, katrine, det er akkurat sånn du er og! cola og sjokolade og hyper hahah xD ikke slemt ment

KATRINE PEDERSEN:

26.mai.2009 kl.00:31

anonym: haha, okei ? :-p

01.jul.2011 kl.02:08

Bra og morsomt skrevet :D Haha, jeg er sinnsykt barnslig, jeg sier masse rart og leker som om jeg var en liten unge, jeg er syyyykt barnslig. Men jeg er bare meg selv, og andre får leve med det. Jeg kommer sikkert ikke til og være sånn for resten av livet men jeg er bare meg selv og sykt barnslig :D Det er egentlig sykt gøy, haha! For og være helt ærlig og noe som er ganske flaut og når jeg kjeder meg så er jeg med en veldig god venn og da leker vi faktisk med barbier, så barnslig er jeg :) Hahaa :L Og jeg er absolutt ikke noe veslevoksen, selv omd et kanskje ser sånn ut når jeg skriver ;oo

Men, fin blogg foresten :D Ha en fin natt videre, hihi <3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits