bruk bilbelte, noen er glad i deg

Er du en av dem som setter deg inn i bilen med en gjeng tøffe gutter, uten å kanskje ta på belte? Eller en av dem som "bare" skal ned på butikken, og dermed dropper belte? Om kjøreren er en flink kjører eller ei, spiller ingen rolle. Det kan fortsatt være en som kjører på rødt lys, en kjører som kjører i beruset tilstand, eller noen som rett og slett er farlig for trafikken. Et menneskeliv går gjennomsnittlig tapt hver uke på grunn av manglende bilbeltebruk og 1 av 2 som dør i trafikkulykker på norske veier bruker ikke bilbelte.

Ha respekt for trafikken, og bruk bilbelte - for noen er faktisk glad i deg. Det er ikke tøft å være død og det er heller ikke tøft å kjøre i 120 i en 60 sone uten belte, så tenk deg om to ganger før du tar noen sjanser i trafikken.

Her er en liten film som bestevenninnen min linket meg for en stund siden. Jeg advarer mot blod og sterke scener på forhånd. Dermed kanskje dette kan være en oppvekker fler burde få med seg. Jeg sier det igjen; bruk bilbelte, se deg om før du går over veien og ikke minst, hold fartsgrensen.

.


JEG VIL HØRE DIN MENING, OM HVA DU SYNS OM DET HER.
ER DU EN AV DEM, SOM IKKE ER FLINK NOK TIL Å BRUKE BELTE. F.EKS?

25 herlige kommentarer

Stine

10.jun.2009 kl.12:56

Huff, for en fæl film. Håper uansvarlige sjåfører tenker seg om etter å ha sett den. Bruker alltid bilbelte og er alltid oppmerksom når jeg kjører. Hater folk som råner og tror de eier veiene med sine hjemmemekka BMW'er. De tenker ikke på andre enn seg selv. Kjenner til flere rånere som har dødd i bilulykker fordi de kjørte for fort. En jeg vet om døde 1. juledag fordi han kjørte i 110 i 50- sonen. Kjørte av veien og traff autovernet...

LENE DUUS

10.jun.2009 kl.13:15

Årrh få fader. det er den værtste filmen jeg har sett på lenge.sitter neste og gauler i timen jeg nå;o huf.jeg bruker alltid bilbelte!

Maiken Natalie

10.jun.2009 kl.13:23

Jeg bruker bilbelte hele tiden. Med en gang jeg setter meg inn i bila tar jeg det på. Jeg blir så irritert hvis mamma eller pappa ikke bruker det og jeg kjefter nesten omtrent på dem om at de må ha det på ! Det er tøffere å leve enn å dø pga at noen kjører uansvarlig !

christina

10.jun.2009 kl.13:35

utrolig trist film : (

Therese

10.jun.2009 kl.14:12

så sykt trist , hater slike film klipper . begynner nesten å gråte :\ jeg bruker alltid belte uansett.

Marianne Monsen

10.jun.2009 kl.14:19

Jeg bruker alltid bilbelte, uansett.

Marthe

10.jun.2009 kl.14:32

Å, for en trist film, den rørte meg veldig. Spesielt det klippet med kjæresteparet som sitter/står med gjerdet, veldig trist...Bruker alltid bilbeltet ja!

TRUDE

10.jun.2009 kl.15:36

Jeg bruker alltid bilbelte! Utrolig trist film..

Katrine

10.jun.2009 kl.15:40

christina: ja, jeg vet det :(

10.jun.2009 kl.15:47

trist film og bra innlegg

KATRINE PEDERSEN:

10.jun.2009 kl.15:56

anonym: Ja, den er trist, men med et bra budskap! :)tusen takk, koselig å høre! :-)

Oda Marie

10.jun.2009 kl.16:17

Jeg bruker alltid bilbelte. Jeg var ikke så flink da jeg var liten, jeg hatet belte, og den gang da var det jo veldig kult å ikke følge regler. Dessuten har jeg krasjet sammen med fire andre venner. Bilen gikk rett på hodet inn i fjellveggen. Det var en ganske skummel opplevelse, men alt gikk bra, -gikk til og med bra med bilen, og den er kjørbar og pusset opp! hehehe. Det var så skummelt at jeg har ikke engang fortalt det til mamma, for jeg vet at da ville hun være redd for å la meg kjøre med kompiser åsånt, men hehe, sånt skjer. Og den gangen brukte jeg belte! Hadde jeg ikke gjort det ville jeg slått meg veldig bare av å bli kastet rundt i bilen.

julie

10.jun.2009 kl.16:30

utrolig trist : (

Kine alexandra

10.jun.2009 kl.16:42

Merker at tårene begynte å trille da jeg så denne filmen.. Selv bruker jeg alltid bilbelte; og sykkelhjelm også.

Therese

10.jun.2009 kl.19:13

sv: ja , samma her xd hvor mamma man høres når man sier det xD

Christine

10.jun.2009 kl.19:18

Sterk film! Jeg skal skjerpe beltebruken min, for jeg er dårlig av og til. Heldigvis er typen min flink til å mine meg på det.Veldig bra blogg!

Dina

10.jun.2009 kl.19:24

Huff, den filmen der har jeg sett tidligere jeg også.. Ah, får tårer i øynene. Bra du har skrevet et slikt innlegg du også. Det får folk til å åpne øynene : )

malin :-D

10.jun.2009 kl.19:43

hei :D har hört du er veldi flink med html og slik, kunne du (hvis du gidder) hjelpe meg med design. hvordan få linker og oversikt på venstre side ? hvordan få mindre skrift. og hvordan få farge i bakrund på overskrift ? og er det mulig å få "ramme" rundt innleggene ? hvis du lagte ett innlegg om dette, vill jeg blitt gla, eller bare forklare det i en komentar på min blogg. tack på forhond :D

Dina

10.jun.2009 kl.19:43

sv; huff, nei. Er nok få av de som leser blogg. Ganske synd egentlig.. ; / huuh, får helt dilla når jeg ser en edderkopp!

Therese

10.jun.2009 kl.19:44

sv: ja :P

LENE DUUS

10.jun.2009 kl.19:46

Sv; tnåmmen:-D tusen takk

malin :-D

10.jun.2009 kl.20:04

*hadde* nettby, men husker ikke brukernavn/passord. jeg har facebook, hvis du söker på malin kardell, kan du sende privat melling hvis du ikke vill legge meg til som venn :-)

Trude

10.jun.2009 kl.20:15

SV: Tusen takk! :-) jeg kom opp i spansk, :o

C

11.jun.2009 kl.19:56

Jeg bruker alltid bilbelte. Før jeg krasjet var jeg ikke så flink til det, men nå er det ikke snakk om noe annet. Og jeg er veldig obs på å be andre rundt meg gjøre det og. I tillegg får jeg folk til å kjøre etter fartsgrensa. Folk respekterer faktisk at man ikke vil kjøre fort, og om de ikke gjør det- gå ut av bilen og ta buss eller taxi hjem. Etter krasjet mitt sa moren min at hvis jeg sitter på med noen som kjører uansvarlig, så skal jeg gå av. Uansett om det er 5 min unna meg, eller om det er i Sverige eller Spania. Hun skulle betale reisa hjem uansett, hvis det hadde seg sånn at sjåføren er uforsiktig. Jeg mener virkelig at foreldre bør tenke sånn :-)

Asbjørg

15.jun.2009 kl.01:30

Forferdelig trist, jeg gråter :-/ ogJA, jeg bruker det. En sjelden gang kan det hende at jeg ikke gjør det, men det skal det bli slutt på nå.. Nå skal jeg bruke konstant og kjøre i femti! (når jeg får meg kjørerkort)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits