>> HOVEFESTIVALEN; bilder, opplevelser, filmer m.m

HEI, egentig skulle jeg ha blogget i går, men mamma dro meg ut i skjæra og jeg ble svidd og rød som en tomat. Ikke nok med det, men jeg ble også dårligere, siden jeg var syk fra før av etter hovefestivalen. Dermed lå jeg bare inne og sov når jeg kom hjem. Men nå kommer alt jeg har å dele fra hovefestivalen!

cimg4044
cimg4048
bildene over er fra Franz Ferdinand på mandag, dag 1. De tre søte jentene er f.v Julie, Camilla og bestevenninnen min, Malin.

Hovefestivalen var selvfølgelig herlig, men den var litt slitsom også. Ettersom jeg sov der, ble kveldene sene, og morgene tidlige pga. den forferdelige varmen som kokte inne i teltet til meg og bestevenninnen min, Malin. Det ble til at vi måtte ta morgenbad et par ganger, for ettersom hva vi hadde hørt, funket dusjene dårlig. Enten var vannet så kaldt at du fikk krampe, eller så var det så varmt at det flasset av deg hud. Dermed ble det valget enkelt -og vi gikk for saltvann. Akkurat der og da var vannet kaldt, og jeg tror det også var slik. For i går når jeg badet i skjæra, var vannet mye varmere der, enn det det var på Hove. Dagene ble så si samme. Opp og stelle seg, gå inn på selve festivalområdet, kanksje kjøpe en brus eller sjokolade. Gå litt rundt i handlegata, besøke Julie og "de". Eller kanskje vi stod på stand og lærte folk å ta på kondom. Og selvfølgelig når kvelden kom, konserter.Her kommer noen fler bilder fra bla. Konsertene og de andre dagene;

cimg4053
Nok et bilde fra Franz Ferdinand, og ja, vi stod et stykke bak. Men gikk lengre frem etterhvert, helt til vi så si ikke fikk puste, og gikk ut av mengden og satte oss på gresset.

cimg4050
Meg, Julie og Malin på Franz Ferdinand på mandag, dag 1. Og det var virkelig ikke lett å ta bilde inne i det folkehavet der!

cimg4042
Vi var på Fat Joe(bildet) og Jadakiss(?) også, men ble litt skuffa. Syns ikke det var så heftig bra, og når det kom noe bra, varte jo ikke sangene noe lenge heller. Og jeg syns lyden var dårlig.

cimg4068
Jeg og Julie(bildet), (Malin feiget litt ut, men hadde "hunden" i veska), gikk rundt som tullinger med ballonghatt på hode(de ligger ved siden av henne på bildet <--), og ikke minst, Julie viste sitt dyrbare underliv. Det var så vittig å gå rundt slik. Folk skulle ta bilde av oss, og en av vaktene begynte seriøst å "leke" med "tissen" til Julie!

cimg4079
Bildet er fra The Killers konserten jeg sent vil glemme, den var virkelig herlig! Og de begynte med "human", noe jeg aldri hadde trodd! Dermed var det bare rett frem med kameraet å synge med! Det var også etter det her jeg klarte å miste alle de andre. Jeg letet etter dem i hvertfall to timer uten nytte, og når klokka halv to på natten var jeg lei av fremmede, fulle folk. Så da gikk jeg og la meg. Og halv seks-seks på morgen kantet så si Malin inn i telte mitt.

cimg4083
Her prøver jeg nok en gang å ta et bilde inne i folkehavet. Fikk med nesten alle, bare ikke like mye. F.v; Meg, litt av Julie over, Sarah i midten, litt av Malin og Siw nederst. Bildet er tatt under The Killers. Men hvor ble det av Camilla?

cimg4117
Sangeren i All That Remains på onsdag. Jeg syns egentlig ikke de var så serlig flinke, men det var kanksje fordi at jeg var så oppspilt til Slipknot som var neste man ut på Hovescenen!

cimg4119
Men det var vel andre ATR fans der.

cimg4111
Bla. I Oda Marie tror jeg det er en ATR fan. (www.oodamariie.blogg.no, sjekk bloggen hennes) Jeg likte virkelig det bilde søta, klapp på skulderen til fotografen!

cimg4121
Bestevenninnen min, Malin ser ganske så fan ut, men jeg tror det heller er Slipknot som suste rundt inne i hodet hennes da. Eller kanskje ikke?

cimg4125
Meg og Malin under ATR konserten, må si at jeg bare gledet meg til Slipknot!

cimg4161
Tilslutt kom det jeg hadde gledet meg mest til den kvelden der, Slipknot.

cimg4164
Det var ikke lett å stå forann på Slipknot å ta bilde!

cimg4168
cimg4170
Etter Slipknot konserten, fant vi et par folk med masker, og tok bilder med dem! Vi dro til og med han ene med oss til teltet! Han på det øverste bilde snakker jeg da om. Var det noen som var på hovefestivalen og så han?

cimg4172
Som jeg sa, dro vi jo han ene med oss til teltet, og Julie kunne ikke la vær å låne masken hans. Det var så vittig, hun skremte opptil fler drita folk, og ikke minst, så stilte hun seg med noen gutter som stod og tisset, fy søren, jeg trodde jeg skulle dø av latter!

cimg4174
Så ble det torsdag, og Malin dro hjem. Deretter kom kjæresten min, Marius.

518511276505569153099569133892707403919n
Og vi var med Tvedestrandfolk resten av kvelden. Her er det bilde av meg og Teresa som skulle avgårde å kjøpe sjokolade og solbriller, og Teresa med "ølhatt" på hode! Så søt! -fin hatt! -hæ? hvilken hatt?

cimg4246
Karoline og Teresa! Skjønne jenter. Legg merke til sony ericsson båndene og t-shorten til Teresa. Vi alle tre gikk sånn utover kvelden. Unntagen at jeg hadde brunt bånd. Rett og slett bare for tull!

cimg4212
Alfhild og meg. Alfhild søta har kapret hjertet til Robin. For håpe det varer!

Hovefestivalen var rett og slett utrolig herlig!
Det var første gangen jeg var der, men uten tvil ikke den siste! Selvom kveldene ble litt lange og morgene ganske så tidlige, er det tross alt en festival vi snakker om! Og hvem er det som sover lenge der, eller legger seg tidlig? Dette innlegget ble lengre enn ventet, men jeg orker ikke ha 10 innlegg som handler om festivalen. Jeg tar heller en flue i samme smekk. Og dermed slenger jeg inn et par filmer. Og det er vel nå jeg skal være så fjortis å si fuuuuuuu, for når jeg lastet opp filmene på youtube, ble det utrolig dårlig kvalitet på dem, men men. Slenger de inn fordet.

Her er fra The Killers med human på tirsdag, nam. nam;


Også, tilslutt, men ikke minst, Slipknot med Before I Forget. Beklager så mye lyden, men jeg stod helt forann, og det var det ikke akkurat rolig. + at jeg står ganske så nærme den ene høytaleren. Men det går fint ann å høre hva han sier, og jeg får like mye frysninger hver gang når han sier "before i forget!"OG, ingen klarte den lille konkurransen min som jeg hadde på innlegget under. Riktig svar var punkt 4 og 6. MEN, VAR DU PÅ HOVEFESTIVALEN? I SÅ FALL, HVA SYNS DU VAR BEST?

27 herlige kommentarer

lorraine

29.jun.2009 kl.14:23

Så utrolig moro med Hove! Selv håper jeg på å reise inn til neste år! :D

Karen Austenå

29.jun.2009 kl.14:35

Det var en helt herlig festival, gleder meg allerede til neste år! :-D og da vil jeg sove der!
så koselig ut! Ser ut som du har hatt det bra :)
sv: det er bra. Nei, jeg var ikke der. Hadde aldri fått lov :L

29.jun.2009 kl.15:10

hove var best! synd jeg ikke fikk hilst på deg:/ men jeg tror kanskje jeg så deg. hehe

KATRINE PEDERSEN:

29.jun.2009 kl.15:15

anonym: hehe, ja, det var kjempe gøy! syns det er litt rart at det er over. åh, hvem er du ? : p

LENE DUUS

29.jun.2009 kl.15:38

Sv; ehhaeh :Pdin lille unge! jeg får ikke til og laste opp videoer på youtube jeg;o den abre føkker seg :o

NINA

29.jun.2009 kl.16:00

Jeg var ikke på Hove, hadde lyst though :) Men jeg var på Slipknotkonserten i november, så jeg er jævlig glad jeg fikk sett dem der. Det var helt sjuuuukt! :'D

Ragnhild

29.jun.2009 kl.16:06

Hove festivalen virker gøy!

Lucie

29.jun.2009 kl.16:23

Var ikke på hove i år nei :/ skulle egentlig.

NINA

29.jun.2009 kl.16:37

vi hadde ikke planlagt å dra engang, hehe :P det hindret meg i å dra. bare tenkte tanken liksom :)

Ragnhild

29.jun.2009 kl.16:38

Sv . Har vært på Hove, men ikke festivalen ;)

Karoline

29.jun.2009 kl.16:51

sv: hehe. Vi så deg, og prøvde å si hei. Men du så oss ikke, så vi bare gikk :p Hehe.

unni karine

29.jun.2009 kl.16:51

sv: ja, mye mulig. Mamma er litt streng på sånt!
sv: ja, jeg skjønner. Kanskje jeg også hadde fått lov om jeg hadde bodd nenærmere :-)

Ulrikke Rauken : )

29.jun.2009 kl.17:04

sorry at jeg maser, men kan du fortsatt fikse designet på profilen min? :)

Lucie

29.jun.2009 kl.17:26

sv: jeg måtte til broren min fordi foreldrene mine reiser, også skulle jeg reise med han :-)Så da fikk jeg ikke dratt.Håper du har hatt det fint da :-D

jannealice (:

29.jun.2009 kl.17:59

svar ; videoen kommer den om ei uke ca (:

Karoline

29.jun.2009 kl.18:25

Hehe, skjønte det. Var vanskelig å få truffet alle, vettu!Jeg har søkt på Fløyheia, ja. Håper bare jeg kommer inn, er visst veldig høy søkning på linja i år.. :s

Eva-Margrethe

29.jun.2009 kl.19:46

Ser artig ut : )

Celine

29.jun.2009 kl.19:56

det så virkelig gøy ut! en opplevelse man sikkert aldri vil glemme ja :)

Celine

29.jun.2009 kl.20:24

sv: har nok ikke det, men skal nok komme meg på en, en eller annen gang =)

Karoline

29.jun.2009 kl.20:56

sv: Samma her! Var veldig mange jeg ikke fikk hilst på.Håper også på det, blir koselig. Du finner ut hva du har i snitt, ved å legge sammen alle karakterene dine, og dele på antallet :-p .. he he. Alle får vite det 18. Juli :)

Oda Marie

29.jun.2009 kl.21:35

Hihi, så koselig innlegg! Morsomt bilde av meg :-p Hehehe, ler sånn. Du skulle nå heller tatt bilde av meg under Slipknot, da hadde du ikke kjent meg igjen :p

Karoline

30.jun.2009 kl.00:39

sv: Åja! Nei, det vet jeg ikke. Trodde ikke det kom ut noen plass? Er mulig det gjør det.. 18., ja. Jeg syns det er utrolig seint, når vi skal møte på skolen allerede én måned etterpå!

julie

02.jul.2009 kl.00:40

håper du hadde det gøy da : ))

Katrine

02.jul.2009 kl.14:58

julie: det gjorde jeg også! hadde det utrolig gøy! :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits