>> KVELDENS OUTFIT OG AVSLUTTNING MED TIENDETRINNET

snapshot200906171 Hei og hopp små sopp!

Egentlig, syns jeg denne dagen er litt trist. I kveld, om bare noen få timer, samles tiendetrinnet her jeg bor for aller siste gang. Tenkt dere det da, aller siste gang. Jeg har ikke den følelsen i det hele tatt, for det har vært "oss" i tre lange år nå, og jeg kan ikke se for meg en skoledag uten noen av dere. Men, det er ikke bare farvel det skal tas i dag, vi får også vite hva vi fikk på skriftlig eksamen. Dermed venter noe positivt!

Jeg prøvde meg på et outfitbilde, men mislyktes like mye som sist. Jeg kan beklage dere hundre ganger for dårlig bildekvalitet, men jeg tror ikke bildet blir noe serlig bedre av den grunn, så tror jeg dropper det. Jeg var oppe hos expert for 3 uker siden ca, og bestilte nytt batteri til kameraet mitt, har jeg sett eller hørt noe til det? Nei. Tror rett og slett jeg er nødt til å dra opp dit, igjen.

Jaja, hadde bildet vært litt tydligere, kunne du kanskje se at det er meg og at jeg faktisk kanksje er litt brun. Så lenge det ikke er annsiktet som skal få oppmerksomheten, gjør det ikke noe. Man ser jo anntrekket helt fint, kanksje litt minus til de svarte pumpsa som forsvinner litt, men ellers funker det vel, eller? Hvertfall, så er det slik jeg går kledd nå, og resten av kvelden. +Har på extensions.


SPØRSMÅL:
-Når har du sommerferie?
-Hva syns du om antrekket? Hvis du kan se det.

-Går du også ut av tiende nå? Hvia ja, hva tenker du ang. det?
(skal du flytte, gå på skole langt vekk fra alle andre osv.)

PS: I det siste har jeg endret noen blogger ang. design og html hjelp. Hvis du vil se resultatet kan du besøke Fredrik, Julie og Janne Alice sin blogg. Nok en gang, som alltid, så kan du bare spørr om det er noe du lurer på ang. design og koder. Jeg hjelper gjerne!

15 herlige kommentarer

Helene :-)

17.jun.2009 kl.17:49

Fint outfit :)Slutter i tiende i morgen, syns det er trist jeg. Liker meg så godt i klassen min. Men jeg skal ikke langt vekk til neste år da, men det blir jo likevel ikke det samme.

Kari

17.jun.2009 kl.17:56

søtt antrekk :)jeg er ferdig med tiendeklasse i morgen! trist og deilig...

Mari Schjølberg

17.jun.2009 kl.17:58

Vi fikk sommerferie i dag :D Var ikke så veldig trist på avslutningen egentlig : p

Marthe

17.jun.2009 kl.18:15

Etter i morgen har jeg sommerferie ;)Det var et SKIKKELIG fint antrekk mener jeg!

fredrik

17.jun.2009 kl.18:15

sv; mhm, skikkelig ille! tusen takk :D

solveigen

17.jun.2009 kl.18:20

- vi har sise skoledag på mandag.- SKikkelig stilig antrekk :)- Jess går i 10. nå. Syns det blir skikkelig deilig med ny skole og nye folk :)Jeg skal gå på en skole hvor jeg må ta buss i 30 min (inn til byn).Men gurimalla jeg gruer meg til avslutningen kommer til å gråte som bare det .. ehhe

Siw Christina

17.jun.2009 kl.18:25

SYKT fin outfit ! Gruer meg til i marra, da skal vi ha avslutning:(

Celine

17.jun.2009 kl.18:28

ferien min starter egentlig på fredag, men natt til fredag reiser jeg til hellas, så har sommerferie etter skoleni morgen! :):)likte outfitet veldig godt!

Ida

17.jun.2009 kl.19:26

Så fint antrekk, søta :)Likte spesielt leopard toppen!Vi har sånn i morgen vi :PLitt trist å skulle skilles fra alle man har kjent så lenge igrunnen, men blir vel kjent med nye folk :)

Karoline

17.jun.2009 kl.19:54

Jeg har sommerferie på fredag den 19 :)Jeg synes det var kjempe fint!jeg går ikke i tiende, men begynner i åttende. Jeg slipper og bytte skole, fordi vi er en 1-10 skole :p

♦ sofie bj

17.jun.2009 kl.20:00

Sv: Så fint antrekk! :-)

Henriette L;innea

17.jun.2009 kl.20:10

Hei! Lyst til å se litt på mitt design? :) digger ditt, og de du har hjulpet ;)

Carine

17.jun.2009 kl.20:12

Sommerferien min begynner den 23. Juni. Antrekket ditt var fint. Bra du ikke balgte noe mer med sånnt trykk du har på toppen. Det kan lett bli litt for mye ;pJeg går i 2.klasse på vgs, men husker godt hvordan det var å begynne på en annen skole. Det er skummelt, virkelig. Ikke for å skremme deg liksom, men første dagen er som regel skummel. Men alle er like spente, så er jo ikke noe farlig. Når klassen min ser tilbake på det nå, ler vi. Vi var så redde og bekymra for alt :DHvilke linjer har du søkt på? :)

itsapicture

17.jun.2009 kl.21:18

jeg har siste skoledag imorgen:)

Kine alexandra

18.jun.2009 kl.11:10

sv; Jeg skal gå naturbruk på Holt vgs, i Tvedestrand :') Er fordi jeg vil bli dyrlege da :') Hvor var det du skulle gå igjen? Var det Fløiheia (eller hvordan det staves)? :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits