jeg ble slått, av en gutt

Er det nå jeg skal si; det er min blogg, og jeg blogger om hva jeg vil?
Så lenge flere deler hendelsen som skjedde i går på avsluttninga i stautusen sin på nettby, kan jeg vel jeg dele min her.

Vel, alt begynte med at jeg og en av bestevenninne mine var temmelig glade, og hadde akkurat vært på do borte i skogholtet. På tilbakeveien fikk jeg virkelig en overraskelse. En av guttene på avsluttningen sa, "hvorfor blogger du aldri om meg på bloggen din?", og slo meg i trynet. Beruset eller ei, jeg fikk et slag. Vel, nå skal jeg hvertfall blogge om deg.

Jeg gjorde ikke vedkommende som slo til meg noenting. Slo verken tilbake eller klikket på han. Men alle de andre gode vennene mine gjorde det. Dermed fikk jeg stoppet enkelte av guttene slik at ikke hele kvelden gikk i søppela. Men en av dem hadde allerede ringt kjæresten min som var på vei ut til øya hvor avlsuttingen foregikk, dermed kom han ikke ut pga. av at jeg ble slått i annsiktet av en gutt, han var allerede på vei.

Etterhvert satt jeg meg bort på fjellet sammen med besteveninna mi, kjæresten min og noen andre, litt vekk fra de andre og lot tårene komme. Og kjæresten min skulle ikke gjøre han noe, for jeg ville ikke ha noe drama. Dermed kunne avsluttninga fortsette og vi kunne ha det gøy slik som planen var. Men neida. For alt jeg hadde gjort for han, til tross for at han faktisk slo meg. Fortsatte han å snakke dritt bak ryggen min, og han kom med en spydig kommentar opp i trynet mitt. Dermed ga jeg blanke, og lot ting gå. Selvfølgelig klikket flere av vennene mine når de hørte dette. Og ikke minst kjæresten min.

Dermed ble alt drama, og vedkommende som klappa til meg, fikk igjen av gutten min. Enkelte skjønner tydeligvis ikke at kjæresten min klikket på han. Men hvilken kjæreste ville han ha vært, om han ikke brydde seg? Og så er det da, at dere sikkert tenker nå, at dette var unødvendig pga. at det var avsluttningen osv. Men han fikk sjangsen sin, alt var greit. Men så gikk han bak ryggen min og fortsatte å være spydig. Dermed gikk det som det gikk, og man må ta konsekvensene for det man gjør og sier.


SPØRSMÅL:
-Når ble det helt ok at gutter kunne slå til jenter helt uten videre?
-Hva mener dere ang. dette?


ps. besøk http://lifeofshewit.blogg.no

61 herlige kommentarer

Marianne Monsen

07.jun.2009 kl.17:23

Synes det var helt teit av han som slo! Hvilken grunn er det for å slå, for at du ikke skriver om han på bloggen? Helt tåpelig spør du meg!! gutter skal ikke slå jenter uansett, og det at kjæresten din reagerte som han gjorde er helt normalt.

Marius from tha skog ikke sant

07.jun.2009 kl.17:24

Etter det jeg har blitt fortalt synes jeg han fikk som fortjent. Om noen av dine venner eller Marius for densaks skyld hadde reagert på noen annen måte, ville jeg synes det var feil. Og det er feigt å baksnakka degenda mer etter at du har stopped kjæresten din og noen andre fra og smelle han rett ned.Det er godt å få luka ut de som er ekte her i verden, og de som ikke vet forskjell på opp og ned.- Marius :)

Madeleine

07.jun.2009 kl.17:31

For en tosk! Han sku prøvd å gjort det mot meg, hadde anmeldt han for vold om han hadde slått til meg! Sterkt gjort av deg og ikke klikke når han gjorde det..

Stine

07.jun.2009 kl.17:33

oj, seriøst? Han som slo deg er tydeligvis misunnelig på deg og bloggen din da. For en tragisk fyr, syns nesten litt synd på han at han ikke har bedre å gjøre enn å slå jenter! Herregud altså!

Marthe

07.jun.2009 kl.17:38

Det er IKKE greit at gutter slår jenter, uansett. Han er latterlig -.-

Eline Brevik

07.jun.2009 kl.17:40

herregud! har han fyren som slo deg problemer, adhd eller noe slikt? man går ikke bare bort å slår noen ned! det gjør man bare ikke. å gutter skal ikke slå jenter! tragiskt. jeg hadde kommet til å rivd av han ballene hvis han hadde slått meg jeg, for slikt gjør man bare ikke! stakkars deg :o

MAiken

07.jun.2009 kl.18:03

;o det var dårlig gjort av han!

Marie Holmström

07.jun.2009 kl.18:08

Gutter skal ikke slå jenter, det synes jeg r helt for jævlig . åså av en grunn at han ikke blir skrevet om på bloggen din :S , det er tragisk . Om hn var så sinna for det så kunne han vle tatt det opp på n ordentlig måte !! Dt synes vaffal jeg . Og det med at kjæresten din reagerte er jo HELT naturlig, du er jo dama hans, og når en gutt slår det så klikker det jo for han, pga det ikke er normalt å slå en jente !!Han som slo deg burde skamme seg !gikk det bra med deg da ??

Celine

07.jun.2009 kl.18:18

æsj, jeg hater sånne gutter! det er ikke ok at gutter slår til jenter helt uten videre, og det vil det aldri bli heller :) hadde jeg vært deg hadde jeg klikket vinkelt :p hahaha!

Diem Huong Tran Ngo

07.jun.2009 kl.18:20

Å herregud! Han gutten er lame. tragisk.. Men går det bra med deg nå ? :)

anonym

07.jun.2009 kl.18:25

det var bare jævelig tragisk av han å slå pga. det. selv om han hadde drukket, burde han klart å holde kontrollen. men så lenge han ikke gjorde det, må han tåle å få konsekvensene!skjønner at marius klikket som han gjorde, han burde bare ha gjort det med en gang når han kom, og ikke ventet. alle kjenner jo nico, han hadde godt av det

Lene

07.jun.2009 kl.18:26

hehehe, fordi du ikke har nevnt han i bloggen din? :| for en latterlig fyr! han har tydeligvis problemer!

Beate <3

07.jun.2009 kl.18:28

herregud! Jeg hadde slått tilbake jeg! men utrolig bra av typen din å bry seg så masse da:)

Silje Yri

07.jun.2009 kl.19:04

Fy faen så jævlig tragisk! -.-

Ina

07.jun.2009 kl.19:24

Katrine, nå må du faen se å skjerpe deg . ikke vær så jævlig dramaqueen, det høres jo ut som om at "vedkommende" her forsøkte å banke deg . og det vet du selv at han absolutt ikke gjorde. typen din ødela, sånn er det. det er ikke nødvendig å lage så jævlig nummer ut av alt. Ta deg sammen.

Nikolina Kristine <3

07.jun.2009 kl.19:32

Uns hva skal han faen meg ikke slå deg !+ ingen skal komme å si til deg at ''ikke lag så stort nummer ut av det'' osv for tro meg alle hadde reagert på samme måte ! :)

Millah

07.jun.2009 kl.19:33

unnskyld meg, men kjærersten din kunne fint gitt et slag fra meg også! :)

Ina

07.jun.2009 kl.19:36

Historien kommer ikke helt riktig fram her altså, for de som tror at dette var superalvorlig. han kunne like gjerne dulta henne litt i skulderen og smilt til henne etterpå. Jeg var der, og jeg er god venn med Katrine, og jeg er god venn med "vedkommende". Dette her er overreagering, og det er ingen som har skrivd om denne hendelsen så detaljert i statusen på nettby heller Katrine, bare sånn at du vet det :)

LOL

07.jun.2009 kl.19:48

du er så jævlig fucka :) ikke rart folk baksnakker deg så mye :) du har ingen venner, og du får ikke fler etter dette :)
uff, stakkers deg. Så tragisk gjordt av han! Gutter har ikke rett til å slå jenter. Måten vennene dine og kjæresten din reagerte på er helt normalt, hadde vært rart hvis ikke. Bare ikke bry deg om det han baksnakker om, han er bare sjalu! Håper det går bra søta :)

Andrea Eline

07.jun.2009 kl.20:32

Vold kommer aldri til å bli godtatt av meg, uansett. Synes dette er tåpelig, enten er man veldig avhengig av oppmerksomhet eller så er han bare sykelig sjalu på bloggen din - men sånn er det nå engang, man kan ikke få i pose og i sekk i alle tilfeller. Men, pluss i boka for at du ikke tok tilbake - vet om mange som ville stempla han bra tilbake :)

synnee

07.jun.2009 kl.21:03

JEG syns det var utrolig sterkt gjort av deg og rettog slett ikke reagere når han slo deg! bra gjort at du tenkte på avsluttningen at du ikke ville ødelegge den for dem andre og deg selv. men utrolig glad for at venner og kjærste tilslutt ikke klarte mer!der fortjente han! han var en idiot! håper det gikk greit med deg

Stine !

07.jun.2009 kl.23:04

Ina, bare hold kjeft ! Nico slo henne uten grunn.. samma det om det var hardt eller ikke, en gutt slår ikke jenter !! Han fikk som han fortjente ! Jævla tragisk av alle dere som skriver stygt til katrine!Tenk om det var dere som hadde blitt slått, kjæresten deres eller andre venner av dere hadde reagert akkurat på samme måte, å det vett du ! Ikke kom her å si at Katrine ikke har noen venner, for det har ho faen mæ ! Å jeg sier ikke dette fordi jeg ikke er venn med hverken ina eller nico, men dere burde skjønne at Marius gjorde som han gjorde ! Hadde det vært meg hadde jeg drassa til han jeg også :)

Saraaaa :)

07.jun.2009 kl.23:17

Synes det er så forbanna lavmålt å SLÅ noen fordi man ikke får oppmerksomhet.Skal man liksom slå alle som ikke tilfeldigvis synes at du er en person man absolutt må ha som samtaleemne, nei! Da har man faenmeg stort ego. ta det noen hakk ned liksom.Støtter deg uansett hva Katrine, jenta mi :)

07.jun.2009 kl.23:19

mange synes det var unødvendig av katrine å skrive dette på bloggen hennes. men tenk etter, jeg snakket med henne. og hun forklarte. bla. at enkelte ikke gadd å høre på henne når hun prøvde å snakke og si noe, og at hun bare ble sakt i mot. på bloggen hennes kan hun hvertfall dele sin mening og sitt synspunkt uten å bli snudd ryggen til eller ikke få sakt ting ferdig. man merker at folk leser også, hvis man leser kommentarene fra f.eks "LOL". hvorfor ikke bare skrive at det er deg nico? og jeg skjønner ikke hvorfor du er så jævelig dritt mot henne nico, hun stoppet de for å ta deg. men du bare fortsatte å snakke dritt. du fikk som fortjent, rett og slett. du har behandlet alle som dritt så lenge jeg kan huske, så det der hadde du faen meg bare godt av. stå på vidre katrine :)

random

07.jun.2009 kl.23:28

Jævli teit å slå en jente pga en sånn liten bagatell da. han fyren som fikk bank fortjente det som faen! Backer deg opp Katrine :)

Ina

07.jun.2009 kl.23:44

Katrine, skal du snart fortelle alle som syns synd på deg fordi at du ble slått ned av en gutt at det faktisk ikke var så forferdelig som det virker som her ? jeg bare spør

Marius from tha skog ikke sant

08.jun.2009 kl.00:31

har ho sakt noe om å bli SLÅTT NED? Nei ho sa han slo ho i fjeset. Les det ho har skrever du :)

Oda Marie

08.jun.2009 kl.01:07

Hei Katrine snuppa mi :-) Du vet hvordan det er med mitt temperamang, og jeg vet med meg selv at jeg hadde faen ikke bare stått og sett på gutten etterpå, jeg hadde nok ommøblert hele trynet hans eller noe lignende. Han hadde ihvertfall ikke sett ut som han gjør etter jeg hadde vært ferdig med han.Jeg synes nesten det er helt utrolig at du tenkte på avsluttningen deres og menneskene rundt degfør deg selv når det gjelder dette her. Og grunnen til at han slo deg er jo helt sinnsykt latterlig.Jeg lo da jeg fikk høre grunnen, jeg lo! Det er det mest patetiske jeg har hørt på lenge. Og dere som bagatelliserer greia så jævelig, hun skrev aldri noe om å bli slått ned, som han over skriver.Hun fikk en smekk på kinnet JA, men det skal ikke bagatelliseres selvom han ikke akkurat overfalt henne.Helt jævlig tragisk av de som bagatelliserer dette her, for jeg tviler så sykt på at dere hadde gjort det samme,og bare stått og sett på uten å gjøre noe tilbake- uten å gi noen som helst form for reaksjon.Og det at hun skriver om dette på bloggen sin? Dere som ikke takler det får la være å lese bloggen da.Det er alltid godt å få utslipp på ting som har skjedd når det har skjedd mye på liten tid, det er det som er flottmed blogg- hun skriver for seg selv og ingen andre. Hun skriver fordi hun vil, og for å være veldig usaklig, VI HAR YTRINGSFRIHET I NORGE, så hvis hun vil skrive kan hun få lov til det. Det er noe som ihvertfallikke burde være en sak å diskutere!At gutter slår jenter, jeg gir egentlig faen, jeg mener at jenter kan være like jævlige som gutter. Det vet jeg!Men at han slo uten grunn er uakseptabelt !! Og enhver jentes kjæreste hadde reagert på samme måte.Eller, mange kjærester ville ikke engang giddi å lagt seg opp i bråket til dama, kun for hennes skyld!Så det Marius gjorde var bare utrolig bra, og det viser at han ikke er den drittsekken mot Katrine som mangemener han er. Han stilte kun opp for jenta si, og når det kommer til sånt drama, så er det ikke alle guttersom hadde hatt lyst til å gjort noe for å slippe bråk selv. Sett dere heller i Katrines situasjon og bli litt mere saklige. Jeg blir direkte kvalm.

08.jun.2009 kl.01:39

ikke klikk og overdramatiser så jævelig, plis. alle vet at nico ikke slo katrine hardt, eller slo ho ned. men at han i det hele tatt kunne slå, klapse, fikse, bitchslappe you name it, det er det som er poenget. EN GUTT(?) GJØR BARE IKKE SÅNT. uansett om han var "full" eller ikke, burde man ha litt jævla kontroll.

Ina

08.jun.2009 kl.10:57

jeg har lest hva hun har skrivd, men hun forteller ikke de som komenterer at det er syns på henne fordi at hun ble slått ned av en gutt at hun faktisk ikke ble det. Hadde Katrine skrivd historien riktig, så hadde jeg ikke brydd meg i det hele tatt. poenget er at katrine legger så jævlig på. det hun sa til meg på lørdag har hun ikke skrivd noe om her. det er det som irriterer meg. JEG HAR BLÅMERKER OG SÅR ETTER KJÆRESTEN DIN KATRINE, HAN ER IKKE ET VIDUNDERBARN HAN HELLER.

08.jun.2009 kl.15:18

Det at han slo ned nico viser bare hvor vidunderlig han faktisk er da :)

LENE DUUS

08.jun.2009 kl.15:38

Sv; Takk :-D herregud og tragisk;o går det bra med deg?! Gutter har ingen grunn i verden til og så ei så søt jente som deg uten grunn;o

08.jun.2009 kl.16:05

Ina, bare hold kjeft. du så det ikke engang. du vet jo ingenting. det er dette som er det som egentlig skjedde. ikke det du skriver om på din blogg.

Ina

08.jun.2009 kl.16:20

Jeg så ikke at Katrine ble slått nei, men jeg snakket med både henne og nico senere og begge sa at det var ikke hardt eller noe vondt. Og at det var bare tull, katrine forstod også det lørdags kveld. Men jeg vet hva som skjedde senere, jeg vet at Nico ikke slang en spydig komentar i trynet på Katrine før Marius fløy på han, og jeg vet også at han ikke baksnakket henne. Og det virker som om det er grunnen til alt sammen.

Siw Christina

08.jun.2009 kl.16:23

haha, ler av ina. støtter deg, søta mi(:

jeanettlouisegammelseter

08.jun.2009 kl.16:51

Gutten fikk som fortjent!Forresten; Hvordan får du bakgrunnsfarge på tittelen ? Svar på bloggen min er du snill! ;- )

Oda Marie

08.jun.2009 kl.17:11

Se å ta deg sammen Ina, "JEG HAR BLÅMERKER OG SÅR ETTER KJÆRESTEN DIN KATRINE, HAN ER IKKE ET VIDUNDERBARN HAN HELLER." - nå gjør du jo det samme som du klager på at Katrine liksom gjør.Overdramatiserer. At han stilte opp for jenta si, og driter i hvilken bagatell dere sier saken er,- det er jævligfå som gidder. Kanskje ikke noe vidunderbarn, men en flott kjæreste er han virkelig! Skjerp dere.

Rebecca

08.jun.2009 kl.17:25

støtter Ina! Hun bare elsker oppmerksomhet så jævlig mye :-D

nico

08.jun.2009 kl.17:28

hahaha, enig med becca! det er ikke akkuratt positiv oppmerksomhet hun får da :D

08.jun.2009 kl.17:47

Herregud ina! Skjerp deg. Det var jo faen ikke marius sin feil at du henger på han. Da er det ikke rart at du kanskje har noen "merker" som du sier. Du som er drittungen. slutt å lyv, slutt og være hore, be real! SLUTT OG VÆR FAKE billige ludder.

08.jun.2009 kl.21:53

Nei nico du sier noe der, er ikke akkurat positiv oppmerksomhet Ina får nei. Smarting du :)

ina

08.jun.2009 kl.23:42

hhahha,, hore, billig, ludder, løgner. hørt det før, kom med noe bedre om det skal treffe ; )

løpkklø

09.jun.2009 kl.00:07

... ser dere virkelig nico som en av ''gutta'' altså? han har jo tusen jentevenner, og om han ''slappa'' deg litt er på akkurat samme måte som om en av en av jentevennene dine skulle gjort det:p det er ikke ille at nico slo til deg når du lett selv hadde banket han, herregud jææævla dramaqueen! ikke rart han baksnakker deg heller når du lager så jævla mye drama ut av alt

Anonym

09.jun.2009 kl.15:55

Jeg så han slo! tror han burde vurdere å gå til psykolog?støtter deg fult ut Katrine:D

LINN

09.jun.2009 kl.16:07

støtter deg fullt ut katrine:) gutter skal ikke slå jenter uansett hva det gjelder.drit i ina, hun er bare teit når hun holder på slik.www.linnab.blogg.no

09.jun.2009 kl.17:19

ina. du overreagerer. det er ikke katrine som gjør det.

Oda Marie

09.jun.2009 kl.17:41

Jeg ler, men ikke fordi det er morsomt. Jeg ler fordi de som er dramaqueens er jo de som begynner å kalle hverandre ting, og dere som prøver å motbevise noe som faktisk talt skjedde. Nico slo Katrine uansett hvor mye dere vrir og vender på det, og sånn forblir det.

Eirin

09.jun.2009 kl.18:00

Ina, fy faen nå må du se til helvette og skjerpe deg, marius SLO DEG IKKE EN HELVETTES GANG!! kjenner han jævelig godt og han driver ikke å slår jenter, skjønner om du hadde gjort han noe, men det hadde du ikke, så hvorfor i HELVETTE skulle marius slå deg?? og om du har blåmerker så kan vel jeg/vi få se de da?? :) men det vill du sikkert ikke siden du har INGEN!!! og marius kunne aldri dunnet på å slått deg ina, fy faen, det er du som er en helvettes drama fitte da...Og Rebecca, du skal HOLDE KEJFTEN DIN IGJEN!! du støtter kanskje Ina, men fy faen når en gutt kommer å slår enn i trynet uten grunn så vist faen slår man enten igjen eller sier det til kjæresten sinn...SÅ SE TIL HELVETTE OG SLUTT Å SNAKK DRIT OM KATRINE,,det er dere som blir baksnakka og slengt drit om oppi trynet uten at dere vet det da ;) HAHA bli voksene bare, herregud for noen barnslige unger dere er..(Ina,Nicko,Rebecca,

ina

10.jun.2009 kl.13:46

Jeg har aldri sagt at han slo meg, men han dyttet, sparket og stakk albuen inn i magen på meg. Og Eirin? du skal vel ikke si noe, du var ikke der. Og vi vet faktisk at vi folk snakker dritt om oss, akkurat som de gjør om alle andre ; ) kom å besøk meg da, så kan du få se : )

deffffffffffllåp

10.jun.2009 kl.14:31

Det er jo Ina eller hva fitta heter som er en drama queen da? Syter at hun fikk noen blåmerker etter å prøvdå dytte vekk Marius. For det første er det noen som får jævlig lett blåmerker, og for det andre så var detdu som blandet deg inn. Det er jo du som syter over at du fikk blåmerker av Marius da? Du har ikke noe med dette å gjøre Ina. Det lukter ludder av å bare lese kommentarene dine. Nico(homsa) slo en jente, oguansett om det ikke var hardt eller ei, så slo han henne. Jeg ville gjort akkurat det samme som Marius. Barekanskje litt hardere. Ina og resten av søppla, stikk og knull Nico i rassen. Støtter deg Katrine!Hilsen Tvedestrand

Oda Marie

10.jun.2009 kl.16:13

Eller kanskje du fikk blåmerker etter at dere hoppa på Marius som ville bikkjer?

Rebecca

10.jun.2009 kl.23:03

blir for dumt , tveddis folk, stikk! ...og Eirin jeg snakker så mye jeg vil. du var jo for faen ikke der en gang :p TAPER!

isdkd

11.jun.2009 kl.13:58

Men Rebecca, mener du at det nico gjorde ikke var galt? Kanskje ikke det var hardt, men det var jo hardt nok til at Katrine fikk vondt? Som du ser så er det flertall over at Nico er en idiot, og flere som støtter Katrine i denne saken her. Så slutt å vær så veslevoksen din lille drittunge.Eirin har så rett som bare det. Man trenger ikke å være der for å skjønne hvem som gjorde noe galt dadin jævla mongo. Ikke rart hun sier det når du og de andre ludderne bitcher seg sammen med nico og støtter han i en tabbe han gjorde? Det er jo egentlig du som blir taperen når du er med å støtte at en gutt slo en jente? Uansett hvor hardt, HAN SLO HENNE! Hvilken som helst idiot med downs skjønner at det er galt, men ikke du? Dette er kritisk. Bare stikk ditt lille usle ludder

christian Syvertsen din firemenning

15.jun.2009 kl.13:48

drit bra!!!!!!!!!!!!!! han fikk som fortjent.selv om jeg likte han en gang syntes jeg det som skjedde var rått.'ingen kødder med familien min:)

16.jun.2009 kl.12:48

nico er så jævelig stygg! han fortjener bank hver jævla dag

Malin

16.jun.2009 kl.21:34

Rebecca. ta deg sammen

Eirin

20.jun.2009 kl.14:16

Jeg snakker så mye jeg vill og marus hadde ALDRI slått en jente ;) så dere bare driter dere så jævelig ut ;) men du ina, kan godt komme å se "blåmerkene" dine jeg, siden skal til katrine snart så da kan jeg se de :) m det er greit..og rebecca,, det er du som er taper siden driver å slenger drit til katrine å sier masse piss som ikke stemmer, så ja hvem er det egentlig som er taper?

noob

30.jun.2009 kl.22:08

alle budde gå hjem å legge seg, åkrangle i morgen tidlig! det er mitt råd!X)hahaha

Katrine

01.jul.2009 kl.11:11

noob: denne saken er ferdig for lengst da, altså "de andre", over liksom, snakker ikke mer :p

Elisabeth

04.jul.2009 kl.13:49

-Når ble det helt ok at gutter kunne slå til jenter helt uten videre? Det er ikke greit at gutter slår jenter helt uten videre. Det er ikke greit nå, og det er ikke greit i morra. Det var ikke greit i går, da du selv ble slått, og det var ikke greit for lenge siden da det ble sett på som "normalt" å bli kuet av mannen sin..Kjente jeg ble litt irritert av spørsmålet, så måtte bare svare da jeg leste det nå..

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits