>> En herlig natt hos kjæresten min

Hei alle sammen

Fra lørdag til søndag sov jeg hos kjæresten min, som kanksje noen av dere viste. Hvertfall, det var utrolig koselig, og jeg hadde det kjempe gøy! På lørdagen, når jeg kom til han, hadde jeg med litt goderti og brus til oss, og vi så film. Senere på dagen ringte en venn av Marius, og vi ble med han + to andre venninner av oss ut i båt. Det var også deLillos konsert ute i skjæra, og vi kjørte litt frem og tilbake der, men vi gikk ikke inn på selve konserten. Jeg trodde den var gratis, men det ble vist snudd fort på hode. Det gjorde egentlig ikke så mye uansett, for vi hadde det kjempe gøy ute i båt! Senere på kvelden var vi med en gjeng folk i byen, gjorde ikke stort, men koselig var det uansett.

På søndagen gjorde ikke jeg og kjæresten min stort, vi hadde ryddet og fikset litt på rommet hans, og senere så vi på en film og spiste opp restene av godteriet fra dagen før.

Bilder fra lørdagen, ikke så mange, men noen;
cimg4647
kopi
cimg4651cimg4660
kopi
cimg4654
kopi

Også en ting til kjære lesere, denne bloggen blir sannsynligvis ikke oppdatert før torsdagen. Jeg skal til besteforeldrene mine på landet, og jeg drar i kveld. Men jeg lover å komme tilbake med masse fine bilder til dere. Det er virkelig flott der ute på landet, rett ved sjøen og en stor hage full av naturens godsaker! Så gled dere til bilder.


SPØRSMÅL:
-Hva skal du denne uken mens jeg er på tur ute på landet?
- Og hvem er ditt idol, eller hvem ser du opp til?

6 herlige kommentarer

Silje Gustavsen

13.jul.2009 kl.15:24

Hørtest kjempe koselig ut :)

Linda Tollan Berntsen

13.jul.2009 kl.15:56

Så utrolig koselig!:) Denne uken skal jeg bare jobbe. Skal på kino med kjæresten i kveld, da. :)www.ltb.blogg.no

Camilla Lauken

13.jul.2009 kl.16:52

Du har en utrolig bra blogg Katrine, jeg er alltid innom den å leser hva du skriver :) Fortsett slik (Y)

saratran

13.jul.2009 kl.18:36

Fine bilder :)

Nikky living the british life

14.jul.2009 kl.15:42

skal på fotoshoot idag:)

sabrinavidal

16.jul.2009 kl.22:12

du har blitt utfordret:http://sabrinavidal.blogg.no/1247745202_utfordret.html

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits