av og til, blir ting slik som du virkelig ikke hadde trodd

Jeg fortalte alt til deg, og du fortalte alt til meg. Jeg trodde jeg skulle ha deg her for alltid, og at ting alltid ville være slik. Jeg husker alle dagen vi var sammen, og alle minnene jeg fikk dele med deg. Regnværsdagene i byen ble til sol, alle små turene la seg i minneboka og all snakkingen om alt mulig rart vil ikke bli glemt.

Når jeg var liten trodde jeg at jeg viste alt, og kunne alt. Jeg trodde at livet bestod av godteri og solfyltedager. Nå vet jeg at ting ikke er slik, og at det du minst venter deg, kan skje. Selv om det kan vise seg å være noe av det mest utrolige. Det regner også flere ganger i månden, og jeg får ikke lenger godteri når jeg vil.


Du sier at livet går videre, men gjør det virkelig det?

11 herlige kommentarer

enig med overskriften :-)

03.jun.2009 kl.22:22

skjønner hva du mener

Kristine Aga

04.jun.2009 kl.00:18

tro meg jento. Livet går videre. For et år tilbake trodde jeg at ingenting ville noen gsng kunne fungere igjen, hverken lungene mine eller trafikke utenfor viduet... men det samler seg opp igjen og klrer til slutt å renne over til at livet kan flyte videre. Stå på. klem

LENE DUUS

04.jun.2009 kl.07:10

livet går videre søta, det tar bare litt tid;*

04.jun.2009 kl.10:23

livet suger

Katrine

04.jun.2009 kl.10:26

anonym: bra at du skjønner hva jeg mener, men egentlig tror jeg ikke du gjør det, ingen gjør nok det.

Katrine

04.jun.2009 kl.10:26

anonym; til tider, så ja :- )

dfgry

04.jun.2009 kl.15:33

trodde du hadde det ganske bra jeg ? ;s

KATRINE PEDERSEN:

04.jun.2009 kl.21:07

Ja, jeg har det jo bra, men det er visse ting i livet som jeg ikke kommer over. Og når man sier slike ting som det, at man ikke kommer over det, er det normalt å høre fra andre "livet går vidre", noe jeg ikke tror det alltid gjør.

Lisa B.

04.jun.2009 kl.21:44

Samme har jeg følt litt for mange ganger, livet har desverre både opp- og nedturer...Har opplevd en del vondt og ha rmange ganger lurt på om jeg egentlig noen gang kom tilå klare å komme meg vekk fra det, starte på et nytt kapitell og løfte hodet igjen.Har du styrke, viljen og motet i behold, klarer du det :)Snart vil sola skinne på deg igjen, slik som den gjorde og til tider gjør på meg :)

Lisa :)

05.jun.2009 kl.23:50

sv: Takk for det, det samme til deg ^^

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits