VIL DU AT JEG SKAL DESIGNE BLOGGEN DIN, ELLER GI DEG NOEN HTML KODER?

HEI OG HADE ALLE SAMMEN!

I morgen drar jeg og besteveninna mi til Tromøya, Hove. Der skal vi hjelpe til å jobbe med å sette opp til festivalen som er rett rundt svingen. Så alle som skal på Hove festivalen, tenk på meg og Malin når dere ser gjerdene som er satt opp. Hvertfall, det blir null blogging på meg før lørdag-søndag. MEN, jeg har med gavekortet mitt fra h&m og litt ekstra penger til shopping, så jeg skal prøve å komme hjem med noen godsaker dere kan se!

Men, til overskriften; I det siste har jeg fått en del forespørsler om jeg ikke vil redigere designet til bloggere, eller hjelpe dem med html koder. Syns det er utrolig koselig at dere lurer og spørr om sånt, dermed har jeg bestemt meg for å være ekstra snill mot dere. Nå er det nemlig jeg som kommer til dere. Så hver eneste en der ute som vil at jeg skal komme med et lite bidrag, eller en hjepende hånd. Sleng igjen kommentarfeltet, gjerne kom med noen ønsker også hvis det gjelder design! Det er bare koselig å hjelpe til å glede andre."Å puste inn helium er meget risikabelt. Hvis du puster inn en gass som ikke inneholder oksygen, ventilerer du meget raskt ut det oksygenet som er i lunger og blodbane. Resultatet kan være besvimelse på grunn av oksygenmangel etter svært kort tid. Hjerterytmen kan også forstyrres og det er ikke alltid at åndedrettet starter igjen av seg selv i slike tilfeller. Hvis det ikke er noen i nærheten som forstår hva som er i ferd med å skje, og umiddelbart setter igang med livredning, kan denne «selskapsleken» fort bli fatal. Man skal derfor aldri puste inn en gass som ikke inneholder oksygen - selv ikke "bitte lite grann".


SPØRSMÅL:
-Hva skal du i helgen?
-Har du noen gang prøvd helium før?
-Vil du at jeg skal hjelpe deg med noe ang. bloggen?

29 herlige kommentarer

♥ EVA

11.jun.2009 kl.00:41

Slappe av :)Haha, neii xD

vendela

11.jun.2009 kl.00:51

Skal bare slappe av tror jeg. Kansje ut , fårse:)fin blogg btw:)

Adele

11.jun.2009 kl.03:27

Jeg vil ha hjelp ! Vil blandt annet ha bloggen slik som deg, eller altså speilvendt.. ææ skjønneri kke hvordan je skal forklare det. Men du har liksom "om deg" og "arkiv" på motsatt side som meg. og jeg vil gjerne ha det på den siden du har. Omg... laang forklaring dette! også kan du jo godt slenge med noen supre html koder også :D Det skader jo ikke :D

Lene Duus

11.jun.2009 kl.07:09

Fy fader for en vitti video! det var en fin start på morran hvertfall :-D heah

Marius :)

11.jun.2009 kl.07:55

wæhæhæhæ dere hørest ut som 2 små dritunger, hvertfall malin :PPP

Eileen

11.jun.2009 kl.11:54

Så fint design og fin header Katrine!Har laga ny blogg, håper du vil kikke innom :D

Alexandra FRA Stavanger

11.jun.2009 kl.12:32

Kan du hjelpe ei med blogspot ?:)

Celine

11.jun.2009 kl.15:18

skal i bursdag og ordne noen småting her hjemme i helgen =) sikkert være med venner også!

janne alice tangjerd :)

11.jun.2009 kl.18:31

Ndå, så snillt av deg å hjelpe folk (:Skulle GJERNE hatt deg til å fikse bloggen min , om du hadde gidda ? Lagd eg kult design , me kule mønstrer og bilder osv ;) tusentakk

Kine alexandra

11.jun.2009 kl.18:51

Helium er alltid morro :')Du kunne godt ha hjulpet meg med å få sånn 'ramme' rundt innholdet, og farge under overskriftene (om du skjønner hva jeg mener). sv; Bruker sykkelhjem bare for å være helt sikker, er ikke ofte jeg sykler heller etter at jeg klarte å brekke armen en gang i åttende. Ehehe, jadda. Tror jeg er eneste i klassen som bruker det nesten også, men er ingen som mobber meg eller noe for det heller da; om de hadde gjordt det tror jeg faktisk ikke jeg hadde brydd meg heller. :) Bedre å se dum ut enn å være dum.

Lene Duus

11.jun.2009 kl.19:19

Du må vise meg hvordan jeg endrer header med det herre nye designet :-D skjønner ikke en dritt jeg! :D

Henrikke

11.jun.2009 kl.19:44

Denne helgen skal jeg slappe av, kanskje på middag til søsteren min. Jeg har et spm: hva syntes du at du er flink til? :-)

fredrik

11.jun.2009 kl.20:21

Katrine, bloggen min er stygg, fiks den ? :D haha

Ulrikke Rauken

11.jun.2009 kl.21:46

ååå : ) hadde vært supert om du kunne fikset designet mitt :)synes bloggen min er så kjedelig at jeg har mistet lysten til og blogge.hadde vært toppers om du kunne hjelpe meg :)svar på bloggen min, så skal du få passord og e-posten til bloggen min : )

Karoline

12.jun.2009 kl.13:32

Hei Katrine! Først og fremst vil jeg si at jeg digger bloggen din.Har vært veldig lei av blogging for et par mnd, men nå er jeg litt back in track! ha ha.Lurte på om du hadde lyst til å hjelpe meg bittelitt med bloggen min :)?

zara

13.jun.2009 kl.13:23

Jeg vil gjerne at du skal hjelpe meg litt med bloggen ;)-zara

gurotrydal

13.jun.2009 kl.13:31

du er den beste bloggeren jeg har sett sålangt :)jeg er ikke så veldig flink på dette med å blogg.trur du at du kunne hjelpet meg? :-)

Heléna Koppang Henriksen

13.jun.2009 kl.13:39

så søt video!:D

Maiken

14.jun.2009 kl.16:21

Kan vi spørre deg om hjelp senere en gang også? :-)

liisa

14.jun.2009 kl.16:50

fin blogg du har !:)har nettopp begynt å blogge så vidt. og vet liksom ikke helt åssen jeg skal få fikset den så den kan bli bra=) hadde vært koslig om du kunne gitt meg en hjelpende hånd og kanskje tipset meg litt om hvordan jeg kan få den til å se bedre ut og eventuelt gi meg noen stilige html koder og sånt:-)

CB

14.jun.2009 kl.19:30

Nei.hihi :-P

christel

14.jun.2009 kl.19:41

Har du mulighet til å hjelpe meg med ny header? :) hadde vært kjekt hvis du svarte på min blogg:)

KATRINE PEDERSEN:

15.jun.2009 kl.11:06

gurotrydal: Jada, selvfølgeig kan jeg hjelpe deg, bare legg igjen http til bloggen din eller evt. nettby elns? :-)

KATRINE PEDERSEN:

15.jun.2009 kl.11:34

Adele: Heisann! Kan godt hjelpe deg, men jeg er jo nødt til å ha httpen til bloggen din, eller evt. nettbyen din? :-)

Pia- Svever på en rosa sky

16.jun.2009 kl.20:51

ja:) kan du hjelpe meg med å få sånn "takk for kommentaren" bilde ?

Trine Lenea

17.jun.2009 kl.14:48

Kan du hjelpe meg med farge bak overskiften på inlegget ?:)

gurotrydal

21.jun.2009 kl.21:20

emh, er du den med rød topp på filmen? ; pp

Kristine

19.jul.2009 kl.12:41

Kan du kanskje si meg hvordan man får farge på overskriften ? :-D

Karoline

24.sep.2009 kl.15:02

Jeg leter etter hjelp, og håper virkelig du kan hjelpe meg med designet mitt. Når jeg prøver å forandre det blir alt rart, og ødelagt. Setter utrolig stor pris på hjelp, og selvfølgelig vil jeg reklamere for bloggen din!

Kaaline94@hotmail.com

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits