I morgen venter siste skoledag på ungdomsskolen, og deretter aldri mer.

Siste samfunnsfagtime, siste norsktime og siste naturfagtime på ungdomsskolen noen gang, sammen med den besteklassen du kan forestille deg, kommer i morgen. Enkelte syns kanskje dette er en helt herlig følelse, og et godt tegn på at sommeren er rundt svingen. Jeg syns rett og sett ikke det, jeg kommer til å savne klassen min, trinnet mitt. Til og med de jeg ikke kan fordra eller aldri er sammen med, kommer jeg til å savne. De er jo med på å gjøre oss til den gjengen vi er!

Det er fire spessielle jenter som har utmerket seg godt i livet mitt. Som jeg har gått i barnehage, barneskole og ungdomsskole med, de har alltid vært der på et vis. Men etter i morgen, etter sommeren, er ting så si over. Jeg må stå på egne ben, å gå mine veier, og dem sine. Og jeg aner ikke hvordan kontaken mellom oss kommer til å bli videre deretter. Det er også to andre jenter som betyr mye for meg, og det håper jeg at dem alltid vil gjøre, nemlig mine to besteveninner, Malin og Katharina. Men etter ungdomsskolen som så si er over i morgen, er det bare eksamen neste uke, så er vi ferdige, for godt. Mener ikke at vi er ferdige når det kommer til vennskapet, men at det aldri mer vil bli butikken i storefri, aldri mer oss tre ved siden av hverandre i klasserommet og aldri mer oss tre rett hjem etter skolen. Jeg kommer til å savne dere uten dere i skoledagen min, dere betyr mer enn dere aner.

RISØR UNGDOMSSKOLE 10A; JEG VIL AT DERE ALLE SKAL VITE, AT DERE HAR VÆRT EN HERLIG GJENG SOM BETYR MYE FOR MEG. SELVOM JEG KANSKJE IKKE ALLTID VÆRT SÅ GOD VENN MED ALLE, KOMMER JEG TIL Å SAVNE HVER ENKELT AV DERE.
<3

img7259
Til venstre er mine to besteveninner, Malin og Katharina. Og til høyre er min kjære besteveninne, Edina. Heldigvis skal jeg gå med henne to år til på skole, hvis vi begge kommer inn, noe jeg håper virkelig på at vi gjør!


SPØRSMÅL:
-Skal du begynne på videregående til høsten?
-Hvis du allerede går der, hvordan var overgangen fra ungdomsskolen til videregående?

20 herlige kommentarer

MARITA GUNDERSEN

28.mai.2009 kl.23:19

jeg begynner på mitt siste år på videregående , helt sykt faktisk.overgangen var helt grei, trodde faktisk jeg skulle miste kontakten med så mange. men har faktisk fått bedre kontakt med mange av vennene mine som jeg gikk med på ungdomsskolen og møtes nesten hver helg og når vi får tid i ukedagene.har dessverre mista endel kontakt med bestevenninna mi siden hun går på en streng skole, jobber osv. Men jeg tror overgangen fra videregående til universitet/høyskoler/folkehøyskoler kommer til å bli verre. Da flytter mange og man mister kanskje mer kontakt med vennene fra hjemstedet. Savner ungdomsskolen for da hadde jeg nesten alle vennene mine på en skolen og jeg var mye sammen med de i hverdagene. Men samtidig har jeg lært meg å sette pris på den tiden jeg får med dem siden vi får nå på forskjellige skoler.Lykke til med 1 året på videregående til høsten da ;)kommer nok til å bli bra skal du se !

mia

28.mai.2009 kl.23:37

jeg kommer til å savne klassen min skikkelig!

Katrine

28.mai.2009 kl.23:45

sv; skjønner deg godt! Kommer til å savne min også, kjempe masse!

28.mai.2009 kl.23:49

jeg kommer IKKE til å savne ungdomsskolen!

victoria jansen

28.mai.2009 kl.23:55

jeg kommer til å savne klassen min helt SYKT når jeg går ut 10 :(

Sandra Marie

29.mai.2009 kl.02:01

Jeg savner ungdomsskolen enda! :D Iallefall klassen og Richard :D

Susanne

29.mai.2009 kl.02:40

Fikk tårer av dette inlegget.. får har ikke tenkt så mye på at det snart er siste skoledag får meg også, siste gang jeg er i klasse med verdens herligste folk, og ja. jeg blir og savne dette.. tent at etter nesten 10 år med enkelte, skal vi nå skilles. en grusåm tanke mener jeg. og kommer til og savne vennene mine som må flytte får og gå på skole.

Katrine

29.mai.2009 kl.07:32

anonym: da er vi hvertfall ikke to! Jeg kommer til å savne det så utrolig mye :(

KAROLINE

29.mai.2009 kl.07:44

Husker jeg savnet ungdomsskolen skikkelig i begynnelsen! Var så utrolig rart å gå på skolen å møte helt fremmede folk, og ikke se de jeg alltid hadde sett når jeg kom på skolen. Savnet de andre vennenem mine osv. Men fikk jo nye på videregående, og har fortsatt kontakt med de jeg var ordentlig god venn me dpå ungdomsskolen!

KATRINE PEDERSEN:

29.mai.2009 kl.07:49

KAROLINE: Ja, jeg skjønner sånn halveis, har jo ikke vært i det tilfellet, enda. Men jeg håper at jeg også klarer og vil holde kontakten med de gamle vennene mine, som jeg alltid har hatt god kontakt med. Men, for bare vente å se rett og slett :-)

KAROLINE

29.mai.2009 kl.08:08

Jeg glemte å skrive link ; http://karoline.blogg.no/men det går nok helt bra skal du se, bare ikke ta alt for gitt enda! :)

Trine b.

29.mai.2009 kl.12:49

ntaw :) kommer til å savne deg også katrine. de tre åra her har vært helt fantastiske. jeg kjenner selv at jeg ikke har så veldig lyst til å slutte på u.skolen :(

Heléna

29.mai.2009 kl.13:16

ferdig allerede i morgen?!overgangen er fantastisk! :)hvilken linje er det du skal gå på ?

ida

29.mai.2009 kl.14:50

jaa katrine, kommer til og savne deg og alle andre så sinnsykt! etter 8 år? i klasse sammen er det sykt at vi skal så langt vekk fra hverandre!men vi får holde kontakten, selv om vi kanskje ikke har vært så mye sammen i det siste. men åååååå,vil ikke slutte! kommer til å savne gretepusen så masse, :(((((

biirte

29.mai.2009 kl.18:27

Svar: Takk for det. Ja, det er ingenting som er bedre enn å være seg selv. Jeg skjønner virkelig at du kommer til og savne klassen din, det kommer jeg også til og gjøre! Selv om vi ikke er med alle, så blir det alikevel annerledes og veldig rart og ikke omgås blandt de samme personene. Det jeg kommer til og huske mest fra klassen min tror jeg er da vi reiste til Polen med klassen. For det var liksom litt utenom det vanlige. Det er ett minne for resten av livet!Hehe, det er vel jeg som skal beklage nå! Har ikke hatt tid til og svare, og det beklager jeg virkelig. Men jeg skjønner godt at du ikke har hatt tid, slik er det bare i en hektisk hverdag! Så jeg forstår deg utrolig godt!

Katrine

29.mai.2009 kl.22:54

Trine og Ida: aw, så koselig! Kommer til å savne hele klassen og alle sammen jeg og! Gruer meg til ting skal bli så splittet og at jeg muligens kommer til å miste kontakten med enkelte, som jeg ikke vil! : / Men men, får håpe på det beste og holde kontakten i sommer, og være sammen alle sammen liksom! Og ikke sånne "gjenger" :-p

Ida

30.mai.2009 kl.19:51

hvorfor får dere sommer ferie så tidlig? drar du på ferie eller nå?:)

julie

30.mai.2009 kl.23:45

og vi kommer til å savne dere : (

KATRINE PEDERSEN:

01.jun.2009 kl.21:32

ida: Nei, vi er bare ferdige da :-p julie: aww, så søtt! hehe

Susanne Michelle

01.jun.2009 kl.23:34

hvor søkte du på vgs heen?:D GLED DEG !! :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits